Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah oğluna hayırlısı ile sağlıklı bir kardes gelir en kisa zamanda.
2.olduktan sonra helekİ uyumlu sakin bir bebekse 3.isteği oluyor doğal olarak. Bizde öyle oldu.
Kaç aydır deniyorsun.

Az kalmış kızz benim daha cok 15 haziran. Son günler bana hiç geçmez ama bu ay hiç umudum yok tek ilişki oldu eşim gece çalışıyor direk regl bekliyorum

O tek ilişki ile hamile kalAn çoook hatun var bende bekliyorumm senden güzel gebiş haberi.
Hem aynı durumdayız

Allahım Allahım bi An bu mesajı benmi yazdım diye baktım. Baya baya beni anlatmışsın... Ha bu arada benim 2 ve 3 numarayı söylemedim bile... inan doğum yaptım 1.derecede yakınlarım öğrendi. HaLA yani öğrenenler var bebeğim 1 yaşında. Çok laf duymak istemediğim için hiç söylemedim... yapma yapma 2 yeter şimdi 3 yeter... yav kime neyse......

Kısa zaman 5 ay bişey değil. İnşallah güzel haberlerle dolar bu topik...

Ahahhaaaa sen eşittir ben demektir . Aynen oyle kime ne

Rica ederim kuzum hepimizin topiği artık
Kafa dengi bir topik...
Aynen öyle hepsi ayrı heyecan umut...
Olan olandan tatlı der büyükler çok çok haklılar... bizim aileler kalabalık , eşim 8 biz 6 kardeşiz... kalabalık Aile olmak çok güzel. İnşallah bizde ailelerimizé layık olmaya çalışacağız

O kadar olamasakta yaklaşalım bari bu çağa temiz ahlaklı nesiller de gerek bizim çocuklarımız oyle olur inşallah

O kadar olamasakta yaklaşalım bari bu çağa temiz ahlaklı nesiller de gerek bizim çocuklarımız oyle olur inşallah

Elbet işin şakası benimki...
Amin amin inşallah tertemiz bir nesil oslunlar.
Bizde tv yok. Tablet yok. Çocuaklarım maşallah evde gayet aktifler
İlgileniyoruz anne baba olarak. Bizimkiler çok şanslı.
Peki tatlım doğumaların üst üste olmuş normalmiydi sezeryanmı?

Bizde TV var ama acık ta kalsa pek bakmıyorlar kuzum kardeşi olmasa belki bakardı ama bizimkiler bir döğüşür bir barısır derken gün bitiyor biri normal oldu ikinci sezaryen mecburen cnm dönmedi ikinci inatçı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…