Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin aramıza cnm bence de üstüste olması cok güzel ilk yıllar zor ama büyüyünce büyük avantaj olur inşallah

Benimde çok şükür iyi sayılır, ara ara ağrım oluyor, daha doktora gitmedik,haftaya inşallah bakalım kalp atışını duyarız inşallah Bugün de belim ağrıyor üşüttüm mü ne oldu bilmiyorum Karadeniz soğuk ve yağmurlu bu ara

Ay olmazmıyım heyecanıma yenik düşüp..
bide benimkide ağır biridir telde demesinmi hayırlısı olsun adama sanki hamileyim dememişimde mikseri değiştirdim demişim
Bende heyecanlandım hemen söyledim. Eşimin ailesinde kız yok.Ben kızıma hamileyken çok dua etmiştim bir kızım olsun diye Kayınbabam dedi inslah bir kızımız olur diye 4erkek torunları vardı. Cinsiyetini öğrendim herkes havalara uçtu.Eşime söyledim hayırlısı olsun dedi. Hamileyim dediğim de çok şaşırmıştı ama ben yüz ifadesini göremedim diye sonradan çok pişman oldum.

Bi göemedim karadenizİ... çok istiyorum inşallah nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…