Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine benzer bir durum yakaladık yani
Benim kız kardeşim olmadığı için birde o sebeple çok istşyorım kızıma arkadaş hatta bana 3.çocuk isteten sebeplerden biri bu herşeyin hayırlısı
Benim kız kardeşim var.Bana diyorki abla( kız olacağını bilsem hemen olsun) diye dua ederim.Ya erkek olursa diyor sağlıklı olsun diyorum erkek yada kız farketmez diyorum .Abla öyle deme sen varsın benim kimseye ihtiyacım yok sen yetiyorsun yiğenimin de kız kardeşi olsun diyor.Hayirlisi olsun inşallah.

Benimde iki oğlum var bende 3. İstiyorum ama eşim istemiyor nasıl kandırsam acaba
Ben çok istiyordum eşimde istiyorum ama deyip bahaneler söylüyordu hak veriyordum çünkü hiçbir şeyin gidişatı iyi değil çünkü böyle bir dünyada çocuk yetiştirmek artık çok zor.Neyse biz konuyu kapattık ama ben kendi kendimi yiyorum.Birgün sabah eşim yüzüme bir tuhaf bakıyor anlam veremedim dediki rüyamda çocuğumuz olmuştu beni öyle seviyorduki çok güzel bir bebekti dedi.Sende istiyorsan olsun dedi.Oleyyyy oleyy dedim.Birbirimize sarıldık şimdi hamile kalmayı bekliyorum Rabbim ne zaman nasip ederse

Çok hoşşş ne güzel ya. İnşallah rüyasını yaşarsınız en kisa zamanda

Yaaa ne mutlu Size. Birde olup hayır görmeyenler var...

Çok şanslısın canım büyük şans
Evet kız erkek farketmez sağlıklı olsun elbet ama insanın gönlünden azcık azcık bişeylerde geçmiyor değil

Kızkardeşler candır evet bende ablamla öyleyim çok şükür kızkardeş bi başka oluyor ama her kızkardeş de aynı olmuyoki
Mesela benim teyzemin annemle hiç alakası yoktur ne bayramlarda arar ne başka bigün
Yıllardır arayıp sormaz annem onun ablası ve aralarında öyle bi kavga da olmadı ama yok işte varlığıyla yokluğu bir
O yüzden evladında kardeşinde herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim
Benim 2.de oğlan olsa elbet hayırlısı buymuş derim çünkü ben hayırlısını diledim Allah'tan
Ne verirse hamdolsun yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun

Benim 7-10 temmuz arası Günü tam belli olmuyor Senin de aynı gunlerdir heralde
benim 13 temmuz cnm 10 yazalım garanti olsun
Maalesef canım regl oldum. Zaten umut yoktu. Temmuz ayında tüp bebek icin başvuracağız kısmet olursa.
yaa inŞallah hemen olur gerek kalmaz Canım Rabbim sana seni yormadan en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Belki bir tane de kızımız olur de kızlar babaya cok düşkün olur sonuçta cilveli falan. Aramıza hoşgeldinnn cnm ekliyorum seni denemeye başladıysan

Kız çok isterim bende ama artık cinsiyeti düşünmüyorum Allah sağlıklı hayırlı versinde yeterki kalayım

Merhabalar ben de oğluma kardeş düşünüyorum ama 6 ay oldu nasip olmadı.Oğlumda istediğimiz ay olmuştu ama vakti var demekki benim de 4 Haziran bat ovulasyonu değerlendirdik çatlamayı değerlendirdik yine nasipte var mı bakalım bu ay,balık burçlarıyla pek anlaşamam aslında bu ay es geçecektim ama neyse dedim zaten olmuyor

Inşallah bekletmez hemen gelir bebişin.Ayy bende balık burcuyum bence en anlaşılabilir burç yani hemen hemen herkesle anlaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…