Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla içten içe bi umudum var ne yalan söyleyeyim... 😍
Zor duruyorum , psikolojik olduğunu sanıyorum midem ara ara bulanıyor
Ve ben hamile iken elmacık kemiğimde lekeler oluyor. Baya lekeler belirginleşti farkettim evel gün.
Hatta komşum 3.de öyle anladı. Kızz senin lekeler baya artmış gebemisin dediİ.
Kimselere söylememiştim çünkü.
Şimdi bu kadar belirtinin ardından negatif çıkarsa vurun beni :KK70:
Biran önce yap testi hatta testi filan boşver direk kan ver :KK48: ayyyy hemen bizede söyle meraktan çatlarız şimdi :halay:

Kızlar günüm yaklaştıkça çok heyecan yaptım diğer hamileliklerim süpriz olmuştu yani böyle hissetmedim hiç ilk hamileliğim de çalışıyordum istiyorduk ama üzerine düşmedim ikincisinde kızım süpriz yaptı o yüzden ilkleri yaşıyorum diyebilirim. Bu bekleyiş gerçekten çok zormuş diyebilirim .

Kızlar günüm yaklaştıkça çok heyecan yaptım diğer hamileliklerim süpriz olmuştu yani böyle hissetmedim hiç ilk hamileliğim de çalışıyordum istiyorduk ama üzerine düşmedim ikincisinde kızım süpriz yaptı o yüzden ilkleri yaşıyorum diyebilirim. Bu bekleyiş gerçekten çok zormuş diyebilirim .
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım🙏🏻

Kızın kaç yaşında canım.
Heyecanlı bekleyişler sonları güzel olsun inşallah.

tabi cnm bende kız diyorum da bakma sen Rabbim den gelene razıyız
Hoşgeldin canım benim de 6 ay oldu daha birsey yok bende bu ay ovulasyon yapıcam. Oğlun kaç yasında. Cok geçmeden olur inşallah. Bat 4 temmuz mu canım ekleyeyim seni listemize
Hoşbuldum :KK19:oğlum 7 yaşında Rabbim bağışlasın hepimizin evlatlarını, ilkokul öğretmeniyim köyde çalıştığım için bu kadar ara verdim ama böyle de olmayacağını bilsem biraz daha önce gayretlenirdim😁 evet 4 Temmuz 😅

Ayy gercekten de canım 3 gün kalmış yaa son günler cok heyecanlı hep bir var mı yok mu düşüncesi günün gecerse mi test m yapcan

Hoşbuldum :KK19:oğlum 7 yaşında Rabbim bağışlasın hepimizin evlatlarını, ilkokul öğretmeniyim köyde çalıştığım için bu kadar ara verdim ama böyle de olmayacağını bilsem biraz daha önce gayretlenirdim😁 evet 4 Temmuz 😅
Kısmet canım ya demekki zamanı varmış arada açık olması sana kolaylık olur ama oğlun en azından ihtiyaçlarını giderebilir sen bebeğe bakarken. Yaşın kaç bu arada. Aslın da köyde doğal ortamda büyütmek güzel olmadı mı oğlunu

Yaptım kızlar negatif 🙂
Hayırlısı olsun, bende de olmuştu normalde 27 günde olan regl bir hafta geçince ben yatak tulum falan bakmaya başlamıştım bile kan testine gitttim direkt dr negatif diyor ama ben şok 😳 üzülmüştüm ama Rabbim sağlıcakla nasip etsin cümlemize canımız sağolsun

Kısmet canım ya demekki zamanı varmış arada açık olması sana kolaylık olur ama oğlun en azından ihtiyaçlarını giderebilir sen bebeğe bakarken. Yaşın kaç bu arada. Aslın da köyde doğal ortamda büyütmek güzel olmadı mı oğlunu
Kız yok köyde kalmadım yüz küsür kilometre yolu gittim geldim her gün:KK14: bu sene tayin konusunda umutluyum, yaşım 32. koronadan korktum bi ara Mart ayında Nisan ayında biraz ara verdik gibi geri baktım ki hiç biteceğe benzemiyor aslında vefat eden hamile haberlerini ablam söylüyor ama elhamdulillah inançlıyız ölüm geldiyse hamile mi dinler

Yaaaaa gerçekten mi inanamıyorum halbuki çok geçmişti ayy.Saglik olsun belki kanda çıkar.Evde yapipta negatif kanda çıkan çok insan var biraz daha bekle regl olmazsan kan verirsin.Canım hakkında hayırlısı olsun ama şaşırdım çok umutluyum senden :dua:
Nazlım bende çok umutluydum inanamıyorum gidip gelip bakıyorum belki siliktir görürüm diye ama yok. Kana gitmem olsaydı çıkardı 5 gün geçti
Hayırlısı olsun, bende de olmuştu normalde 27 günde olan regl bir hafta geçince ben yatak tulum falan bakmaya başlamıştım bile kan testine gitttim direkt dr negatif diyor ama ben şok 😳 üzülmüştüm ama Rabbim sağlıcakla nasip etsin cümlemize canımız sağolsun
Amin amin hayırlısı olsun.
Canımsın inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürsün.

X