Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm anladım kuzum doğru soylüyorsun negatif görünce insan bir umutsuzluğa düşüyor bu ay olmadı diye ama belki geç döllenme olmuştur bekleyelim görelim umarım vardır
Valla içten içe bi umudum var ne yalan söyleyeyim...
Zor duruyorum , psikolojik olduğunu sanıyorum midem ara ara bulanıyor
Ve ben hamile iken elmacık kemiğimde lekeler oluyor. Baya lekeler belirginleşti farkettim evel gün.
Hatta komşum 3.de öyle anladı. Kızz senin lekeler baya artmış gebemisin dediİ.
Kimselere söylememiştim çünkü.
Şimdi bu kadar belirtinin ardından negatif çıkarsa vurun beni

Bide ikiz oluyormuş

Yaa belirtiler de var demek komsun bile anladıysa bayağı belirginleşmiş canım yaa işte heyecanlandıroyorsun bizi hadi bakalım bana da var gibi geliyo

Yaa belirtiler de var demek komsun bile anladıysa bayağı belirginleşmiş canım yaa işte heyecanlandıroyorsun bizi hadi bakalım bana da var gibi geliyo
Komşum 3.de anlamıştı. bunda ben aynaya bakınca baya belirgin. Yaaa olsun istiyorumm ama dediğim gibi negatifİ gördüm ya

Komşum 3.de anlamıştı. bunda ben aynaya bakınca baya belirgin. Yaaa olsun istiyorumm ama dediğim gibi negatifİ gördüm ya
Leke dediğin çil gibi mi canım ilk kez duydum bu belirtiyi. Canım inşallah vardır ama olmazsa da üzülme daha önümüzde uzuunn bir yol var bu ay değilse bir dahakine

Leke dediğin çil gibi mi canım ilk kez duydum bu belirtiyi. Canım inşallah vardır ama olmazsa da üzülme daha önümüzde uzuunn bir yol var bu ay değilse bir dahakine
Güneş lekesi gibi , bendee ablamda var az az . Ama ben hamile olunca baya belirginleşiyor. EvelAllah canım üzülmek değilde , anlarsın işte... bi umut insan istiyor hayal kuruyor...

Güneş lekesi gibi , bendee ablamda var az az . Ama ben hamile olunca baya belirginleşiyor. EvelAllah canım üzülmek değilde , anlarsın işte... bi umut insan istiyor hayal kuruyor...
Cok iyi anlıyorum seni canım hepimiz aynı amaç için buradayız Rabbim gönlüne göre versin

Tatlım beni de ekler misin?
Bat 12 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…