Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biran önce yap testi hatta testi filan boşver direk kan ver ayyyy hemen bizede söyle meraktan çatlarız şimdi

Kızlar günüm yaklaştıkça çok heyecan yaptım diğer hamileliklerim süpriz olmuştu yani böyle hissetmedim hiç ilk hamileliğim de çalışıyordum istiyorduk ama üzerine düşmedim ikincisinde kızım süpriz yaptı o yüzden ilkleri yaşıyorum diyebilirim. Bu bekleyiş gerçekten çok zormuş diyebilirim .

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım

Kızın kaç yaşında canım.
Heyecanlı bekleyişler sonları güzel olsun inşallah.

Hoşbuldum oğlum 7 yaşında Rabbim bağışlasın hepimizin evlatlarını, ilkokul öğretmeniyim köyde çalıştığım için bu kadar ara verdim ama böyle de olmayacağını bilsem biraz daha önce gayretlenirdim evet 4 Temmuz

Ayy gercekten de canım 3 gün kalmış yaa son günler cok heyecanlı hep bir var mı yok mu düşüncesi günün gecerse mi test m yapcan

Kısmet canım ya demekki zamanı varmış arada açık olması sana kolaylık olur ama oğlun en azından ihtiyaçlarını giderebilir sen bebeğe bakarken. Yaşın kaç bu arada. Aslın da köyde doğal ortamda büyütmek güzel olmadı mı oğlunu

Yaptım kızlar negatif
Hayırlısı olsun, bende de olmuştu normalde 27 günde olan regl bir hafta geçince ben yatak tulum falan bakmaya başlamıştım bile kan testine gitttim direkt dr negatif diyor ama ben şok üzülmüştüm ama Rabbim sağlıcakla nasip etsin cümlemize canımız sağolsun

Kız yok köyde kalmadım yüz küsür kilometre yolu gittim geldim her gün bu sene tayin konusunda umutluyum, yaşım 32. koronadan korktum bi ara Mart ayında Nisan ayında biraz ara verdik gibi geri baktım ki hiç biteceğe benzemiyor aslında vefat eden hamile haberlerini ablam söylüyor ama elhamdulillah inançlıyız ölüm geldiyse hamile mi dinler

Nazlım bende çok umutluydum inanamıyorum gidip gelip bakıyorum belki siliktir görürüm diye ama yok. Kana gitmem olsaydı çıkardı 5 gün geçti
Amin amin hayırlısı olsun.
Canımsın inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…