Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah kuzum eşine söyledin mi kızz 🥰

söyledim😍 bu ara çok yoğun ve stresli bir dönemi onun kendime gelince aradım önce müsait misin dedim evet dedi sana bir fotoğraf gönderecem dedim ne fotoğrafı dedi atınca görürsün dedim 😉 fotoğrafı attım baktı önce idrak etmeye çalıştı sanırım aradı ben zaten yine ağlıyordum 😢 çok şükür dedi bereketiyle gelecek inşAlalh dedi sakin ol dedi😉
şimdi de arada yokluyor 😉

söyledim😍 bu ara çok yoğun ve stresli bir dönemi onun kendime gelince aradım önce müsait misin dedim evet dedi sana bir fotoğraf gönderecem dedim ne fotoğrafı dedi atınca görürsün dedim 😉 fotoğrafı attım baktı önce idrak etmeye çalıştı sanırım aradı ben zaten yine ağlıyordum 😢 çok şükür dedi bereketiyle gelecek inşAlalh dedi sakin ol dedi😉
Ayyy nasıl güzel bir haber eşinin yorumu , tevekkül sonsuz 💗💗💗💗💗
Bereketiyle geliyor kesinlikle.
Ben doğum yaptım çok pahalıydı 3.600 falan ödedik. İnan kısım kısım o paraaının iki katı elimize geçti. Tabi o ay kira çocuğun okulu 9 bine yakın harcamıştık ama yeri doldu. Dolduranà hamd olsun... darısı sana olsun en hayırlı şekilde .

Ayyy nasıl güzel bir haber eşinin yorumu , tevekkül sonsuz 💗💗💗💗💗
Bereketiyle geliyor kesinlikle.
Ben doğum yaptım çok pahalıydı 3.600 falan ödedik. İnan kısım kısım o paraaının iki katı elimize geçti. Tabi o ay kira çocuğun okulu 9 bine yakın harcamıştık ama yeri doldu. Dolduranà hamd olsun... darısı sana olsun en hayırlı şekilde .

amin canım amin 🙏 Dualarımız olmasa ne ehimmiyetimiz var değil mi? çok stresli günler geçirdik ve Rabbim mucizemizi gönderdi 🙏

Bizde bugün kalp atışını duyduk çok şükür 🙏🏻 Doktor çok dinletmedi, zorlamıyorum, haftaya tekrar gel iice duyalım dedi🤩 Rabbimin mucizesi, isteyen herkese nasip olur inşallah
Gözün aydın canım benim. Maşallah sırasıyla sonra cinayet heyecanı....

Canım yaa tabiki inşallah bereketiyle gelmez mi bak sonra nasıl güzel işler oluyor benimkiler de hep oyle oldu cok şükür daha iyiye gitti hep durumumuz her cocuk tan sonra

Bizde bugün kalp atışını duyduk çok şükür 🙏🏻 Doktor çok dinletmedi, zorlamıyorum, haftaya tekrar gel iice duyalım dedi🤩 Rabbimin mucizesi, isteyen herkese nasip olur inşallah
Ayy hadi gözün aydın olsun canım bak ne dicem sana dakikada kalbi kaç atıyordu 140 ve altıysa cinsiyet erkek. Üzeriyse kız oluyo ben bunu bayağı kişide tecrübeledim 🙈bakalım sende tutacak mı

X