- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.001
İyiyiz şükür , çalışmalar yokKızlar nabersiniz? Çalışmalar nasıl gidiyor?
Cesaretten ziyade çok oku araştır , bilgili ol. Tecrübeli bir doktora git. Sonra çorap söküğü gibi geliyor. Hem senin ilk doğum normal 2 si sezeryandı demi.aynen kız özledim canım arkadaşlarım
nasip canım yaa ramazanda anacağızıma yazık olur ama yine de Allah ın dediği olur. Canım ne dicem sana sen ssvd mi yaptın ay müsait olunca bana doğum hikayeni anlatır mısın ben de hep düşünüyorum ama cesaret edemem mi bilmiyorum
Beklerkwn de çalışİyiyiz şükür , çalışmalar yok
Regl bekliyorum
Valla ya. Bilmiyorum emzirme döneminde gebe kalamayan biriyim ama bir umut bekledim bu ay ilk ay olduğu için heyecanlıydım taki dün negatif görene kadar :)Beklerkwn de çalışne olur ne olmaz
26 haziranakşamları bi papatya çayı iç uyuçok iyi.gelir. gem gebelik için bir etkisi olmaz . Senin bat ne zaman.
Evet canım ilkim normal ikinci de mecburi sezaryen dönmedi sıpam. Burada yapan doktorlar varmış ama cevremde hiç yok ssvd yapan kimseCesaretten ziyade çok oku araştır , bilgili ol. Tecrübeli bir doktora git. Sonra çorap söküğü gibi geliyor. Hem senin ilk doğum normal 2 si sezeryandı demi.
Ben Varım artıkEvet canım ilkim normal ikinci de mecburi sezaryen dönmedi sıpam. Burada yapan doktorlar varmış ama cevremde hiç yok ssvd yapan kimse
Canım normal doğum mu zor sezeryan mı?Evet canım ilkim normal ikinci de mecburi sezaryen dönmedi sıpam. Burada yapan doktorlar varmış ama cevremde hiç yok ssvd yapan kimse
İlkinde sorun olmamışMerhaba hanımlar bende ikinci bebek istiyorumkızım şuan 11 aylık ama yaşım ilerlemeden ona kardeş yapmak istiyorum 35 yaşındayım. Yanlız 3 tane myomum var hamilelikte sorun olmadı ama ikincisinde bana sorun olur mu bilmiyorum.
Buarada nerdesin senEvet canım ilkim normal ikinci de mecburi sezaryen dönmedi sıpam. Burada yapan doktorlar varmış ama cevremde hiç yok ssvd yapan kimse
Mutluluk önemli be yavrum. Teklif etmiş sona mutsuz etmiş seni ne anlamı var...
Hele bu sosyal medyada çarşaf çarşaf sergilenen özel anlar yokmu. İnan insan kendi işe ister istemez kıyas yapıyor. Ben yapıyorum bi An mutsuz oluyorum , istiyoruz kadınız sonra önemli olan iyi bir yuvam olması diyip şükrediyorum. Sizede ömür boyu mutluluklar diliyorum.
İlkinde sorun olmamış ikincide
İlkinde sorun olmamış
ikincide neden olsun
Gebe kalmânâ engel olmuyor deilmi?
Aramıza hoşgeldin. Bebeğin emiyormu ?
Umarım gönlüne göre istediğin vakitte gelir bebeğin.
Hoşbuldum Teşekkürler :) Gebe kalmama bi engel yok çok şükür yaşım ilerliyor diye kafaya takiyorum birde bebeğim tek olmasin bi kardeşi olsun diye Allah bilir tabi kısmet ederse. Evet emiyor ama azaltti emmeyi biraz bazen istemiyo birakacak gibi
Hoşgeldin aramıza canım. Benim çocukların arasında tam 18 ay var başta zorlandım ama şimdi sefasını sürüyorum desem yeridir canım.Zor zamanlar geçirdik halada öyle geçiriyoruz 3 ayı geçti evdeydik bizimkiler hepbirbiriyle oynadılar sıkıldıkları da oldu tabiki.Çevremde tek çocuklu aileler çok sıkıntıya girdiler bu zor dönemde bizzat şahit oldum.Hayirli zaman da olur inşallah aralarını açmamak güzel oluyor.Merhaba hanımlar bende ikinci bebek istiyorumkızım şuan 11 aylık ama yaşım ilerlemeden ona kardeş yapmak istiyorum 35 yaşındayım. Yanlız 3 tane myomum var hamilelikte sorun olmadı ama ikincisinde bana sorun olur mu bilmiyorum.
Adetin bttiği gün başla canım, ilk defa kullanacağın için henüz kestiremezsin yumurtlama gününü, detayları istersen anlatırım
inşallah canım kısmetseBen Varım artık. Konuşuruz o zamanda yanındayım inşallah
Cnm ben ikisinde de normal diye gittim suyum gelmişti açılmam vardı ikisinde de sancı çektim son anda sezryene döndü ama normalin dikişleri zor geldi bana bayağı dikişim vardıCanım normal doğum mu zor sezeryan mı?
Ay ne güzel olur valla keşkeeeAyyy canimsin evet benziyor biraz daha anlatsam ikimizde şoka gireriz yok artık filan deriz hehalde.Aklima ne geldi seninle aynı ayda hamile kalıyormuşuz cinsiyetleri de aynı oluyormuş
Ay olmazmıyım heyecanıma yenik düşüp..Sende pişman oldun mu telefonda söylediğin için.Ben çok pişman oldum ama iş işten geçmişti neyse 3.de yaşarız inşallah eşimin surat ifadesini merak ediyorum.Rabbim o güzel günleri yaşatır inşallah tüm bekleyen ailelere
İyiyiz seni gördük daha iyi olduuuuuukKızlar nabersiniz? Çalışmalar nasıl gidiyor?