Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalırsın kalırsınnnn ssvd yaparsın inşallah.
Anlatırım tabi...
Benimde hayalimdi hep doğal doğum olsn istedim çünkü sezeryanım çok zor ve riskliydi narkozû kaldırmıyor bedenim

Çok okudum eğitim aldım bu konuda ve Rabbim nasip ettİ.
Son ana kadar doktorum yanımda destekçimdi. Ve hiçbir müdehale olmadan doğal bir doğum yaşadım maşallah arada düşünüyorum o anın sarhoşlupunu.
Birde benim 2.doğumda ssvd denemem Son anda sezeryanà döndü. Ebe tekrar olursa 2ssvd deneme bence demişti.
Facde ssvd gurubu var 7 senedir orda aktifim bana çok çok faydası oldu. Katılmanızı tavasiyeti ederim il il doktor listesi var orda.

Şifa olsun canım zamanı olsaydı kendin yapardın ne güzel

Yaa ben face kullanmıyorum tüh instagramda var mı canım. İkincide neden olmadı kuzum peki

Canım benim sen her sabah aç karnınà çörekotu yağı içsene üzerinde zencefil limon karışımı.birde kuyruk sokumu hacamatı ol. Sabah akşam bol su iç. Nar suyu katkısız olması içli kış olmas lazım kendin sıkman lazım.

Ayyy canım maşallah ne güzel nasip olmuş
Biliyorum ben o grubu bende oraya üyeyim
Geçen sene kürtaj olurken orda konu açmıştım ordaki anneler çok cesaret veriyolar ben okudukça deşarj oluyodum ama uzun zamandır okumuyorum hamile kalamadığım için bende ordan ssvd yaptıran bi doktor var nehir bayram ismi görmüşsündür belki o doktoru çok merak etmiştim burda İstanbul'da karşı yakada kürtajdan önce son kez ona muayene olmaya gitmiştim dedikleri kadar varmış
Hamile kalabilsem ona gitmek istedim her doktor yaptırmıyor doktor seçimi çok önemli seninde dediğin gibi ...benim ilk doğumumda herşeyim normaldi hiçbir sorunum yoktu doktor hep normal doğurursun diye kandırdı beni son anda sezeryan dedi 41.haftaya geldim diye sırf günüm geçti diye halbuki o gün nişanım gelmişti kâle almadı zorla sezeryan yaptırdı bana çok kötü geçmişti doğumum üstelik memnun kalmadım
Allah bundan sonra hayırlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi

Ahh canımmm doktorum benim Nehir Bayram onda 2ssvd yaptım.
Sende üzülme en kısa zamanda sağlıklı gebeliğin olur onda yaparsın doğumunu.

Doktorum bana demişti hiç önceki doğumunu düşünüp kıyaslama. Kısmet değilmiş olmadı
Buna odaklan inşallah bu farklı doğum nasip olur. Hakikaten öyle oldu.

Onlar ne işe yarıyor kuzum?
Hacamat hiç olmadım çok şifalı bişey biliyorum ama ehli birini bulmak lazım var mı bildiğin güvenilir biri ? Nar malum mevsimi olmadığından yok ama şişe üstünde mevsiminde toplanan sıkılmış narlar yazıyo tabi bilemem ama umutla aldım işte

BeniM görümceminde başta olmamış sonra 2 oğlu olmuş ve 47 yaşında ama düşünmüyor başka oğlanlar büyük
Kaynımda 2 evlilik yaptı 1 oğlu vardı geçen sene 2. Eşinden 1 oğlu daha oldu
Benim kızım tek ya Oğluma abiler var ama kızıma arkadaş yok
Valla bir kız daha istiyorum çoook ama kısmet olacak mı bilmem

Ssvd konusu kuzenim yüzünden travma olarak kaldı bende ya kız ölümlerden döndü
Yoksa bende çok isterdim ama kötü bir örneğe denk gelince insan korkuyor
Allah önce bebek nasip etsin sonrada gönlümüze göre doğumlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…