Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar bende ikinci bebek istiyorum😊 kızım şuan 11 aylık ama yaşım ilerlemeden ona kardeş yapmak istiyorum 35 yaşındayım. Yanlız 3 tane myomum var hamilelikte sorun olmadı ama ikincisinde bana sorun olur mu bilmiyorum.
Hoşgeldin aramıza cnm bence de üstüste olması cok güzel ilk yıllar zor ama büyüyünce büyük avantaj olur inşallah

İyiyiz seni gördük daha iyi olduuuuuuk 😍

valla bu grup çol çocuk iş güç bence kimse takılma konusunda yeteri kadar başarılı değil
Tutturanları yavaş yavaş görcez anlıycan çalışmalar konusunda işler kesat 😂
Asıl sen anlat senin nasıl gidiyor 😊
Benimde çok şükür iyi sayılır, ara ara ağrım oluyor, daha doktora gitmedik,haftaya inşallah bakalım kalp atışını duyarız inşallah🙏🏻 Bugün de belim ağrıyor üşüttüm mü ne oldu bilmiyorum Karadeniz soğuk ve yağmurlu bu ara🥶

Ay olmazmıyım heyecanıma yenik düşüp..
bide benimkide ağır biridir telde demesinmi hayırlısı olsun adama sanki hamileyim dememişimde mikseri değiştirdim demişim :KK48:
Bende heyecanlandım hemen söyledim. Eşimin ailesinde kız yok.Ben kızıma hamileyken çok dua etmiştim bir kızım olsun diye Kayınbabam dedi inslah bir kızımız olur diye 4erkek torunları vardı. Cinsiyetini öğrendim herkes havalara uçtu.Eşime söyledim hayırlısı olsun dedi. Hamileyim dediğim de çok şaşırmıştı ama ben yüz ifadesini göremedim diye sonradan çok pişman oldum.

Benimde çok şükür iyi sayılır, ara ara ağrım oluyor, daha doktora gitmedik,haftaya inşallah bakalım kalp atışını duyarız inşallah🙏🏻 Bugün de belim ağrıyor üşüttüm mü ne oldu bilmiyorum Karadeniz soğuk ve yağmurlu bu ara🥶
Bi göemedim karadenizİ... çok istiyorum inşallah nasip olur...

X