- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Kullanmadım ben bilgim yok canım.Kızlar bu inofolıc duydunuz mu folik asit cok faydasını gören olmuş alsak mı acaba
Ayyy benim çevremde o kadar çok konuşan varki bu devirde bu zaman da 3 . Çocuk çokmuş 2 yeter 3.çocuk fazla imiş .....Birde bana diyorlar ki dikkat et iyi korun olur falanAllahım Allahım bi An bu mesajı benmi yazdım diye baktım. Baya baya beni anlatmışsın... Ha bu arada benim 2 ve 3 numarayı söylemedim bile... inan doğum yaptım 1.derecede yakınlarım öğrendi. HaLA yani öğrenenler var bebeğim 1 yaşında. Çok laf duymak istemediğim için hiç söylemedim... yapma yapma 2 yeter şimdi 3 yeter... yav kime neyse......
Benim cok düzenliydi cnm aslında korunmayı bırakınca bir kaç aydır bir iki gün oynuyorBizim daha belirsiz oluyor o yüzlen kaderde varsa olur ama
Bende spiral vardı ya canım gecen bir akrabamız onla da kalınıyormus hamile dedi bende tüplerimimi bağlatim napim olursa da kısmet dedim millet de yani ağzı olan konuşuyoAyyy benim çevremde o kadar çok konuşan varki bu devirde bu zaman da 3 . Çocuk çokmuş 2 yeter 3.çocuk fazla imiş .....Birde bana diyorlar ki dikkat et iyi korun olur falan
İnşAllah kuzum yaa Batlarımızı liste yapalım mı istermisinizKızlar burda sizlerle konuşmak çok iyi geliyor hamile kalırsak yazarız cinsiyetlerini yazarız ne kadar güzel olurrrRabbim sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Yumurtaların olgunlaşır çatlamasına faydası oluyormuş vitamin zaten zararı yok ben bir arastırayımKullanmadım ben bilgim yok canım.
Amin inşallah canım 4-5 ay oldu, ağustosa kadar bekleyip olmaz ise Ağustos’ta doktora giderim diyorum bi, inşallah gerek kalmadan gelirİnşallah oğluna hayırlısı ile sağlıklı bir kardes gelir en kisa zamanda.
2.olduktan sonra helekİ uyumlu sakin bir bebekse 3.isteği oluyor doğal olarak. Bizde öyle oldu.
Kaç aydır deniyorsun.
Amin inşallah canımKısa zaman 5 ay bişey değil. İnşallah güzel haberlerle dolar bu topik...
Merhaba. Yumurta kalitesini arttırıyor diğer folik asitlere göre içerisinde ki etken madde daha fazla. Her hangi bir yan etkisi yokmuş. Bir buçuk aydir doktor tavsiyesi ile kullanıyorum.Yumurtaların olgunlaşır çatlamasına faydası oluyormuş vitamin zaten zararı yok ben bir arastırayım
Amin inşallah gelir annesi.Amin inşallah canım 4-5 ay oldu, ağustosa kadar bekleyip olmaz ise Ağustos’ta doktora giderim diyorum bi, inşallah gerek kalmadan gelir
Yap kız benim 19 haziran.İnşAllah kuzum yaa Batlarımızı liste yapalım mı istermisiniz
Benim doktor kontrolum yok. İlaç kullanamıyorum ben. Benim 3 tane ellerinden öperler.Kızlar tek çocuklu bir benmiyim bu başlıkta yavcanım inofolic i bende duydum acaba kullansakmı gerçekten ya? sadehayatt06 kızlar yakın zamanda doktora gidecek olan varsa sorsa da bizi de bilgilendirse ne iyi olur?
Maşallah Allah sağlıklı hayırlı ömür versin hepsineBenim doktor kontrolum yok. İlaç kullanamıyorum ben. Benim 3 tane ellerinden öperler.
Canım iki çeşidi var hangisi almam lazım bir de ne sekilde kullanıyorsun yazarsan sevinirimMerhaba. Yumurta kalitesini arttırıyor diğer folik asitlere göre içerisinde ki etken madde daha fazla. Her hangi bir yan etkisi yokmuş. Bir buçuk aydir doktor tavsiyesi ile kullanıyorum.
Ben düşünüyorum artık biraz kendimize bakalımKızlar tek çocuklu bir benmiyim bu başlıkta yavcanım inofolic i bende duydum acaba kullansakmı gerçekten ya? sadehayatt06 kızlar yakın zamanda doktora gidecek olan varsa sorsa da bizi de bilgilendirse ne iyi olur?
Selam kızlar bat 30 Mayıs, iki tane oğlusum tam anlamıyla ilk denememiz inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bi kız çocuğu nasip eder bana da :)
Bi kızım var Benmde cin takvimi fln dogrumu ya,
Canım sen su an reglim isin spirali 3. Gün yada 4. Gün cıkarıyorlar. Yeni bat ne zaman ekleyeyim seniAyyy benim çevremde o kadar çok konuşan varki bu devirde bu zaman da 3 . Çocuk çokmuş 2 yeter 3.çocuk fazla imiş .....Birde bana diyorlar ki dikkat et iyi korun olur falan