- 21 Ocak 2016
- 405
- 314
- 45
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.601
Canim umutlanmak istemiyorum sabahtan beri kasik ve bel agrisi cok boyle çıkıp sonra regli olanlarida okuyunca beklemek en iyisi keske göründüğü gibi olsa Allah hepimize nasip etsin insallahKız gözün aydın gebesin ya sen
Maşallah baya görüyorum ben 2.çizgiyi.
Bugun de yapsana testValla bende gordum gibi ama bu kasik ağrısı beni biraz durduruyor
Canım kötü düşünme. Bendede oluyor o ağrılar. Çok normal rahim tutuyor bebeği. Kolay iş değil ağrı olur akıntı çok olur.Canim umutlanmak istemiyorum sabahtan beri kasik ve bel agrisi cok boyle çıkıp sonra regli olanlarida okuyunca beklemek en iyisi keske göründüğü gibi olsa Allah hepimize nasip etsin insallah
Sabahtam beri moralim cok bozuldu hayirlisi tuvalete gitmeye korkuyorum inşallah Allqh bilir artik gerisini cok tesekkur ederimCanım kötü düşünme. Bendede oluyor o ağrılar. Çok normal rahim tutuyor bebeği. Kolay iş değil ağrı olur akıntı çok olur.
Yapacagim en azindan bu testi test etmis olurumBugun de yapsana test
Hadi bakalım bu topik sana kısmetli geldi ve dualarımızla tabi. Darısı diğer kızlarà olsun bu ay. Koskoca 3 yılın ardından.... maşallah ya çok güzel bi haber bu.her ay bir topikteydim o ay hiç gelmedi be canıminşAllah hamile kalırsam burada kocaman topik açacam
Sendende güzel haber bekliyoruz hadi korkma kuzum.Yapacagim en azindan bu testi test etmis olurum
Uuuu süper maşallah kız inanmıyorum m ay ne kadar koyu cok mutlu oldummmmmmmmmm
Hadi yap çabuk bir haber de sen ver bak bekliyoruzSabahtam beri moralim cok bozuldu hayirlisi tuvalete gitmeye korkuyorum inşallah Allqh bilir artik gerisini cok tesekkur ederim
Ayyy beni de ağlattın hayırlı olsun canım yaa sağlıkla ilerlesin inşallah analı babalı büyütsün Rabbim
Hemde 3 sene sonunda... az değil ya bende 3 sene sonra oğlumu kucağıma almıştım. Sabrın sonra selâyettir inşallah kucağına alırsın sağlıkla zamanında.Kızlar görüyorsunuz değil mi Rabbimin mucizesini ilk geldiğin gün buraya tüplerim tıkalı demiştin demekki ne olursa olsun Allah dilerse olur
hepimize de umut oldun.
Rabbim şükür seni yormadan tüp bebek fln yapmadan verdi ya senin adına cok mutluyum darısı herkesin başınakahvecibaby
AminnHemde 3 sene sonunda... az değil ya bende 3 sene sonra oğlumu kucağıma almıştım. Sabrın sonra selâyettir inşallah kucağına alırsın sağlıkla zamanında.kahvecibaby
Kızzz sende bu ay çok emek verdin. Sendende böyle pozitif sonuç alalım Allahım amin aminKızlar görüyorsunuz değil mi Rabbimin mucizesini ilk geldiğin gün buraya tüplerim tıkalı demiştin demekki ne olursa olsun Allah dilerse olur
hepimize de umut oldun.
Rabbim şükür seni yormadan tüp bebek fln yapmadan verdi ya senin adına cok mutluyum darısı herkesin başınakahvecibaby
Ayy kuzum inşallah hepimiz amaKızzz sende bu ay çok emek verdin. Sendende böyle pozitif sonuç alalım Allahım amin amin
De haydi bekliyoruzYapacagim en azindan bu testi test etmis olurum
Sende test yapsana bacımDe haydi bekliyoruz
Ben saldım çayıra. Küçük kızım çok hassas kucağımdan indiremiyorum. Çok zor durumdayım. Eşimin temmuz ayı iş planları başladı. İnan yüzünü görsek şükür.şu virüs yüzünden kimseyede bırakmıyorum. Kaldım öyleAyy kuzum inşallah hepimiz amasen doktora gittin mi bu arada