-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.221
Tatlım yanlış etiketleme yapmışsın. Ben etiketlemeye çalışayımKonu sahibesi @sadehayatt06 nerdesin kız huhu geldim kocaaaaMan bir tek çizgi ile
Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah tatlımKonu sahibesi @sadehayatt06 nerdesin kız huhu geldim kocaaaaMan bir tek çizgi ile
5 gün geçti. Amin canım hayrlıdır elbet . Yoksa Rabbim verirdi inanıyorum.Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah tatlım
Adetin gecikmiş miydi?
Fark ettim düzenledim olmamış gene
Rica ederim canım ne demekFark ettim düzenledim olmamış gene
Teşekkür ederim
Tabiki Rabbim neylerse güzel eyler. Elimizden geleni yapıp Sabredip dua edip bekleyeceğiz5 gün geçti. Amin canım hayrlıdır elbet . Yoksa Rabbim verirdi inanıyorum.
Yaa canım hayırlısı olsun ama varyaa ben şok ben iptal cok gecikti çünküYaptım kızlar negatif
Kız başkasını etiketlemişsin sade diyeKonu sahibesi @sadehayatt06 nerdesin kız huhu geldim kocaaaaMan bir tek çizgi ile
Tabiki canım ecel değişmez zaten hala dikkat ediyoruz virüse ama ben hiç ertelemedim bak iyiki de ertelememişim 6 aydır olmuyo. Yasımız aynı sayılır bende 31 canım bence en güzel yaslar 40 a kadar doğum vs bitirelimKız yok köyde kalmadım yüz küsür kilometre yolu gittim geldim her günbu sene tayin konusunda umutluyum, yaşım 32. koronadan korktum bi ara Mart ayında Nisan ayında biraz ara verdik gibi geri baktım ki hiç biteceğe benzemiyor aslında vefat eden hamile haberlerini ablam söylüyor ama elhamdulillah inançlıyız ölüm geldiyse hamile mi dinler
Bekleyip görelim canım ne zaman gelecek regl bana hala negatif gibi gelmiyor amaaaa nedense5 gün geçti. Amin canım hayrlıdır elbet . Yoksa Rabbim verirdi inanıyorum.
Tabiki Rabbim neylerse güzel eyler. Elimizden geleni yapıp Sabredip dua edip bekleyeceğiz
Peki önceden geciktiği olur muydu? Bu ilk gecikme mi?
Bende bende nasıl heyecanla yaptımYaa canım hayırlısı olsun ama varyaa ben şok ben iptal cok gecikti çünkü
Evet yaşlarımız yakın hep.Tabiki canım ecel değişmez zaten hala dikkat ediyoruz virüse ama ben hiç ertelemedim bak iyiki de ertelememişim 6 aydır olmuyo. Yasımız aynı sayılır bende 31 canım bence en güzel yaslar 40 a kadar doğum vs bitirelim
Kızzz bu kaçıncı ben artık bu testlerin ehli oldum. Olsa çıkardı. Boşuna ümitlenmeyelimBekleyip görelim canım ne zaman gelecek regl bana hala negatif gibi gelmiyor amaaaa nedense
Belki negatifi gördün ya kuzum sökülürsün hayırlısı olsunKızzz bu kaçıncı ben artık bu testlerin ehli oldum. Olsa çıkardı. Boşuna ümitlenmeyelim
Aynen inşallah bekliyorum ... sizlerden güzel haberler alalım bu ay.Belki negatifi gördün ya kuzum sökülürsün hayırlısı olsun
Merhaba tatlımmm az kalmış sana da nasılsın benim reglim bu gece biter yarın ovulasyona başlicam heyecanlıyım sen nasılsın peki nasıl hissediyorsun var mı değişiklik kuzum 5 gün kalmışMerhaba hatunlarnasılsınız? ayy bana bildirim gelmemiş ne zamandır? ne var ne yok? benim günüm yaklaşıyor bakalım en geç 28 inde olurum regl sanırım
Hoşgeldin canım benim. İnşallah gelmez batasıca bat. Gelir minikinMerhaba hatunlarnasılsınız? ayy bana bildirim gelmemiş ne zamandır? ne var ne yok? benim günüm yaklaşıyor bakalım en geç 28 inde olurum regl sanırım
Hoşgeldin canım benim. İnşallah gelmez batasıca bat. Gelir minikin