Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah olmuştur canım brokoli kürü cok ilginç ama peki yarayıp yaramadığını öğrenmek için yeni bir film mi çekinmek gerekiyor. Burda bir arkadasın 3 kez ilaç enjekte etmişler açılmış tüpü geçmiş sayfalarda okudun mu

okudum canım bende hsg çekildim üstüne sonra laparoskopi yaptırdım laparoskopide 3 farklı yol denedim ama yine açılmadı dedi doktorum aslında yine bir hsg falan çektirmem iyi olur ne durumda diye ama hastaneye gitmeye hala çekiniyorum.. bide bu ay nasip olursa taşınacağız ildışına onun koşturmacası olacak gittiğim yerde sil baştan başlayıp gerekirse tüp bebek yaptıracam

Yaa hayırlı olsun canım tedbili mekanda ferahlık vardır kafan boşalır stresin fln gider cok iyi olur koşturmacada. Ben hep rahatlamayı bekledim bebek için iste kış bitsin su olsun bu olsun derken cok rahatladım aklım hep bebekte keske işim gücüm yoğunken deneseydim

hayırlısı be canım

Evet canım tabiki adından tanıdım seni sanki sanada benimki gibi kuruma çizgisi çıkmıştı değil mi yalancı pozitif. Ne zamandır deniyosun kuzum 2. Yi olur inşallah yaa umutsuz olma
Yok canım hamileydim düşük oldu benim Nisan'da. oğlum 5 yaşında ilk bir yıl korunduk gibi ama ciddi katı bir korunma degildi yani 3-4 senedir olmuyordu Mart'ta oldu ama düştü o zamana kadar çok büyük isteğim yoktu kendimi alistirmistim olmayacağına ama olup düşünce çoook istiyorum iki aydır

Evet canım hatırladım sanki söylemiştin kusura bakma seni üzdüysem e yollar açık demekki bebeğin oluyo bir de bu açıdan bakalım inşallah yine olur en kısa zamanda aradan zaman da geçmiş biraz olur kuzum yaa

Bende süt maydonoz kürünü yapmıştım tüplerin tıkalı olma ihtimaline karşı ama bir etkisi olmadı. Bir iç gün önce rahim filmi çektirdim gerçekten de tikaliymis 3 kez ilaç enjekte etti doktor şükür açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…