Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol kuzum sende al bence folik asit önemli sağlık ocağı da yazıyor
maalesef bizde öyle bina hayatı hayalim ekip biçeceğim bahçeli bir ev kendine ait cocuklar içinde koştursun

AA tok karna mı almak gerekiyor ben aç karnına içtim 🙈
Canım benim de kafam karıştı eczaneci aç karnına içersen mide bulantısı yapar tok karnına iç dedi. Acaba aç karnına içsek daha mı iyi olur bilemedim.

Bugün hafiften adet sancıları var çok hafif hissettim benim adet sancıları bir hafta öncesinden başlıyor. Sizinde öylemi?İnternetten araştırdım hamilelik olsa bile bu sancılar yaşanıyormuş .Kız iki tane çocuğum var hiç birşey hatırlamıyorum yaaa🤔🤔

Elbette yaşanır , ben yaşadım.
Birde midem bulanıyor sadehayatt06 sadehayatt06 psikolojik olarak regl gelmiyor ve bedenim hamile moduna girmiş olabilir... ara ara mide bulantısı yaşıyorum......

Bugün hafiften adet sancıları var çok hafif hissettim benim adet sancıları bir hafta öncesinden başlıyor. Sizinde öylemi?İnternetten araştırdım hamilelik olsa bile bu sancılar yaşanıyormuş .Kız iki tane çocuğum var hiç birşey hatırlamıyorum yaaa🤔🤔
Benimde belim ağrımaya başlıyor adet olmaya yakın sivilce çıkıyor ama hamile kaldığım ay belim ağrımamıştı

Bende heyecanlandım hemen söyledim. Eşimin ailesinde kız yok.Ben kızıma hamileyken çok dua etmiştim bir kızım olsun diye Kayınbabam dedi inslah bir kızımız olur diye 4erkek torunları vardı. Cinsiyetini öğrendim herkes havalara uçtu.Eşime söyledim hayırlısı olsun dedi. Hamileyim dediğim de çok şaşırmıştı ama ben yüz ifadesini göremedim diye sonradan çok pişman oldum.
Ay şaka gibi ya bizdede 4 erkek torun var yani eşimin tarafında bende çok kız istemiştim herkes çok mutlu olmuştu eltincom hariç 😂

Ay şaka gibi ya bizdede 4 erkek torun var yani eşimin tarafında bende çok kız istemiştim herkes çok mutlu olmuştu eltincom hariç 😂
Bencede şaka gibi 2 tane gorumcede var erkek☺ 1 tane kaynimda var erkek ☺1 erkek 1 kız bizde var 😍😉 Görüncemin 13 sene olmamış tedavilerle hamile kalmış 2 tane olmuş Rabbim peş peşe vermiş bir dahada olmamış evleneli 30 yıl oldu ama hiç korunmadik diyor 49 yaşında hala ıstiyor hangisi tane daha.

Bu işler nasip meselesi hiç hesap yapma yavrum bilemezsin hangi zaman sizin için daha hayırlı . Ben 3.doğumu ramazanın 6.günü yaptım. 2 sezeryan sonrası normal doğum.

Aaa 2 sezeryan sonrası mı yaptın ne güzelll maşallah ya hayalim benimde😍 nasıl oldu biraz anlatır mısın olunca oluyormuş demekki
Bende çok istiyorum ssvd Rabbim banada sağlıkla nasip etsin
Tabi önce bi hamile kalayımda hayırlısıyla 😣

Kızlar ben bugün zar zor nar suyu buldum ne zormuş yahu taa Carrefour'a gittim %100 nar suyu katkısız istiyodum nare diye bi marka gördüm onu aldım
İnternette de aynısı satılıyor bundan sonra ordan alıcam
Belki kürtajdan dolayı rahmim yeterince kalınlaşmıyodur rahime faydalı bişey içeyim inşAllah şifa olur umut dünyası işte🤲😣

X