- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
İnşAllah olmuştur canım brokoli kürü cok ilginç ama peki yarayıp yaramadığını öğrenmek için yeni bir film mi çekinmek gerekiyor. Burda bir arkadasın 3 kez ilaç enjekte etmişler açılmış tüpü geçmiş sayfalarda okudun mukarantina başladığından beri her ay farklı bir kür yaptım söylemiştim sanırım brokoli kürü süt maydanoz ve en son soğanı yaptım malum benim tüpler tıkanmış onun açılması içindi.. inşAllah faydası olur
İnşAllah olmuştur canım brokoli kürü cok ilginç ama peki yarayıp yaramadığını öğrenmek için yeni bir film mi çekinmek gerekiyor. Burda bir arkadasın 3 kez ilaç enjekte etmişler açılmış tüpü geçmiş sayfalarda okudun mu
Yaa hayırlı olsun canım tedbili mekanda ferahlık vardır kafan boşalır stresin fln gider cok iyi olur koşturmacada. Ben hep rahatlamayı bekledim bebek için iste kış bitsin su olsun bu olsun derken cok rahatladım aklım hep bebekte keske işim gücüm yoğunken deneseydimokudum canım bende hsg çekildim üstüne sonra laparoskopi yaptırdım laparoskopide 3 farklı yol denedim ama yine açılmadı dedi doktorum aslında yine bir hsg falan çektirmem iyi olur ne durumda diye ama hastaneye gitmeye hala çekiniyorum.. bide bu ay nasip olursa taşınacağız ildışına onun koşturmacası olacak gittiğim yerde sil baştan başlayıp gerekirse tüp bebek yaptıracam
Yaa hayırlı olsun canım tedbili mekanda ferahlık vardır kafan boşalır stresin fln gider cok iyi olur koşturmacada. Ben hep rahatlamayı bekledim bebek için iste kış bitsin su olsun bu olsun derken cok rahatladım aklım hep bebekte keske işim gücüm yoğunken deneseydim
Evet canım tabiki adından tanıdım seni sanki sanada benimki gibi kuruma çizgisi çıkmıştı değil mi yalancı pozitif. Ne zamandır deniyosun kuzum 2. Yi olur inşallah yaa umutsuz olmaBat 19.06 inşallah gelmez sağlıklı bir bebiş gelir
Yok canım hamileydim düşük oldu benim Nisan'da. oğlum 5 yaşında ilk bir yıl korunduk gibi ama ciddi katı bir korunma degildi yani 3-4 senedir olmuyordu Mart'ta oldu ama düştü o zamana kadar çok büyük isteğim yoktu kendimi alistirmistim olmayacağına ama olup düşünce çoook istiyorum iki aydırEvet canım tabiki adından tanıdım seni sanki sanada benimki gibi kuruma çizgisi çıkmıştı değil mi yalancı pozitif. Ne zamandır deniyosun kuzum 2. Yi olur inşallah yaa umutsuz olma
Evet canım hatırladım sanki söylemiştin kusura bakma seni üzdüysem e yollar açık demekki bebeğin oluyo bir de bu açıdan bakalım inşallah yine olur en kısa zamanda aradan zaman da geçmiş biraz olur kuzum yaaYok canım hamileydim düşük oldu benim Nisan'da. oğlum 5 yaşında ilk bir yıl korunduk gibi ama ciddi katı bir korunma degildi yani 3-4 senedir olmuyordu Mart'ta oldu ama düştü o zamana kadar çok büyük isteğim yoktu kendimi alistirmistim olmayacağına ama olup düşünce çoook istiyorum iki aydır
EvetEşime soyledim acık eczane varsa bakacak cnm sağol seninde batı ekleyelim mi P pinkpunk00
Bende süt maydonoz kürünü yapmıştım tüplerin tıkalı olma ihtimaline karşı ama bir etkisi olmadı. Bir iç gün önce rahim filmi çektirdim gerçekten de tikaliymis 3 kez ilaç enjekte etti doktor şükür açıldı.karantina başladığından beri her ay farklı bir kür yaptım söylemiştim sanırım brokoli kürü süt maydanoz ve en son soğanı yaptım malum benim tüpler tıkanmış onun açılması içindi.. inşAllah faydası olur
Evet canım reglim şuan ama salı günü biter benim reglim .Yok kız gittim çıkartmaya kan ver sonuçlar ertesi gün çıkar çıkartalım dediCanım sen su an reglim isin spirali 3. Gün yada 4. Gün cıkarıyorlar. Yeni bat ne zaman ekleyeyim seni
İyi bari cnm yeni bat ne zaman pekiEvet canım reglim şuan ama salı günü biter benim reglim .Yok kız gittim çıkartmaya kan ver sonuçlar ertesi gün çıkar çıkartalım dedi
3 haziran canım benide yazİyi bari cnm yeni bat ne zaman peki
3 temmuz mu kızz3 haziran canım benide yaz
Ayy birşey soylesemİyi bari cnm yeni bat ne zaman peki
Bende tam onu söylecektim hiç adet hesaplamasi yapmadım bu zamana kadar inanki ama 23 günde bir diye biliyorum3 temmuz mu kızz
Bence bir tane program var onu indir canım hem tahmini yumurtlama hem adetine ne kadar kaldı hesaplıyorAyy birşey soylesem
Bende tam onu söylecektim hiç adet hesaplamasi yapmadım bu zamana kadar inanki ama 23 günde bir diye biliyorum
Şimdilik 26 haziran diyelim değişirse biliriz ay sonu zatenAyy birşey soylesem
Bende tam onu söylecektim hiç adet hesaplamasi yapmadım bu zamana kadar inanki ama 23 günde bir diye biliyorum
adı takvimim google playdeAyy birşey soylesem
Ayyy süper fikir ben indireyim mi senin bildiğin varmı canımBence bir tane program var onu indir canım hem tahmini yumurtlama hem adetine ne kadar kaldı hesaplıyor