Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir haftaya kadar herşey belli olur Hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
Amin canım benim amin hepimiz için hayırlısı olsun. Eşim biraz tırstı
Pozitif çıkacak gibiydi test damlattıpım An 2 çizgiyi gördüm sonrasında baya negatifti
Moralim bozuldu açıkçası
Yani eşimin gözlerinde mutluluk korku endişe hepsini gördüm. Endişe korku gördüğüm içi moralim bozuldu .

oh oh maşallah takvimler eklenmiş 5 haftalık olunmuş yerim ben o fasulyeyi
Etimesgut sen nerdesin canım
batıkent tarafı canım

Aaa süpriz mi yapacak dersin miniğin hadi inşallah yarın sabah cıkar mı acaba beklesen mi ay hadi inşallah kız

Evet ya birkaç güne belli olur,regl olmam hayırlıdır belki.
Aynen bende öyle diyorum canım hakkımizda belki regl olmak daha hayırlı.Benim reglime bir hafta kaldı ama ben nu zamana kadar evlenmeden önce ve sonrasında hiç takip etmedim ama böyle 30 günde filan olumuyor daha kısa olduğunu biliyorum 23 gün 25 gün filan takvimim programini indirdim bu aydan itibaren takip ediyorum bakalım ne 'olacak

Erkekler böyle ya bence heyecan yapmıştır sen korku hissetmişsin ortaya karışık duygular çıkmış bence burdan hissedebildim

kızlar eşim bundan almış nasıl acaba siz ne kullanıyorsunuz
İçinde folat iyot b12 b6 var eczaneci bunu önermiş 90 tane bayağı var cok uyguna geliyo. İnofolic 20 taneydi e 3 aya sürekli almak lazım. Bakalım inşallah iyi olur

Erkekler böyle ya bence heyecan yapmıştır sen korku hissetmişsin ortaya karışık duygular çıkmış bence burdan hissedebildim
Öylemi dersin
Moral verdin teşekkür ederim
Seninde bir hafta kalmış hadi inşallah ya... 2 gebe sen olursun boş bebişlİ başlangıç olur

Canım ben kullanmadım. Şifa olsun

Doktor bana folbiol yazmış içinde 50 adet var .Sabahlari tok karnina bir tane.

Canım bence erkekler o bebek doğupta kucağına alana dek pek birsey hissetmiyorlar geneli böyle

Canım ben kullanmadım. Şifa olsun
sağol kuzum sende al bence folik asit önemli sağlık ocağı da yazıyor
Hayat şartları bizi.istanbulà mahkum etti... daracık evlerde yaşamaya çalışıyoruz şükürler olsun.
maalesef bizde öyle bina hayatı hayalim ekip biçeceğim bahçeli bir ev kendine ait cocuklar içinde koştursun
Doktor bana folbiol yazmış içinde 50 adet var .Sabahlari tok karnina bir tane.
AA tok karna mı almak gerekiyor ben aç karnına içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…