- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.201
Biran önce yap testi hatta testi filan boşver direk kan verValla içten içe bi umudum var ne yalan söyleyeyim...
Zor duruyorum , psikolojik olduğunu sanıyorum midem ara ara bulanıyor
Ve ben hamile iken elmacık kemiğimde lekeler oluyor. Baya lekeler belirginleşti farkettim evel gün.
Hatta komşum 3.de öyle anladı. Kızz senin lekeler baya artmış gebemisin dediİ.
Kimselere söylememiştim çünkü.
Şimdi bu kadar belirtinin ardından negatif çıkarsa vurun beni
Hayırlı güzel haberler alırsın inşallahPerşembe gitcem canım, Çarşamba haftası doluyor, büyüsün die bekledik
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canımKızlar günüm yaklaştıkça çok heyecan yaptım diğer hamileliklerim süpriz olmuştu yani böyle hissetmedim hiç ilk hamileliğim de çalışıyordum istiyorduk ama üzerine düşmedim ikincisinde kızım süpriz yaptı o yüzden ilkleri yaşıyorum diyebilirim. Bu bekleyiş gerçekten çok zormuş diyebilirim .
Bende çatlamak üzereyimBiran önce yap testi hatta testi filan boşver direk kan verayyyy hemen bizede söyle meraktan çatlarız şimdi
Kızın kaç yaşında canım.Kızlar günüm yaklaştıkça çok heyecan yaptım diğer hamileliklerim süpriz olmuştu yani böyle hissetmedim hiç ilk hamileliğim de çalışıyordum istiyorduk ama üzerine düşmedim ikincisinde kızım süpriz yaptı o yüzden ilkleri yaşıyorum diyebilirim. Bu bekleyiş gerçekten çok zormuş diyebilirim .
Aminnn canım oglum 7 yaşında kızım 5 buçuk yaşında aralarında tam 18 ay varKızın kaç yaşında canım.
Heyecanlı bekleyişler sonları güzel olsun inşallah.
İnşallah en kisa zamanda civcivin müjdesini alırız senden.Aminnn canım oglum 7 yaşında kızım 5 buçuk yaşında aralarında tam 18 ay var
Hoşbuldumtabi cnm bende kız diyorum da bakma sen Rabbim den gelene razıyız
Hoşgeldin canım benim de 6 ay oldu daha birsey yok bende bu ay ovulasyon yapıcam. Oğlun kaç yasında. Cok geçmeden olur inşallah. Bat 4 temmuz mu canım ekleyeyim seni listemize
Ayy gercekten de canım 3 gün kalmış yaa son günler cok heyecanlı hep bir var mı yok mu düşüncesi günün gecerse mi test m yapcanKızlar günüm yaklaştıkça çok heyecan yaptım diğer hamileliklerim süpriz olmuştu yani böyle hissetmedim hiç ilk hamileliğim de çalışıyordum istiyorduk ama üzerine düşmedim ikincisinde kızım süpriz yaptı o yüzden ilkleri yaşıyorum diyebilirim. Bu bekleyiş gerçekten çok zormuş diyebilirim .
Ve aleyküm selam ve Rahmetullahi ve beraketuhuHayrırlı sabahlar
Selamun aleyküm
Kısmet canım ya demekki zamanı varmış arada açık olması sana kolaylık olur ama oğlun en azından ihtiyaçlarını giderebilir sen bebeğe bakarken. Yaşın kaç bu arada. Aslın da köyde doğal ortamda büyütmek güzel olmadı mı oğlunuHoşbuldumoğlum 7 yaşında Rabbim bağışlasın hepimizin evlatlarını, ilkokul öğretmeniyim köyde çalıştığım için bu kadar ara verdim ama böyle de olmayacağını bilsem biraz daha önce gayretlenirdim evet 4 Temmuz
Yaaaaa gerçekten mi inanamıyorum halbuki çok geçmişti ayy.Saglik olsun belki kanda çıkar.Evde yapipta negatif kanda çıkan çok insan var biraz daha bekle regl olmazsan kan verirsin.Canım hakkında hayırlısı olsun ama şaşırdım çok umutluyum sendenYaptım kızlar negatif
Ve aleyküm selaaamHayrırlı sabahlar
Selamun aleyküm
Hayırlısı olsun, bende de olmuştu normalde 27 günde olan regl bir hafta geçince ben yatak tulum falan bakmaya başlamıştım bile kan testine gitttim direkt dr negatif diyor ama ben şokYaptım kızlar negatif
Kız yok köyde kalmadım yüz küsür kilometre yolu gittim geldim her günKısmet canım ya demekki zamanı varmış arada açık olması sana kolaylık olur ama oğlun en azından ihtiyaçlarını giderebilir sen bebeğe bakarken. Yaşın kaç bu arada. Aslın da köyde doğal ortamda büyütmek güzel olmadı mı oğlunu
Nazlım bende çok umutluydum inanamıyorum gidip gelip bakıyorum belki siliktir görürüm diye ama yok. Kana gitmem olsaydı çıkardı 5 gün geçtiYaaaaa gerçekten mi inanamıyorum halbuki çok geçmişti ayy.Saglik olsun belki kanda çıkar.Evde yapipta negatif kanda çıkan çok insan var biraz daha bekle regl olmazsan kan verirsin.Canım hakkında hayırlısı olsun ama şaşırdım çok umutluyum senden
Amin amin hayırlısı olsun.Hayırlısı olsun, bende de olmuştu normalde 27 günde olan regl bir hafta geçince ben yatak tulum falan bakmaya başlamıştım bile kan testine gitttim direkt dr negatif diyor ama ben şoküzülmüştüm ama Rabbim sağlıcakla nasip etsin cümlemize canımız sağolsun