- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.161
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah kızlar Rabbim biliyor kendim için nasıl istiyorsam sizin içinde öyle ıstiyor ve heyecanlanıyorum.Kız çok isterim bende ama artık cinsiyeti düşünmüyorum Allah sağlıklı hayırlı versinde yeterki kalayım
Canım bu ay olacak inşallahYok kuzum 2-3 güne başlarım regl biterse 7 gün falan sürüyor benimki
Bende öyle diyorum sağlıklı olsun.Ama gönlünden geçiyor insanın elinde olan birşey değil birde nedense kızı olanlar tekrar kız istiyor.Bu kızlar zorla kendini sevdiriyorlar benim kız öyle yani oğlum biraz daha ağır abiKızkardeşler candır evet bende ablamla öyleyim çok şükür kızkardeş bi başka oluyor ama her kızkardeş de aynı olmuyoki
Mesela benim teyzemin annemle hiç alakası yoktur ne bayramlarda arar ne başka bigün
Yıllardır arayıp sormaz annem onun ablası ve aralarında öyle bi kavga da olmadı ama yok işte varlığıyla yokluğu bir
O yüzden evladında kardeşinde herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim
Benim 2.de oğlan olsa elbet hayırlısı buymuş derim çünkü ben hayırlısını diledim Allah'tan
Ne verirse hamdolsun yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun
Evet yaaa sağlıklı olsun ama dedigin gibi insanın gönlünden birşey geçiyor tabiki anne biraz daha kız ile vakit geçiriyor süslüyor dışarı çıkarken filan hoşumuza gidiyor.Rabbime ne kadar şükür etsek az.Benim en çok ettiğim dua evlatlarıma bakıp bakıp Rabbim isteyen kim varsa kucağını boş bırakma derim sürekli söylerimÇok şanslısın canım büyük şans
Evet kız erkek farketmez sağlıklı olsun elbet ama insanın gönlünden azcık azcık bişeylerde geçmiyor değil
tabi cnm bende kız diyorum da bakma sen Rabbim den gelene razıyızKız çok isterim bende ama artık cinsiyeti düşünmüyorum Allah sağlıklı hayırlı versinde yeterki kalayım
Hoşgeldin canım benim de 6 ay oldu daha birsey yok bende bu ay ovulasyon yapıcam. Oğlun kaç yasında. Cok geçmeden olur inşallah. Bat 4 temmuz mu canım ekleyeyim seni listemizeMerhabalar ben de oğluma kardeş düşünüyorum ama 6 ay oldu nasip olmadı.Oğlumda istediğimiz ay olmuştu ama vakti var demekki benim de 4 Haziran bat ovulasyonu değerlendirdik çatlamayı değerlendirdik yine nasipte var mı bakalım bu ay,balık burçlarıyla pek anlaşamam aslındabu ay es geçecektim ama neyse dedim zaten olmuyor
Amin kuzum inşallah. Spiral den sonra birkaç gün dengen bozuluyo benim oyle oldu 25 güne bir olurdum bir kaç gün oynamaya başladı bazen erken bazen 1- 2 gün geç. Bakalım sende nasıl olacak inşallah hiç gerek bile kalmaz belki vardır bebikCanım bu ay olacak inşallahCanım sana ne diyeceğim ben regl tarihimi hiç hesaplamadim bugüne kadar sen söyledin takvimim indirdim ordan takip ediyorum teşekkür ederim canım benim Ama şunu biliyorum öyle 28 30 günde bir değil kısa 23 günde 25 gün de bir olması lazım.Neyse bu hafta içi mutlaka olmam lazım hamile değilsem tabiki
Canım bugün ağzımda ara ara acılık hissettim birde bacaklarim yani baldır deriz ya oraya bıçak saplandı durdu spiral çıktıktan sonra böyle şeyler olur mu dedim regl yaklaştı ondan mı oluyor yoksa hamilemiyim dedim şimdi kafaya taktım ya vücudumu mu dinliyorum dedim bu kadar erken belirti olurmu
Yeni batını ekleyeyim mi listeye kuzumMaalesef canım regl oldum. Zaten umut yoktu. Temmuz ayında tüp bebek icin başvuracağız kısmet olursa.
TabiYeni batını ekleyeyim mi listeye kuzum
Ayy kız nasıl sabrediyon benim 4 gün geçse 9 doğuruurm meraktan heralde çatlarımHerkese hayırlı günlerrrrrr
sadehayatt06 kuzum 4 gün geçikti evet ama bekliyorum bir hafta geçsin öyle yapacağım test.
İnşallah mart ayı annesi olursun kuzum.
Elinden geleni yapmışsın bu ay hadi bismillah
Ayyy bende öyle hayatta duramam çok merak ederim.Ayy kız nasıl sabrediyon benim 4 gün geçse 9 doğuruurm meraktan heralde çatlarımseni tebrik ediyorum kuzum sabrından dolayı
Normalde geciktiği oluyormuydu canımHerkese hayırlı günlerrrrrr
sadehayatt06 kuzum 4 gün geçikti evet ama bekliyorum bir hafta geçsin öyle yapacağım test.
İnşallah mart ayı annesi olursun kuzum.
Elinden geleni yapmışsın bu ay hadi bismillah
Yok düzenliydi. Bende merak ediyorum adet günü yaptım çıkmadı. Yok olduğunu ikna oldum galiba .Normalde geciktiği oluyormuydu canım
Bende merak ediyorum ama negatif gördüm bir kez . Yarına Allah kerim , bi umut yaparum gelmezse reglim.Ayy kız nasıl sabrediyon benim 4 gün geçse 9 doğuruurm meraktan heralde çatlarımseni tebrik ediyorum kuzum sabrından dolayı
Hmm anladım kuzum doğru soylüyorsun negatif görünce insan bir umutsuzluğa düşüyor bu ay olmadı diye ama belki geç döllenme olmuştur bekleyelim görelim umarım vardırYok düzenliydi. Bende merak ediyorum adet günü yaptım çıkmadı. Yok olduğunu ikna oldum galiba .
BEn 1aylığına eşimin memleketine geldim canım ev taşımadımM momteacher canım nasılsın nasıl gidiyor evini yerleştirdin mine dicem kız sana arkadasım beni rüyasında hamile görmüş hemen geldi anlattı. Sen de de mi oyle olmuştu hayırlısı dedim zaten regl iyim ama daha bişey yok dedim
Ay ben seni tasındın sandım karıştırdım galiba canımBEn 1aylığına eşimin memleketine geldim canım ev taşımadımevet beni ayrı ayrı 5 kişi rüyasında gördü geçen ay, ikiside ikiz gördü, sonrasında da hamileliğim belli oldu, denk gelmiştir tabi, veren Rabbim çok şükür Ama çok ilginç bi durum oldu 5kişinin görmesi, sadece 1 kişi istediğimizi biliyordu bide