Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kzılar şükürler olsun herşey yolunda maşaallahh barekallah bir hafta önden gidiyor. Gelişimide güzel. Az kilo almışım onada ayrı mutlu oldum. 28 +4 olduk.
Allah hep güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin.
Sizde ne var ne yok N neyb kuzum eşin işinde muvaffak olsun duacıyım.
N Nazlim0634 siz nasılsınız Allah kolaylıklar versin .
Benim bugün tansiyonum düştü bayılacaktım nerdeyse
Sonra okulda oğlum kavga etmiş vslla moralim çok bozuk. Allah yardımcımız olsun.

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim çok mutlu oldum şükürler olsun
Bizler de iyiyiz şükürler olsun canım.
Ahhh bu oğluşlar ahhh öğretmenlerden şikayet şikayet.Tüm annelere yaa sabır ya selamet

Valla ya , hemde sonsuz selametler.
Alıştınmı oralara. Kaçtır soracağım unutuyorum.
Çevre nasıl ?
Bende taşınmayı çok istiyorum.
12 yıldır aynı yerdeyim kiracıyız evimiz olsa ona göre yapar ederiz.
Konu komşuda iyi ama inan bazen bazıları yüzünden çekip gitmek istiyorum.
Çok dua ediyorum daha güzel konu kkomşumun olacağı bir evim olsun.

Alışmak zor oldu ama alıştım çok şükür
Komşu edinemedim daha doğrusu istemedim kimseyle görüşmüyorum arada sırada okula giderken gelirken üst katta bir komşu var onunla sohbet muhabbet bu kadar.
Burda benimde sevmediğim insanlar oldu Allah affetsin geriden sevmedim yani
Ahhhh bacım hayalim, duam bahçeli kendime ait bir evim olsun hayvanlarım olsun ekip biçelim toprakla uğraşıyım çok istiyorum eşimin de benimde duamız hayırlısıyla Rabbim nasip etsin .
Senin kirada oturduğunu bilmiyordum kendi evin sanıyordum kim dediyse bana
Senin gönlünden nasıl geçiyorsa nasıl istiyorsan Rabbim en kısa zamanda nasip etsin dua edeceğim sana

Amin amin kendi evinde bahçenle bağınla ilgilenirsin inşallah. Sevilmeyen insanlar oluyor aman geri kalsınlar bizden.
Yok bacım kiradayız sağlıkla afiyetle huzurla kendi evimize geçeriz en kısa zamanda. Bebeğin kısmetine inanıyorum.

Kayınvalidemin lafı geldi aklıma yazayım dedim Kiracıların çocuğu olunca millet kınıyormuş evi yok neyine güvenip çocuk yapıyorlarsa diyorlarmış kaynanam utanıyormuş.Neler duydum neler buraya yazamadığım daha bir sürü şey içime attım attım.Daha bugün diyor millet bakacağı kadar çocuk yapacak kimseye güvenmeyecek yani ben bakamam ona göre diyor yemin ederim hiç bir çocuğuma bakmadı Allah'ım şahit.
Her bebek kısmetiyle gelir diyorum kadın inanmıyor hani 3 çocuğun var ne aldınız diyor her çocukta da aynı şeyi söyledin diyor Güleyim mi ağlayım mı?

Gül geç cahil ile münakaşaya girersen asla kazanmazsın. Benim için en büyük rızık nimet sağlıkla kucaklamak kimseye muhtaç olmadan maddi manevi yabrularıma bakmak. Senden bizim gibi büyüttün elhamdülillah çok şükür.
Rabbim korusun nazarlardan belalardan. İyilerle karıştırın iyilerden eylesin. Daha büyük nimet var mı ?
Birde sadaka vermek malı arttırıyor buna şahidiz , biriken bizim olmuyor maalesef. Ardında bırakıp gittiler mallar kıyafetler hep dağıtıldı. Hala gözler görmezmi bu ibretlik hadiseleri...

Selamün Aleyküm herkese. 17 nisan pik 18 nisan çatlamaydı ben 15 17 18 nisanı değerlendirdim. Düzensiz adet gören biriyim net bi günde ve aralıkta gelmiyor. 2 4 mayıs gibi bekliyorum kendimce adetimi. Bugün çatlamadan sonra 10. Gün galiba. Bugün öğlen beklemiş idrarla bu üç testi yaptım ve 5 dakika olmadan hemen pembe pembe çıktı. Daha önce de saatler sonra ve 40 dakika sonra çıkmışlığı var yalancı pozitifti. 2si aynı 1 farklı test ama sanırım üreten firma aynı. Sizce doğru mudur ?

Eklentiler

• IMG_20230428_131851_524.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20230428_131449_947.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 32
Hayırlı olsun hamilesin. Çatlatmadan sonra 10.gün ise erken döllenme olmuş sağlıkla ilerleesin sağlıkla kulağına alırsın inşallah.

Hayırlı olsun hamilesin. Çatlatmadan sonra 10.gün ise erken döllenme olmuş sağlıkla ilerleesin sağlıkla kulağına alırsın inşallah.
Amin hepimize Allah hayırlısını imanlı ve sağlıklısını huzurlusunu versin. Erken döllenme nedir peki

Bende istiyorum ilk düşük ikinci de kızım oldu vefat etti 10 ay oldu 6 aydan sonra korunmayı bıraktık doktor önerisi ile 4 aydır deniyoruz olmuyor

Bende istiyorum ilk düşük ikinci de kızım oldu vefat etti 10 ay oldu 6 aydan sonra korunmayı bıraktık doktor önerisi ile 4 aydır deniyoruz olmuyor
Rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin.Kızın neden vefat etti doğumdan sonra mı kaybettin yoksa karnında mı?
Bunları sana yazarken ağlayarak yazıyorum arkadaşım bende bebeğimi kaybettim 9 aylıktı karnımda öldü.
Allah'ım bizlere sabırların en büyüğünü versin.

Ayrıntılı ultrason da hipoplastik sol kalp tanısı kondu ağir kalp hastasıydı sezeryanla ilk doğumum oldu 23 gün kuvezde kaldi

Seninde basın sağolsun canm Rabb'im tekrarini nasip etsin İNŞALLAH sağlıkli sıhhatli inşallah

Seninde basın sağolsun canm Rabb'im tekrarini nasip etsin İNŞALLAH sağlıkli sıhhatli inşallah
Allah razı olsun.3 evladım var Rabbim uzun ömürler versin cümlemizin evladına. 4.bebeğim sürpriz oldu verende Allah,alanda Allah dediğim gibi ölü doğum yaptım.4.bebeği düşünmüyoruz.Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip etsin kucağına almayı nasip etsin.Gerçekten bebeğin için çok üzüldüm içim yandı kardeşim Rabbim sabırların en büyüğünü evlatlarını kaybedenlere versin.

Amin inşaallah Rabb'im isteyenlere nasip etsin seninde yavrularına hayırlı ömürler nasip etsin İNŞALLAH

Amin inşaallah Rabb'im isteyenlere nasip etsin seninde yavrularına hayırlı ömürler nasip etsin İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…