- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Hoşgeldin canım bende çabuk olur sandım bir iki aya ama 5.aya girdik ilk ay biraz korku çekince oldu şimdi tam tersi cok istiyorum hazırımBende 2.düşünüyorum daha ilk deneme. Normalde 29 mayıs bat tarihi. Heyecanla bekliyorum günüm gelsin diye
İnşAllah canım nickindeki prenses senmisin kızın mı varSlm kızlar bende 2. Yi düşünüyorum haziran ayında denemelere baslicam artik ne zaman olursa inşallah hayırlı vakitte çok bekletmeden gelir miniklerimiz
İnşAllah canım nickindeki prenses senmisin kızın mı varinşallah haziran ikimize de uğurlu gelsin bat ne zaman
Hadi bu seferde prensesler imiz olur inşallah canım benimde bat 15 haziran şimdi korunuyorsun o zamanPrenses benim :) oğlum var inşallah uğurlu gelir bat 9 haziran ondan sonra çalışmalara baslicam
Evet canim zaten çin takvimi ile gidecektim o da haziran temmuz kiz diyo tutarsa artik inşallah olur senin de oğlun var sanırımHadi bu seferde prensesler imiz olur inşallah canım benimde bat 15 haziran şimdi korunuyorsun o zaman
Benimde 2 oğlum var cnm Çin takvimine pek güvenmem ama bu yıl çoğunlukla kız gösteriyor yine de Rabbim hayırlısını versin Meryem suresi okuyanlar var denemedim de cok isterim iki de kızım olsunEvet canim zaten çin takvimi ile gidecektim o da haziran temmuz kiz diyo tutarsa artik inşallah olur senin de oğlun var sanırım
Masallah iki de kiz miBenimde 2 oğlum var cnm Çin takvimine pek güvenmem ama bu yıl çoğunlukla kız gösteriyor yine de Rabbim hayırlısını versin Meryem suresi okuyanlar var denemedim de cok isterim iki de kızım olsun
Cnm nasıl peki kalın pembe çizgi mi kuruma çizgisi gibi mi ne zaman cıktı vardır inşallah yaaKızlar erken gebelik testi ve normal test yaptım. Normalde tek cizgi zaten daha 1 hafta var neredeyse ama testler actıgmda 2.cizgi gözüküyordu normal mi hc daha once acıp bakmamıstm.
Merhaba canım maşallah kızlarına ikizler mi peki Rabbim şifa versin ikisine de. Sıkıntının bulunması da iyi olmuş tabi en azından tedavi varsa bir dahaki bebeklerine önlem olur . İnşallah olur kalbinde ne varsa kaç yasında lar kuzularBende çok seviyorum kalabslik ailem çocuklarım olsun çok şükür iki kızım var genetik olarak rahatsizligimiz var azgoren görme engelli dünyaya geldiler ,bunu bilmiyordum tabi sonradan öğrendik bu genetik sorunu,sonradan sıkıntı yaratan gen bulundu doktor tüp bebek deneyebilirsin dedi kızlarım birazdaha büyüsün düşünüyorum inşallah,cesaretimi kaynetmezsem hep derdim 4,5cocugum olur inşallah diye ama nasip İste
Teşekkür ederim inşallah,büyükler 9ve 13yasinda çok ugrastik nedenini bulalım diye tıp çok geç çözüm üretti sanzimiza ama hayırlısı Allah'tan.Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba canım maşallah kızlarına ikizler mi peki Rabbim şifa versin ikisine de. Sıkıntının bulunması da iyi olmuş tabi en azından tedavi varsa bir dahaki bebeklerine önlem olur . İnşallah olur kalbinde ne varsa kaç yasında lar kuzular
Bı test sonucu daha gelecek onu bekliyoruz Mart gibi sonucu alacaktık malum salgindan kaldı test sonuç yok ondan sonra düşüneceğim çocuk olayiniMerhaba canım maşallah kızlarına ikizler mi peki Rabbim şifa versin ikisine de. Sıkıntının bulunması da iyi olmuş tabi en azından tedavi varsa bir dahaki bebeklerine önlem olur . İnşallah olur kalbinde ne varsa kaç yasında lar kuzular
CANIm aynı şekilde düşünerek başlamıştık denemelere, aynen 5. AyımızdayızHoşgeldin canım bende çabuk olur sandım bir iki aya ama 5.aya girdik ilk ay biraz korku çekince oldu şimdi tam tersi cok istiyorum hazırımaz kalmışş batına hadi inşallah