- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.581
Inşallah bir yanlışlık yoktur hamilesindir canım Rabbim bekletmez inşallah .Sabah testi yapınca paylaşırsın bizimle bekliyoruz güzel haberleriniAmin canım insallah hepimiz iyi haber alalim canim bir giriyor iste oluyorum diyorum sonra geciyor sanki idrarim gelir gibi oluyor agzimin tadida bugun cok degisti ben yinede umitlenmiyecegim tabiki belki bi yanlışlık vardır
Inşallah bir yanlışlık yoktur hamilesindir canım Rabbim bekletmez inşallah .Sabah testi yapınca paylaşırsın bizimle bekliyoruz güzel haberlerini
Senle aynıyız bizimkide bu ay yoğunAyy bende onu düşündüm.Benim kocayı bulabilirsem bu ay diye düşünüyorum.Önümüzdeki hafta gececi gece çalışır gündüz uyur ohhhh bu ay biz yatiştayiz gibi görünüyor
İnşallaaah ya umut olun bizeyapar yapmaz paylaşacağım dua edin insallah yanilma olmaz.....
ay inşallah kız hiç girme oralara evde 2 cocuk var bir de sen düşün bacımAy ben diycektim sana ayıp olmasın diye diyememiştim
hergün herhün gına gelmiştir
Artık beklemeye geldi sıra hadi bakalım
Bu kadar profesyonel bir çalışmanın neticesi bir ustalık eserini hak eder artık
kuenzim 10 ne için hatta ne canım ilk kez duydum ben inşallah olmuştur tabi faydasıEvet canim yarın tekrar edeceğim bu ay Kuenzim 10'a başlamıştım insallah onum etkisi olmuştur son bir haftadir birakmistim moralim bozulmuştu
Canım yaa yazık korkuyor demekki eline de zor geçmiş Rabbim sağlıkla kucağına almak büyütmek nasip etsin. İsteyen herkese nasip etsin RabbimKızlar benim kız kardeşim nişanlı.Neyse görümcesi evli 5 yıllık bildiğim kadarıyla doktor senin çocuğun olmaz demiş.Yumurtalıklarının birini almışlar başka hastalığı da var ama ben tam olarak bilmiyorum zaten gizliyorlarmiş kardeşime biraz anlatmış.Şimdi 2 aylık hamileymiş ailesi şok olmuş kardeşim söyledi doktor şaşırmış nasıl olur diye binde 1 görünen bir olay demiş.Şimdi havalara uçuyorlarmış kardeşim diyorki abla karnını tutarak geziyor şimdidenbende çok sevindim anlatamam kızı bir defa görmüştüm .Yani Rabbim ol deyince önüne hiç birşey geçemez.Kızlar bizde birgün buraya yazarız inşallah hamileyiz diye. Önceleri çok istememe rağmen korku endişe vardı.Şimdi çok istiyorum Rabbim kısa zamanda hayırlı görür ve verir inşallah
Ay kıyamam ya İnşallah bir şey olmadan kucaklarına alırlarKızlar benim kız kardeşim nişanlı.Neyse görümcesi evli 5 yıllık bildiğim kadarıyla doktor senin çocuğun olmaz demiş.Yumurtalıklarının birini almışlar başka hastalığı da var ama ben tam olarak bilmiyorum zaten gizliyorlarmiş kardeşime biraz anlatmış.Şimdi 2 aylık hamileymiş ailesi şok olmuş kardeşim söyledi doktor şaşırmış nasıl olur diye binde 1 görünen bir olay demiş.Şimdi havalara uçuyorlarmış kardeşim diyorki abla karnını tutarak geziyor şimdidenbende çok sevindim anlatamam kızı bir defa görmüştüm .Yani Rabbim ol deyince önüne hiç birşey geçemez.Kızlar bizde birgün buraya yazarız inşallah hamileyiz diye. Önceleri çok istememe rağmen korku endişe vardı.Şimdi çok istiyorum Rabbim kısa zamanda hayırlı görür ve verir inşallah
HAyırlısı olsun canım hadi bakalımEki Görüntüle 2655997 kızlar bugünki ovulasyon testim iyice silikleşti dün çatlama olmuştu artık köşeme çekilip bekleyecem öldüm daha
Canim bende bu aybasinda öğrendim kuenzim 10 yumurtaları ve sperm kalitesini artirmak icin kullanılıyor doktruma sordum kullanabilirisn dedi eşimde kullandiay inşallah kız hiç girme oralara evde 2 cocuk var bir de sen düşün bacım
kuenzim 10 ne için hatta ne canım ilk kez duydum ben inşallah olmuştur tabi faydası
Canım yaa yazık korkuyor demekki eline de zor geçmiş Rabbim sağlıkla kucağına almak büyütmek nasip etsin. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim
Ayy kuzum hayırdır inşallahHAyırlısı olsun canım hadi bakalım
Ben haftasonu bi korku atlattım kızlar ama çok şükür doktordan geldim şimdi sıkıntı yok
Yaa inŞallah faydası olur kapsül gibi bir sey miCanim bende bu aybasinda öğrendim kuenzim 10 yumurtaları ve sperm kalitesini artirmak icin kullanılıyor doktruma sordum kullanabilirisn dedi eşimde kullandi
Insallah canim evet küçücük kapsuller halinde gida takviyesi olarak eczanelerde satiliyor ilac değilYaa inŞallah faydası olur kapsül gibi bir sey mi
Yalniz fiyati baya bir bana pahali geldi ben 250tlye almistim belki baskasina uygun gelirInsallah canim evet küçücük kapsuller halinde gida takviyesi olarak eczanelerde satiliyor ilac değil
Senden2. Bebiş haberi gelsin artık birinizden