- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.081
Kalırsın kalırsınnnn ssvd yaparsın inşallah.Aaa 2 sezeryan sonrası mı yaptın ne güzelll maşallah ya hayalim benimdenasıl oldu biraz anlatır mısın olunca oluyormuş demekki
Bende çok istiyorum ssvd Rabbim banada sağlıkla nasip etsin
Tabi önce bi hamile kalayımda hayırlısıyla
Şifa olsun canım zamanı olsaydı kendin yapardın ne güzelKızlar ben bugün zar zor nar suyu buldum ne zormuş yahu taa Carrefour'a gittim %100 nar suyu katkısız istiyodum nare diye bi marka gördüm onu aldım
İnternette de aynısı satılıyor bundan sonra ordan alıcam
Belki kürtajdan dolayı rahmim yeterince kalınlaşmıyodur rahime faydalı bişey içeyim inşAllah şifa olur umut dünyası işte
Yaa ben face kullanmıyorum tüh instagramda var mı canım. İkincide neden olmadı kuzum pekiKalırsın kalırsınnnn ssvd yaparsın inşallah.
Anlatırım tabi...
Benimde hayalimdi hep doğal doğum olsn istedim çünkü sezeryanım çok zor ve riskliydi narkozû kaldırmıyor bedenim
Çok okudum eğitim aldım bu konuda ve Rabbim nasip ettİ.
Son ana kadar doktorum yanımda destekçimdi. Ve hiçbir müdehale olmadan doğal bir doğum yaşadım maşallah arada düşünüyorum o anın sarhoşlupunu.
Birde benim 2.doğumda ssvd denemem Son anda sezeryanà döndü. Ebe tekrar olursa 2ssvd deneme bence demişti.
Facde ssvd gurubu var 7 senedir orda aktifim bana çok çok faydası oldu. Katılmanızı tavasiyeti ederim il il doktor listesi var orda.
Canım benim sen her sabah aç karnınà çörekotu yağı içsene üzerinde zencefil limon karışımı.birde kuyruk sokumu hacamatı ol. Sabah akşam bol su iç. Nar suyu katkısız olması içli kış olmas lazım kendin sıkman lazım.Kızlar ben bugün zar zor nar suyu buldum ne zormuş yahu taa Carrefour'a gittim %100 nar suyu katkısız istiyodum nare diye bi marka gördüm onu aldım
İnternette de aynısı satılıyor bundan sonra ordan alıcam
Belki kürtajdan dolayı rahmim yeterince kalınlaşmıyodur rahime faydalı bişey içeyim inşAllah şifa olur umut dünyası işte
İnstagramda yok.baya eski bir.grup..Yaa ben face kullanmıyorum tüh instagramda var mı canım. İkincide neden olmadı kuzum peki
Kalırsın kalırsınnnn ssvd yaparsın inşallah.
Anlatırım tabi...
Benimde hayalimdi hep doğal doğum olsn istedim çünkü sezeryanım çok zor ve riskliydi narkozû kaldırmıyor bedenim
Çok okudum eğitim aldım bu konuda ve Rabbim nasip ettİ.
Son ana kadar doktorum yanımda destekçimdi. Ve hiçbir müdehale olmadan doğal bir doğum yaşadım maşallah arada düşünüyorum o anın sarhoşlupunu.
Birde benim 2.doğumda ssvd denemem Son anda sezeryanà döndü. Ebe tekrar olursa 2ssvd deneme bence demişti.
Facde ssvd gurubu var 7 senedir orda aktifim bana çok çok faydası oldu. Katılmanızı tavasiyeti ederim il il doktor listesi var orda.
Yaa ben face kullanmıyorum tüh instagramda var mı canım. İkincide neden olmadı kuzum peki
Ayyy canım maşallah ne güzel nasip olmuş
Biliyorum ben o grubu bende oraya üyeyim
Geçen sene kürtaj olurken orda konu açmıştımordaki anneler çok cesaret veriyolar ben okudukça deşarj oluyodum ama uzun zamandır okumuyorum hamile kalamadığım için bende ordan ssvd yaptıran bi doktor var nehir bayram ismi görmüşsündür belki o doktoru çok merak etmiştim burda İstanbul'da karşı yakada kürtajdan önce son kez ona muayene olmaya gitmiştim dedikleri kadar varmış
Hamile kalabilsem ona gitmek istedim her doktor yaptırmıyor doktor seçimi çok önemli seninde dediğin gibi ...benim ilk doğumumda herşeyim normaldi hiçbir sorunum yoktu doktor hep normal doğurursun diye kandırdı beni son anda sezeryan dedi 41.haftaya geldim diye sırf günüm geçti diye halbuki o gün nişanım gelmişti kâle almadı zorla sezeryan yaptırdı banaçok kötü geçmişti doğumum üstelik memnun kalmadım
Allah bundan sonra hayırlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi
Bende instagram kullanmıyorum. Bilgim yok bu nedenle.İnstagramda da ssvd grubu var
nar suyu yerine evde yapılan nar eşkisi de iyi olur mu acaba K KarakurukusCanım benim sen her sabah aç karnınà çörekotu yağı içsene üzerinde zencefil limon karışımı.birde kuyruk sokumu hacamatı ol. Sabah akşam bol su iç. Nar suyu katkısız olması içli kış olmas lazım kendin sıkman lazım.
Ayyy canım maşallah ne güzel nasip olmuş
Biliyorum ben o grubu bende oraya üyeyim
Geçen sene kürtaj olurken orda konu açmıştımordaki anneler çok cesaret veriyolar ben okudukça deşarj oluyodum ama uzun zamandır okumuyorum hamile kalamadığım için bende ordan ssvd yaptıran bi doktor var nehir bayram ismi görmüşsündür belki o doktoru çok merak etmiştim burda İstanbul'da karşı yakada kürtajdan önce son kez ona muayene olmaya gitmiştim dedikleri kadar varmış
Hamile kalabilsem ona gitmek istedim her doktor yaptırmıyor doktor seçimi çok önemli seninde dediğin gibi ...benim ilk doğumumda herşeyim normaldi hiçbir sorunum yoktu doktor hep normal doğurursun diye kandırdı beni son anda sezeryan dedi 41.haftaya geldim diye sırf günüm geçti diye halbuki o gün nişanım gelmişti kâle almadı zorla sezeryan yaptırdı banaçok kötü geçmişti doğumum üstelik memnun kalmadım
Allah bundan sonra hayırlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi
kısmet değilmiş cnmİnstagramda yok.baya eski bir.grup..
Bebek başı inmedi.. ilkinde başı ters girmişti
Adı ne acabaİnstagramda da ssvd grubu var
Aynen öyle kısmet oldu 3.de.kısmet değilmiş cnm
Adı ne acaba
Canim merhaba muhtemel dogum tarihimiz ayni son adet tarihin neydi keseyi gördün müKızlar nabersiniz? Çalışmalar nasıl gidiyor?
kısmet değilmiş cnm
Adı ne acaba
Canım benim sen her sabah aç karnınà çörekotu yağı içsene üzerinde zencefil limon karışımı.birde kuyruk sokumu hacamatı ol. Sabah akşam bol su iç. Nar suyu katkısız olması içli kış olmas lazım kendin sıkman lazım.
nar suyu yerine evde yapılan nar eşkisi de iyi olur mu acaba K Karakurukus
BeniM görümceminde başta olmamış sonra 2 oğlu olmuş ve 47 yaşında ama düşünmüyor başka oğlanlar büyükBencede şaka gibi 2 tane gorumcede var erkek☺ 1 tane kaynimda var erkek ☺1 erkek 1 kız bizde varGörüncemin 13 sene olmamış tedavilerle hamile kalmış 2 tane olmuş Rabbim peş peşe vermiş bir dahada olmamış evleneli 30 yıl oldu ama hiç korunmadik diyor 49 yaşında hala ıstiyor hangisi tane daha.