- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.021
Hayırlısı sabahlar kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı sabahlar kızlar
Sizlere de Kuzular kahvaltılar yapıldı mı kahveler hazırlansınSanada cancağzım
Ankara canım sen nerdesinBuarada nerdesin sen
Hoşgeldin aramıza cnm bence de üstüste olması cok güzel ilk yıllar zor ama büyüyünce büyük avantaj olur inşallahMerhaba hanımlar bende ikinci bebek istiyorum kızım şuan 11 aylık ama yaşım ilerlemeden ona kardeş yapmak istiyorum 35 yaşındayım. Yanlız 3 tane myomum var hamilelikte sorun olmadı ama ikincisinde bana sorun olur mu bilmiyorum.
İstanbulAnkara canım sen nerdesin
Minik kızı doyurdum kahvaltı faslı başlayacak. Eşim dinlendi keyfine göre ancak uyandı paşam. Şimdiye 40 kere kahvaltı yapmıştık yoksa.Sizlere de Kuzular kahvaltılar yapıldı mı kahveler hazırlansın
Bende AnkaradayımAnkara canım sen nerdesin
kaldık büyükşehirlerdeİstanbul
Kız bizimki yedi de geri yatıp uyudu bileMinik kızı doyurdum kahvaltı faslı başlayacak. Eşim dinlendi keyfine göre ancak uyandı paşam. Şimdiye 40 kere kahvaltı yapmıştık yoksa.
Oo nerdesin kızBende Ankaradayım
Ahaha oda iyiymiş.kaldık büyükşehirlerde
Kız bizimki yedi de geri yatıp uyudu bile
Benimde çok şükür iyi sayılır, ara ara ağrım oluyor, daha doktora gitmedik,haftaya inşallah bakalım kalp atışını duyarız inşallah Bugün de belim ağrıyor üşüttüm mü ne oldu bilmiyorum Karadeniz soğuk ve yağmurlu bu araİyiyiz seni gördük daha iyi olduuuuuuk
valla bu grup çol çocuk iş güç bence kimse takılma konusunda yeteri kadar başarılı değil
Tutturanları yavaş yavaş görcez anlıycan çalışmalar konusunda işler kesat
Asıl sen anlat senin nasıl gidiyor
Bende heyecanlandım hemen söyledim. Eşimin ailesinde kız yok.Ben kızıma hamileyken çok dua etmiştim bir kızım olsun diye Kayınbabam dedi inslah bir kızımız olur diye 4erkek torunları vardı. Cinsiyetini öğrendim herkes havalara uçtu.Eşime söyledim hayırlısı olsun dedi. Hamileyim dediğim de çok şaşırmıştı ama ben yüz ifadesini göremedim diye sonradan çok pişman oldum.Ay olmazmıyım heyecanıma yenik düşüp..
bide benimkide ağır biridir telde demesinmi hayırlısı olsun adama sanki hamileyim dememişimde mikseri değiştirdim demişim
Hadi inşallah canım bekliyoruz hayırlı haberleriniKızar takvime baktım benim bat 18 haziranmış
Evet gün test yaptım yoktu 2 gün geçikti.
Ve 3.gebeliğimdé böyle olmuştu.
Çıkmadu 4 gün geçti öğrendim. Silik çizgi ile. Sanki bi ümit varmı diye düşünüyorum.
Etimesgut sen nerdesin canımOo nerdesin kız
Bi göemedim karadenizİ... çok istiyorum inşallah nasip olur...Benimde çok şükür iyi sayılır, ara ara ağrım oluyor, daha doktora gitmedik,haftaya inşallah bakalım kalp atışını duyarız inşallah Bugün de belim ağrıyor üşüttüm mü ne oldu bilmiyorum Karadeniz soğuk ve yağmurlu bu ara
Ayyy çok heyecanlandımKızar takvime baktım benim bat 18 haziranmış
Evel gün test yaptım yoktu 2 gün geçikti.
Ve 3.gebeliğimde böyle olmuştu.
Çıkmadı 4 gün geçti öğrendim. Silik çizgi ile. Sanki bi ümit varmı diye düşünüyorum.
Hadi inşallah canım bekliyoruz hayırlı haberlerini
Bende ❣❣❣Ayyy çok heyecanlandım