- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.061
Canım benim de kafam karıştı eczaneci aç karnına içersen mide bulantısı yapar tok karnına iç dedi. Acaba aç karnına içsek daha mı iyi olur bilemedim.sağol kuzum sende al bence folik asit önemli sağlık ocağı da yazıyor
maalesef bizde öyle bina hayatı hayalim ekip biçeceğim bahçeli bir ev kendine ait cocuklar içinde koştursun
AA tok karna mı almak gerekiyor ben aç karnına içtim
Bugün hafiften adet sancıları var çok hafif hissettim benim adet sancıları bir hafta öncesinden başlıyor. Sizinde öylemi?İnternetten araştırdım hamilelik olsa bile bu sancılar yaşanıyormuş .Kız iki tane çocuğum var hiç birşey hatırlamıyorum yaaaYa olurmu olur kız
Ben hep tok karnına içtim folbiol folik asitiCanım benim de kafam karıştı eczaneci aç karnına içersen mide bulantısı yapar tok karnına iç dedi. Acaba aç karnına içsek daha mı iyi olur bilemedim.
Bugün hafiften adet sancıları var çok hafif hissettim benim adet sancıları bir hafta öncesinden başlıyor. Sizinde öylemi?İnternetten araştırdım hamilelik olsa bile bu sancılar yaşanıyormuş .Kız iki tane çocuğum var hiç birşey hatırlamıyorum yaaa
bCanım benim midem bulanmadı ben aç içeyim bulanırsa tok içerizCanım benim de kafam karıştı eczaneci aç karnına içersen mide bulantısı yapar tok karnına iç dedi. Acaba aç karnına içsek daha mı iyi olur bilemedim.
Elbette yaşanır , ben yaşadım.
Birde midem bulanıyorsadehayatt06 psikolojik olarak regl gelmiyor ve bedenim hamile moduna girmiş olabilir... ara ara mide bulantısı yaşıyorum......
Benimde belim ağrımaya başlıyor adet olmaya yakın sivilce çıkıyor ama hamile kaldığım ay belim ağrımamıştıBugün hafiften adet sancıları var çok hafif hissettim benim adet sancıları bir hafta öncesinden başlıyor. Sizinde öylemi?İnternetten araştırdım hamilelik olsa bile bu sancılar yaşanıyormuş .Kız iki tane çocuğum var hiç birşey hatırlamıyorum yaaa
Ay şaka gibi ya bizdede 4 erkek torun var yani eşimin tarafında bende çok kız istemiştim herkes çok mutlu olmuştu eltincom hariçBende heyecanlandım hemen söyledim. Eşimin ailesinde kız yok.Ben kızıma hamileyken çok dua etmiştim bir kızım olsun diye Kayınbabam dedi inslah bir kızımız olur diye 4erkek torunları vardı. Cinsiyetini öğrendim herkes havalara uçtu.Eşime söyledim hayırlısı olsun dedi. Hamileyim dediğim de çok şaşırmıştı ama ben yüz ifadesini göremedim diye sonradan çok pişman oldum.
Bencede şaka gibi 2 tane gorumcede var erkek☺ 1 tane kaynimda var erkek ☺1 erkek 1 kız bizde varAy şaka gibi ya bizdede 4 erkek torun var yani eşimin tarafında bende çok kız istemiştim herkes çok mutlu olmuştu eltincom hariç
Psikolojik mi değilmi belli olur kuzum bir kaç güne inşallah
Ben folattro kullanıyorum canımEki Görüntüle 2651801 kızlar eşim bundan almış nasıl acaba siz ne kullanıyorsunuz
İçinde folat iyot b12 b6 var eczaneci bunu önermiş 90 tane bayağı var cok uyguna geliyo. İnofolic 20 taneydi e 3 aya sürekli almak lazım. Bakalım inşallah iyi olur
Doktorun mu yazdı canım onu birde folik asit 400 mg olmalıymış fazlası iyi değilmiş arastırdığım kadarıylaBen folattro kullanıyorum canım
N11 de o kadar uygun ki canım tanesi 1 TL testler eczanede en uygun 5 TL şok oldumBol bol gebelik testi yapmak istiyorum ama imkanlar el vermiyor
Aaaa öyle mi alayım bende. Hele kargo bedavaysaaaa.... teşekkür ederim.N11 de o kadar uygun ki canım tanesi 1 TL testler eczanede en uygun 5 TL şok oldum
Evet canım geçen yaz rutin kontroller için gittiimde bebek düşüncesi olursa diye öneri istemiştim, bunu önermişti, b12 , d vit, iyot falan da içeriyorDoktorun mu yazdı canım onu birde folik asit 400 mg olmalıymış fazlası iyi değilmiş arastırdığım kadarıyla
Evet eczaneyle uğraşmayın, n11 de çok uygun, ovulasyon testleriyle beraber de oluyor canımN11 de o kadar uygun ki canım tanesi 1 TL testler eczanede en uygun 5 TL şok oldum
Canım benim baktığımda 8 TL kargo vardı ama 10 tane test alsan 10 TL + 8 kargo toplam 10 test 18 yapıyor 2 Bile değil tanesi bence cok uygunAaaa öyle mi alayım bende. Hele kargo bedavaysaaaa.... teşekkür ederim.
Bu işler nasip meselesi hiç hesap yapma yavrum bilemezsin hangi zaman sizin için daha hayırlı . Ben 3.doğumu ramazanın 6.günü yaptım. 2 sezeryan sonrası normal doğum.
4 gün sonra desteklerinizi bekliyorum tabiki kuzum ama sen şimdi yorgunsun yoğunsun müsait olunca sorarım ben sana. Sağolsun mavi boncuğum da yardımcı olacak