- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.041
Bir haftaya kadar herşey belli olur Hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.Bekleyeceğim artık bir hafta daha geçsin bakalım.
Amin canım benim amin hepimiz için hayırlısı olsun. Eşim biraz tırstıBir haftaya kadar herşey belli olur Hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
Evet ya birkaç güne belli olur,regl olmam hayırlıdır belki.Bir haftaya kadar herşey belli olur Hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
oh oh maşallah takvimler eklenmiş 5 haftalık olunmuş yerim ben o fasulyeyiBenimde çok şükür iyi sayılır, ara ara ağrım oluyor, daha doktora gitmedik,haftaya inşallah bakalım kalp atışını duyarız inşallahBugün de belim ağrıyor üşüttüm mü ne oldu bilmiyorum Karadeniz soğuk ve yağmurlu bu ara
batıkent tarafı canımEtimesgut sen nerdesin canım
Aaa süpriz mi yapacak dersin miniğin hadi inşallah yarın sabah cıkar mı acaba beklesen mi ay hadi inşallah kızKızar takvime baktım benim bat 18 haziranmış
Evel gün test yaptım yoktu 2 gün geçikti.
Ve 3.gebeliğimde böyle olmuştu.
Çıkmadı 4 gün geçti öğrendim. Silik çizgi ile. Sanki bi ümit varmı diye düşünüyorum.
Aynen bende öyle diyorum canım hakkımizda belki regl olmak daha hayırlı.Benim reglime bir hafta kaldı ama ben nu zamana kadar evlenmeden önce ve sonrasında hiç takip etmedim ama böyle 30 günde filan olumuyor daha kısa olduğunu biliyorum 23 gün 25 gün filan takvimim programini indirdim bu aydan itibaren takip ediyorum bakalım ne 'olacakEvet ya birkaç güne belli olur,regl olmam hayırlıdır belki.
Eşimde batıkentte tasinalim diyor 1 senedir hatta geçen sene tutturdu oğlum okula başladı diye istemedim.oh oh maşallah takvimler eklenmiş 5 haftalık olunmuş yerim ben o fasulyeyi
batıkent tarafı canım
Hayırlısı olsun canım güzel buralar daha sakinEşimde batıkentte tasinalim diyor 1 senedir hatta geçen sene tutturdu oğlum okula başladı diye istemedim.
Erkekler böyle ya bence heyecan yapmıştır sen korku hissetmişsin ortaya karışık duygular çıkmış bence burdan hissedebildimAmin canım benim amin hepimiz için hayırlısı olsun. Eşim biraz tırstı
Pozitif çıkacak gibiydi test damlattıpım An 2 çizgiyi gördüm sonrasında baya negatifti
Moralim bozuldu açıkçası
Yani eşimin gözlerinde mutluluk korku endişe hepsini gördüm. Endişe korku gördüğüm içi moralim bozuldu .
Öylemi dersinErkekler böyle ya bence heyecan yapmıştır sen korku hissetmişsin ortaya karışık duygular çıkmış bence burdan hissedebildim
Eki Görüntüle 2651801 kızlar eşim bundan almış nasıl acaba siz ne kullanıyorsunuz
İçinde folat iyot b12 b6 var eczaneci bunu önermiş 90 tane bayağı var cok uyguna geliyo. İnofolic 20 taneydi e 3 aya sürekli almak lazım. Bakalım inşallah iyi olur
Hayırlısı olsun canım güzel buralar daha sakin
AlHayırlısı olsun canım güzel buralar daha sakin
Bu ilk ayimiz daha hemen olursa ben şok geçiririm ilk ayda olacak mi bakalım.Öylemi dersin
Moral verdin teşekkür ederim
Seninde bir hafta kalmış hadi inşallah ya... 2 gebe sen olursun boş bebişlİ başlangıç olur
Eşim de öyle diyor burası çok kalabalık sevmiyor burayıHayırlısı olsun canım güzel buralar daha sakin
Doktor bana folbiol yazmış içinde 50 adet var .Sabahlari tok karnina bir tane.Eki Görüntüle 2651801 kızlar eşim bundan almış nasıl acaba siz ne kullanıyorsunuz
İçinde folat iyot b12 b6 var eczaneci bunu önermiş 90 tane bayağı var cok uyguna geliyo. İnofolic 20 taneydi e 3 aya sürekli almak lazım. Bakalım inşallah iyi olur
Kız yikarida Al yazmışım sonradan farkettim ben yazmadım ki diyorumAl
Bu ilk ayimiz daha hemen olursa ben şok geçiririm ilk ayda olacak mi bakalım.
Canım bence erkekler o bebek doğupta kucağına alana dek pek birsey hissetmiyorlar geneli böyleAmin canım benim amin hepimiz için hayırlısı olsun. Eşim biraz tırstı
Pozitif çıkacak gibiydi test damlattıpım An 2 çizgiyi gördüm sonrasında baya negatifti
Moralim bozuldu açıkçası
Yani eşimin gözlerinde mutluluk korku endişe hepsini gördüm. Endişe korku gördüğüm içi moralim bozuldu .
sağol kuzum sende al bence folik asit önemli sağlık ocağı da yazıyorCanım ben kullanmadım. Şifa olsun
maalesef bizde öyle bina hayatı hayalim ekip biçeceğim bahçeli bir ev kendine ait cocuklar içinde koştursunHayat şartları bizi.istanbulà mahkum etti... daracık evlerde yaşamaya çalışıyoruz şükürler olsun.
AA tok karna mı almak gerekiyor ben aç karnına içtimDoktor bana folbiol yazmış içinde 50 adet var .Sabahlari tok karnina bir tane.
Al
Bu ilk ayimiz daha hemen olursa ben şok geçiririm ilk ayda olacak mi bakalım.