Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim umutlanmak istemiyorum sabahtan beri kasik ve bel agrisi cok boyle çıkıp sonra regli olanlarida okuyunca beklemek en iyisi keske göründüğü gibi olsa Allah hepimize nasip etsin insallah
Canım kötü düşünme. Bendede oluyor o ağrılar. Çok normal rahim tutuyor bebeği. Kolay iş değil ağrı olur akıntı çok olur.

20200630_100515.jpg

Rabbim ol der ve olur elhamdülillah🙏
Yarım saattir ağlıyorum 😢

her ay bir topikteydim o ay hiç gelmedi be canım :KK43: inşAllah hamile kalırsam burada kocaman topik açacam 😂😂😂
Hadi bakalım bu topik sana kısmetli geldi ve dualarımızla tabi. Darısı diğer kızlarà olsun bu ay. Koskoca 3 yılın ardından.... maşallah ya çok güzel bi haber bu.

Kızlar görüyorsunuz değil mi Rabbimin mucizesini ilk geldiğin gün buraya tüplerim tıkalı demiştin demekki ne olursa olsun Allah dilerse olur
hepimize de umut oldun.
Rabbim şükür seni yormadan tüp bebek fln yapmadan verdi ya senin adına cok mutluyum darısı herkesin başına 🌺🌺🌺 kahvecibaby kahvecibaby
Hemde 3 sene sonunda... az değil ya bende 3 sene sonra oğlumu kucağıma almıştım. Sabrın sonra selâyettir inşallah kucağına alırsın sağlıkla zamanında. kahvecibaby kahvecibaby

Kızlar görüyorsunuz değil mi Rabbimin mucizesini ilk geldiğin gün buraya tüplerim tıkalı demiştin demekki ne olursa olsun Allah dilerse olur
hepimize de umut oldun.
Rabbim şükür seni yormadan tüp bebek fln yapmadan verdi ya senin adına cok mutluyum darısı herkesin başına 🌺🌺🌺 kahvecibaby kahvecibaby
Kızzz sende bu ay çok emek verdin. Sendende böyle pozitif sonuç alalım Allahım amin amin 😍

Ayy kuzum inşallah hepimiz ama 🥰sen doktora gittin mi bu arada
Ben saldım çayıra. Küçük kızım çok hassas kucağımdan indiremiyorum. Çok zor durumdayım. Eşimin temmuz ayı iş planları başladı. İnan yüzünü görsek şükür.şu virüs yüzünden kimseyede bırakmıyorum. Kaldım öyle :KK43:
Kasık ağrıları yumurrlama gibi ağrılar oluyor. Belki çok geç gebelik oldu bilmiyorum. Kart görené kadar umudum var. Eğer olursam 2 yaşını bekleyeceğiz.

X