- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Ayy canım ya kıyamam hemen demir ya da kaşık basarsan şişini alıyo. Ya da aloevera jel zeytinyağı fln yumuşatır kuzum geçmiş olsunKızlar ortanca yavrum bugun iki kez evin içinde düştü ayrı zamanlarda. Sağ ve sol alnı şişti ceviz kadar. Çok üzgünüm
Kızlar tek çocuklu bir benmiyim bu başlıkta yavcanım inofolic i bende duydum acaba kullansakmı
Kızlar tek çocuklu bir benmiyim bu başlıkta yavcanım inofolic i bende duydum acaba kullansakmı gerçekten ya? sadehayatt06 kızlar yakın zamanda doktora gidecek olan varsa sorsa da bizi de bilgilendirse ne iyi olur?
Olur kuzum yaa niye umutsuzluğa kapılıyorsun Allah biri verdi ikiyi üçü de verir hiç merak etmeyok canım bende tek çocukluyum2 3 4 bende istiyorum ama nasip bakalım.. bir hamile kalırsam ard arda olsun istiyorum yaş 31 hatta 2 gün sonra 31de tam dolacak hiçbir zaman çocuğumun olamayacağı aklıma gelmemişti
Kızlar ortanca yavrum bugun iki kez evin içinde düştü ayrı zamanlarda. Sağ ve sol alnı şişti ceviz kadar. Çok üzgünüm
Olur kuzum yaa niye umutsuzluğa kapılıyorsun Allah biri verdi ikiyi üçü de verir hiç merak etme
Kızlar ortanca yavrum bugun iki kez evin içinde düştü ayrı zamanlarda. Sağ ve sol alnı şişti ceviz kadar. Çok üzgünüm
İnşAllah canım en kısa zamanda daha da yorulmadan beklemeden hayırlarla olsunumutsuzluk değil Rabbim biri verdi elbet devamını verecektir ben yollar arıyorum imtihan dünyası.. çok dua ediyorum isteyen herkese inŞAllah bana da bir evlat nasip etsin rabbim
İnşAllah canım en kısa zamanda daha da yorulmadan beklemeden hayırlarla olsun
Senide ekleyeyim cnm bat ne zamanAmin amin inşAllah.. Hayırlı sağlıklı olsun..
Evet hemen buz koydum. Sabah düştü şimdide ayrı yerler mosmorayyy geçmiş olsun canım yaa buz çok iyi.. daha dün oğlum bahçede oynarken kafasını duvara çarpmış komşu getirdi elimmayağıma dolandı o halde görüncebeni görünce ağlamaya başladı yavrum ben zaten dayanamam
Ayy canım ya kıyamam hemen demir ya da kaşık basarsan şişini alıyo. Ya da aloevera jel zeytinyağı fln yumuşatır kuzum geçmiş olsun
Canım iki çeşidi var hangisi almam lazım bir de ne sekilde kullanıyorsun yazarsan sevinirim
[/QUOTE
Mavi olanı kullanıyorum ben. Günde 1 adet alıyorum. 2 adet alanlar da var.
19 haziranSenide ekleyeyim cnm bat ne zaman
Senide ekleyeyim cnm bat ne zaman
Yaa cok mu az süpheli o zamanbat 28 haziran.. şuan reglim.. bu ay çok garip ya hem geç geldi hem az oluyor
İlk sayfada ekledim canım19 haziran
Yaa cok mu az süpheli o zaman
Aaa evet kürler cok değiştiriyor bünyeyi inşallah kür işe yaramıştır cok hamile kalanı okudum bu forumdaaşırı az diyemem normalde 2.gün falan benim afedersiniz saat başı ped değiştirmem gerekirdi ama olmadı normalinden az geldi yani dün bitecek gibi yaptı ama devam ediyor.. hava değişimi diyorum yada geçen ay soğan kürü olanı götürdü
Aaa evet kürler cok değiştiriyor bünyeyi inşallah kür işe yaramıştır cok hamile kalanı okudum bu forumda