Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende daha önceleri 2tane yeter gibi bi fikir vardı, 2.yi istiyoruz inşallah Rabbim nasip eder🙏🏻 buaralar olmadıkça keşke 3. de olsa mı die düşünmüyor değilim😬 olmadığı için mi yoksa gerçekten istediğim içşn mi bilmiyorum ara ara aklıma geliyor, hayırlısı olsun hepimizin hakkında🤲🏻 Oğluşumun bi kardeşi olmasını, tek kalmamasını çok istiyorum,, İnşallah nasip olur 🤲🏻

İnşallah oğluna hayırlısı ile sağlıklı bir kardes gelir en kisa zamanda.
2.olduktan sonra helekİ uyumlu sakin bir bebekse 3.isteği oluyor doğal olarak. Bizde öyle oldu.
Kaç aydır deniyorsun.

Az kalmış kızz 😅benim daha cok 15 haziran. Son günler bana hiç geçmez ama bu ay hiç umudum yok tek ilişki oldu eşim gece çalışıyor direk regl bekliyorum

O tek ilişki ile hamile kalAn çoook hatun var bende bekliyorumm senden güzel gebiş haberi.
Hem aynı durumdayız :KK70:

Rızklarına Allah kefil zaten eşim çalışıyor ben ev hanımıyım yeter bize fazlasında gözüm yok cocuklarımı da oyle yetiştirmeye çalışıyorum. Tabiki eğitimleri var gelecekleri düşünmek lazım ama hepimiz de özel okullarda okumadık zaten normal şartlarda gücümüz yettiğince elimizden geleni yapacağız.
Cocuk düşünmeyenlerin coğunun 1 - 2 ya da 3 yasındaki cocuğun un elinde ıphone telefon var tüm gün cocuk youtube video izliyor oyun oynamaktan cocuğu oyalamaktan bile acizler kendi rahatlıklarını düşünüyorlar bence.
Ben daha dsiplinliyim çevreme göre asla telefon almazlar ellerine meydanda durur ellemezler alışmadıkları için mesela zamanı geldiğinde öğrenecekler zaten.
Cnm senin dediğin gibi benim cevremde de doğurma2 tane yeter diyen cok ama bana maddi manevi faydası olmayan kişiler o yüzden cokta umrumda değil 🥰😂 bende kimseye söylemedim zaten istemiyoruz diyorum soran olursa hayırlısı diyorum

Allahım Allahım bi An bu mesajı benmi yazdım diye baktım. Baya baya beni anlatmışsın... Ha bu arada benim 2 ve 3 numarayı söylemedim bile... inan doğum yaptım 1.derecede yakınlarım öğrendi. HaLA yani öğrenenler var bebeğim 1 yaşında. Çok laf duymak istemediğim için hiç söylemedim... yapma yapma 2 yeter şimdi 3 yeter... yav kime neyse......

Aynen bizde öyle düşünüyoruz verirse zaten hakkımızda hayırlı olan bu.Yeni evlendiğim zaman ilk başta bebek düşünmedik evliliğin tadını çıkarmak adına.Hap ile korunmak istedim ilk 1 ay içtim adetimi kesti adet olamadım doktor senin hormonlarla alakalı dedi ben sonra hamile kalırım diye bir kaç ay daha devam ettim içmeye.O yüzden ilk 5 ayy hamile kalamadim
Kısa zaman 5 ay bişey değil. İnşallah güzel haberlerle dolar bu topik...

Allahım Allahım bi An bu mesajı benmi yazdım diye baktım. Baya baya beni anlatmışsın... Ha bu arada benim 2 ve 3 numarayı söylemedim bile... inan doğum yaptım 1.derecede yakınlarım öğrendi. HaLA yani öğrenenler var bebeğim 1 yaşında. Çok laf duymak istemediğim için hiç söylemedim... yapma yapma 2 yeter şimdi 3 yeter... yav kime neyse......
Ahahhaaaa 😂😂😂sen eşittir ben demektir . Aynen oyle kime ne

Rica ederim kuzum hepimizin topiği artık
Kafa dengi bir topik... 😍😍😍
Aynen öyle hepsi ayrı heyecan umut...
Olan olandan tatlı der büyükler çok çok haklılar... bizim aileler kalabalık , eşim 8 biz 6 kardeşiz... kalabalık Aile olmak çok güzel. İnşallah bizde ailelerimizé layık olmaya çalışacağız :KK70: :p

Kafa dengi bir topik... 😍😍😍
Aynen öyle hepsi ayrı heyecan umut...
Olan olandan tatlı der büyükler çok çok haklılar... bizim aileler kalabalık , eşim 8 biz 6 kardeşiz... kalabalık Aile olmak çok güzel. İnşallah bizde ailelerimizé layık olmaya çalışacağız :KK70: :p
O kadar olamasakta yaklaşalım bari bu çağa temiz ahlaklı nesiller de gerek 👍🥰bizim çocuklarımız oyle olur inşallah

O kadar olamasakta yaklaşalım bari bu çağa temiz ahlaklı nesiller de gerek 👍🥰bizim çocuklarımız oyle olur inşallah

Elbet işin şakası benimki...
Amin amin inşallah tertemiz bir nesil oslunlar.
Bizde tv yok. Tablet yok. Çocuaklarım maşallah evde gayet aktifler :KK70:
İlgileniyoruz anne baba olarak. Bizimkiler çok şanslı.
Peki tatlım doğumaların üst üste olmuş normalmiydi sezeryanmı?

Elbet işin şakası benimki...
Amin amin inşallah tertemiz bir nesil oslunlar.
Bizde tv yok. Tablet yok. Çocuaklarım maşallah evde gayet aktifler :KK70:
İlgileniyoruz anne baba olarak. Bizimkiler çok şanslı.
Peki tatlım doğumaların üst üste olmuş normalmiydi sezeryanmı?
Bizde TV var ama acık ta kalsa pek bakmıyorlar kuzum kardeşi olmasa belki bakardı ama bizimkiler bir döğüşür bir barısır derken gün bitiyor 😅 biri normal oldu ikinci sezaryen mecburen cnm dönmedi ikinci inatçı çıktı 😂😂

X