Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ortanca yavrum bugun iki kez evin içinde düştü ayrı zamanlarda. Sağ ve sol alnı şişti ceviz kadar. Çok üzgünüm

Kızlar tek çocuklu bir benmiyim bu başlıkta yav😬 canım inofolic i bende duydum acaba kullansakmı
Kızlar tek çocuklu bir benmiyim bu başlıkta yav😬 canım inofolic i bende duydum acaba kullansakmı gerçekten ya? sadehayatt06 sadehayatt06 kızlar yakın zamanda doktora gidecek olan varsa sorsa da bizi de bilgilendirse ne iyi olur?

yok canım bende tek çocukluyum😁 2 3 4 bende istiyorum ama nasip bakalım.. bir hamile kalırsam ard arda olsun istiyorum yaş 31 hatta 2 gün sonra 31de tam dolacak 😔 hiçbir zaman çocuğumun olamayacağı aklıma gelmemişti

yok canım bende tek çocukluyum😁 2 3 4 bende istiyorum ama nasip bakalım.. bir hamile kalırsam ard arda olsun istiyorum yaş 31 hatta 2 gün sonra 31de tam dolacak 😔 hiçbir zaman çocuğumun olamayacağı aklıma gelmemişti
Olur kuzum yaa niye umutsuzluğa kapılıyorsun Allah biri verdi ikiyi üçü de verir hiç merak etme

Kızlar ortanca yavrum bugun iki kez evin içinde düştü ayrı zamanlarda. Sağ ve sol alnı şişti ceviz kadar. Çok üzgünüm

ayyy geçmiş olsun canım yaa buz çok iyi.. daha dün oğlum bahçede oynarken kafasını duvara çarpmış komşu getirdi elimmayağıma dolandı o halde görünce :KK43: beni görünce ağlamaya başladı yavrum ben zaten dayanamam 😢

Olur kuzum yaa niye umutsuzluğa kapılıyorsun Allah biri verdi ikiyi üçü de verir hiç merak etme

umutsuzluk değil Rabbim biri verdi elbet devamını verecektir ben yollar arıyorum imtihan dünyası.. çok dua ediyorum isteyen herkese inŞAllah bana da bir evlat nasip etsin rabbim

ayyy geçmiş olsun canım yaa buz çok iyi.. daha dün oğlum bahçede oynarken kafasını duvara çarpmış komşu getirdi elimmayağıma dolandı o halde görünce :KK43: beni görünce ağlamaya başladı yavrum ben zaten dayanamam 😢
Evet hemen buz koydum. Sabah düştü şimdide ayrı yerler mosmor :KK43:
Seninde 2 3 kaç tane istersen olur inşallah en kisa zamanda.
Ayy canım ya kıyamam hemen demir ya da kaşık basarsan şişini alıyo. Ya da aloevera jel zeytinyağı fln yumuşatır kuzum geçmiş olsun

Yaptım kuzum yaptım inşallah şifa olsun.

Yaa cok mu az süpheli o zaman 🧐

aşırı az diyemem normalde 2.gün falan benim afedersiniz saat başı ped değiştirmem gerekirdi ama olmadı normalinden az geldi yani dün bitecek gibi yaptı ama devam ediyor.. hava değişimi diyorum yada geçen ay soğan kürü olanı götürdü 😂😂😂

aşırı az diyemem normalde 2.gün falan benim afedersiniz saat başı ped değiştirmem gerekirdi ama olmadı normalinden az geldi yani dün bitecek gibi yaptı ama devam ediyor.. hava değişimi diyorum yada geçen ay soğan kürü olanı götürdü 😂😂😂
Aaa evet kürler cok değiştiriyor bünyeyi inşallah kür işe yaramıştır cok hamile kalanı okudum bu forumda

Aaa evet kürler cok değiştiriyor bünyeyi inşallah kür işe yaramıştır cok hamile kalanı okudum bu forumda

karantina başladığından beri her ay farklı bir kür yaptım söylemiştim sanırım brokoli kürü süt maydanoz ve en son soğanı yaptım malum benim tüpler tıkanmış onun açılması içindi.. inşAllah faydası olur

X