Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum 2-3 güne başlarım regl biterse 7 gün falan sürüyor benimki
Canım bu ay olacak inşallah 🤲🤲 Canım sana ne diyeceğim ben regl tarihimi hiç hesaplamadim bugüne kadar sen söyledin takvimim indirdim ordan takip ediyorum teşekkür ederim canım benim 😘Ama şunu biliyorum öyle 28 30 günde bir değil kısa 23 günde 25 gün de bir olması lazım.Neyse bu hafta içi mutlaka olmam lazım hamile değilsem tabiki
Canım bugün ağzımda ara ara acılık hissettim birde bacaklarim yani baldır deriz ya oraya bıçak saplandı durdu spiral çıktıktan sonra böyle şeyler olur mu dedim regl yaklaştı ondan mı oluyor yoksa hamilemiyim dedim şimdi kafaya taktım ya vücudumu mu dinliyorum dedim bu kadar erken belirti olurmu🤔🤔😍

Kızkardeşler candır evet bende ablamla öyleyim çok şükür kızkardeş bi başka oluyor ama her kızkardeş de aynı olmuyoki
Mesela benim teyzemin annemle hiç alakası yoktur ne bayramlarda arar ne başka bigün
Yıllardır arayıp sormaz annem onun ablası ve aralarında öyle bi kavga da olmadı ama yok işte varlığıyla yokluğu bir
O yüzden evladında kardeşinde herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim
Benim 2.de oğlan olsa elbet hayırlısı buymuş derim çünkü ben hayırlısını diledim Allah'tan
Ne verirse hamdolsun yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun🥰
Bende öyle diyorum sağlıklı olsun.Ama gönlünden geçiyor insanın elinde olan birşey değil birde nedense kızı olanlar tekrar kız istiyor.Bu kızlar zorla kendini sevdiriyorlar benim kız öyle yani oğlum biraz daha ağır abi 😊

Evwt
Çok şanslısın canım büyük şans
Evet kız erkek farketmez sağlıklı olsun elbet ama insanın gönlünden azcık azcık bişeylerde geçmiyor değil
Evet yaaa sağlıklı olsun ama dedigin gibi insanın gönlünden birşey geçiyor tabiki anne biraz daha kız ile vakit geçiriyor süslüyor dışarı çıkarken filan hoşumuza gidiyor.Rabbime ne kadar şükür etsek az.Benim en çok ettiğim dua evlatlarıma bakıp bakıp Rabbim isteyen kim varsa kucağını boş bırakma derim sürekli söylerim

Kız çok isterim bende ama artık cinsiyeti düşünmüyorum Allah sağlıklı hayırlı versinde yeterki kalayım😣
tabi cnm bende kız diyorum da bakma sen Rabbim den gelene razıyız
Merhabalar ben de oğluma kardeş düşünüyorum ama 6 ay oldu nasip olmadı.Oğlumda istediğimiz ay olmuştu ama vakti var demekki benim de 4 Haziran bat ovulasyonu değerlendirdik çatlamayı değerlendirdik yine nasipte var mı bakalım bu ay,balık burçlarıyla pek anlaşamam aslında 😅 bu ay es geçecektim ama neyse dedim zaten olmuyor:KK53:
Hoşgeldin canım benim de 6 ay oldu daha birsey yok bende bu ay ovulasyon yapıcam. Oğlun kaç yasında. Cok geçmeden olur inşallah. Bat 4 temmuz mu canım ekleyeyim seni listemize

Canım bu ay olacak inşallah 🤲🤲 Canım sana ne diyeceğim ben regl tarihimi hiç hesaplamadim bugüne kadar sen söyledin takvimim indirdim ordan takip ediyorum teşekkür ederim canım benim 😘Ama şunu biliyorum öyle 28 30 günde bir değil kısa 23 günde 25 gün de bir olması lazım.Neyse bu hafta içi mutlaka olmam lazım hamile değilsem tabiki
Canım bugün ağzımda ara ara acılık hissettim birde bacaklarim yani baldır deriz ya oraya bıçak saplandı durdu spiral çıktıktan sonra böyle şeyler olur mu dedim regl yaklaştı ondan mı oluyor yoksa hamilemiyim dedim şimdi kafaya taktım ya vücudumu mu dinliyorum dedim bu kadar erken belirti olurmu🤔🤔😍
Amin kuzum inşallah. Spiral den sonra birkaç gün dengen bozuluyo benim oyle oldu 25 güne bir olurdum bir kaç gün oynamaya başladı bazen erken bazen 1- 2 gün geç. Bakalım sende nasıl olacak inşallah hiç gerek bile kalmaz belki vardır bebik 😅😅 hadi bakalım gecikir se test yaparsın 🥰

9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7
14 haziran 36.6
15 haziran 36.6 bat günü
16 haziran 36.5
Regl 1. Gün 36.2 bariz düşüş oldu
Regl 2. Gün 36.4
Regl 5. Gün 36.3
Regl 6. Gün 36.5
Selam kızlar yarından sonra ovulasyonla beraber devam edicem bu aydan umutluyum vitamin karışımları olan folik asite de basladım. Eşim de sabah akşam keçi boynuzu kürü uyguluyor. Hadi inşallah bu ay hayırlısı ile elimizden geleni yapalım 2021 mart annesi olalım 😅🥰

Herkese hayırlı günlerrrrrr 😍💖💖💖
sadehayatt06 sadehayatt06 kuzum 4 gün geçikti evet ama bekliyorum bir hafta geçsin öyle yapacağım test.
İnşallah mart ayı annesi olursun kuzum.
Elinden geleni yapmışsın bu ay hadi bismillah
Ayy kız nasıl sabrediyon benim 4 gün geçse 9 doğuruurm meraktan heralde çatlarım 😂😂 seni tebrik ediyorum kuzum sabrından dolayı 🤩🤩

M momteacher canım nasılsın nasıl gidiyor evini yerleştirdin mi 😉 ne dicem kız sana arkadasım beni rüyasında hamile görmüş hemen geldi anlattı. Sen de de mi oyle olmuştu hayırlısı dedim zaten regl iyim ama daha bişey yok dedim
BEn 1aylığına eşimin memleketine geldim canım ev taşımadım😂 evet beni ayrı ayrı 5 kişi rüyasında gördü geçen ay, ikiside ikiz gördü, sonrasında da hamileliğim belli oldu, denk gelmiştir tabi, veren Rabbim çok şükür 🤲🏻 Ama çok ilginç bi durum oldu 5kişinin görmesi, sadece 1 kişi istediğimizi biliyordu bide😂
Olurmu olur hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah 🙏🏻

BEn 1aylığına eşimin memleketine geldim canım ev taşımadım😂 evet beni ayrı ayrı 5 kişi rüyasında gördü geçen ay, ikiside ikiz gördü, sonrasında da hamileliğim belli oldu, denk gelmiştir tabi, veren Rabbim çok şükür 🤲🏻 Ama çok ilginç bi durum oldu 5kişinin görmesi, sadece 1 kişi istediğimizi biliyordu bide😂
Ay ben seni tasındın sandım karıştırdım galiba canım 🙈 benim arkadasım da denediğimi bilmiyordu oyle deyince aklıma direk sen geldin. Maşallah ya 5 kişi görmüş temiz kalplilermiş

X