- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.641
Kızkahvecibaby nerdesin yavrum. Hadi yaz bişeyler ya. Burdan heyecanlanıyorum...
Ya amentübillah...Aynen öyle yer gök dua üstüne demişler çok şükür RabbimeAllah'ım hepinizede nasip etsin inşAllah
Canım benim, bence biraz bekle bir haftaya kese doluluk oranı görünür. Stresé girmezsin
Ben 3.de çok sabırlıydım. Baya geç gittim ona rağmen kalp atşını duymadım. Kız olduğunû o zaman anlamalıydımbende öyle düşünüyorum canım
Ayy inşallah kuzum eşine söyledin mi kızzAynen öyle yer gök dua üstüne demişler çok şükür RabbimeAllah'ım hepinizede nasip etsin inşAllah
Ayy inşallah kuzum eşine söyledin mi kızz
Ayyy nasıl güzel bir haber eşinin yorumu , tevekkül sonsuzsöyledimbu ara çok yoğun ve stresli bir dönemi onun kendime gelince aradım önce müsait misin dedim evet dedi sana bir fotoğraf gönderecem dedim ne fotoğrafı dedi atınca görürsün dedim fotoğrafı attım baktı önce idrak etmeye çalıştı sanırım aradı ben zaten yine ağlıyordum çok şükür dedi bereketiyle gelecek inşAlalh dedi sakin ol dedi
şimdi de arada yokluyor
Ayyy nasıl güzel bir haber eşinin yorumu , tevekkül sonsuz
Bereketiyle geliyor kesinlikle.
Ben doğum yaptım çok pahalıydı 3.600 falan ödedik. İnan kısım kısım o paraaının iki katı elimize geçti. Tabi o ay kira çocuğun okulu 9 bine yakın harcamıştık ama yeri doldu. Dolduranà hamd olsun... darısı sana olsun en hayırlı şekilde .
Gözün aydın canım benim. Maşallah sırasıyla sonra cinayet heyecanı....Bizde bugün kalp atışını duyduk çok şükürDoktor çok dinletmedi, zorlamıyorum, haftaya tekrar gel iice duyalım dedi Rabbimin mucizesi, isteyen herkese nasip olur inşallah
Evet , bizi bu inançla ayakta tutan Rabbime şükürler olsun.amin canım aminDualarımız olmasa ne ehimmiyetimiz var değil mi? çok stresli günler geçirdik ve Rabbim mucizemizi gönderdi
Canım yaa tabiki inşallah bereketiyle gelmez mi bak sonra nasıl güzel işler oluyor benimkiler de hep oyle oldu cok şükür daha iyiye gitti hep durumumuz her cocuk tan sonrasöyledimbu ara çok yoğun ve stresli bir dönemi onun kendime gelince aradım önce müsait misin dedim evet dedi sana bir fotoğraf gönderecem dedim ne fotoğrafı dedi atınca görürsün dedim fotoğrafı attım baktı önce idrak etmeye çalıştı sanırım aradı ben zaten yine ağlıyordum çok şükür dedi bereketiyle gelecek inşAlalh dedi sakin ol dedi
şimdi de arada yokluyor
Ayy hadi gözün aydın olsun canım bak ne dicem sana dakikada kalbi kaç atıyordu 140 ve altıysa cinsiyet erkek. Üzeriyse kız oluyo ben bunu bayağı kişide tecrübeledimBizde bugün kalp atışını duyduk çok şükürDoktor çok dinletmedi, zorlamıyorum, haftaya tekrar gel iice duyalım dedi Rabbimin mucizesi, isteyen herkese nasip olur inşallah
NE heyecanı dedin kızGözün aydın canım benim. Maşallah sırasıyla sonra cinayet heyecanı....
O kadar dinlemedik canım 3-4sn falanAyy hadi gözün aydın olsun canım bak ne dicem sana dakikada kalbi kaç atıyordu 140 ve altıysa cinsiyet erkek. Üzeriyse kız oluyo ben bunu bayağı kişide tecrübeledimbakalım sende tutacak mı
Heee onu düşünmüyorum pek, ne verirse Rabbim hayırlı evlat versinCinsiyet
Anladım canım sor doktoruna benceO kadar dinlemedik canım 3-4sn falanhaftaya dinliycez inşallah
Tabiki canım hani bilmek istiyor insan ona göre hazırlık karnında konuşurken bile oğlum kızım diye hitap ediyorsun o zamana kadar bebeğimHeee onu düşünmüyorum pek, ne verirse Rabbim hayırlı evlat versin
Anam bu telefon benimle dalga geçiyor...NE heyecanı dedin kızanlamadım