Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki cnm bakma sen benimki sözde ama kalbimde Rabbim den gelene razıyım sağlık olsunda 2 oğlum var ya kızlara özeniyorum biraz

Ya elbet gönül istiyor tabi. Farklı heyecanlar.
İki kızı olan bir arkadaşımın 3.bebeği erkek. Çok kolaymış giydirmesi diyor. Bi alt bi üst eee kızlar öylemi. Tokası ayakkabısı... biz kızımla ayakkabılarımızı alıyoruz evde giymek için. Oğlumda giyiniyor , ama kolay işte.
İnşallah hayrılısıyla bal kızında tadınà bakarsın. HayırlarLA tabi.

Kızlar biz eşimle 3. bebek kararı alırken şöyle konuştuk hakkimizda hayırlısı ise Rabbim nasip etsin Rabbim verirse hayırlısı olmaz ise hakkımızda hayırlı olan bu deyip kabullenmek 1 kızım 1 oğlum var bunun da biraz rahatlığı var ben diyorum olursa böyle olur şöyle olur diye hayal kuruyorum eşim herzaman der nerden biliyorsun belki olmaz diyor biz hâlâ denemelere başlamadik spiral takılı onun da ağrıları oluyor salı günü Rabbimin izniyle kurtulacağım bizde başlıyoruz 3. Bebek denemesine bakalım kaçıncı ayda hamile kalabilecegim yada 'olacak mı

Bende daha önceleri 2tane yeter gibi bi fikir vardı, 2.yi istiyoruz inşallah Rabbim nasip eder buaralar olmadıkça keşke 3. de olsa mı die düşünmüyor değilim olmadığı için mi yoksa gerçekten istediğim içşn mi bilmiyorum ara ara aklıma geliyor, hayırlısı olsun hepimizin hakkında Oğluşumun bi kardeşi olmasını, tek kalmamasını çok istiyorum,, İnşallah nasip olur

Seninle aynı durımdaymışız arkadaşım
Bir kız bir oğlum var ve 3. İçin başladık ve aynı rahatlık bendede var olursa güzel olur olmazsa hayırlısı modundayım Allah herkesin gönlüne göre versin

Hadi bakalım sayılı günlerin kaldı desene.
Elbette hakkımızda ne hayırlı ise Rabbim onu veriyor. Daha dün akşam arkadaşımlâ konutluk bu konuyu.
Hangi durumdaysaniz Allah sizi nereye istihdam ettiyse bilinki orası için en faydalisiniz. Yani bizim için kaç evlat hayırlı ise onu verecek bizlerde razı olacağız.
Kader insanın çabasına göre yazılıyor. Sen istersin Mevlam verir. İlk bebek istediğin zaman hemen gebe kaldınmı?
Çok etkisi var.

İnşallah Rabbim gönlümüzden geçenleri kabul eder canım☺
aminnn
Gercekten de erkekler kolay saç da yok banyosu fln da kolay. Bende kız cocukların saclarını örmeye yapmaya bayılırımmm yeğenlerim olunca hemen kuaför oluveririm süslerim onları tokatlar alırım ne zmn dısarı çıksam. inş canım amin

Canım Dr bana 3 ay sürer demişti 5 ay oldu gelen giden yok sprialin etkisi. Aynı Ay yine gebe kalan da duydum hazır gitmişken folik asit vitamin takviye de yazdır bari önceden kullanım iyi oluyo.

Ben şimdiden 4 ü düşünüyorum ne yalan söyleyim canım cok olsunlar kardeşlik güzel Rabbim verirse eşim 5 bile diyor ama ben yok 4 te karar kıldım yine de nasip bizler hep kalabalık aileyiz boyle büyüdüm açıkçası aksini düşününce cok monoton sıkıcı bir hayatım olurdu heralde cocukluğum fln

Hoşgeldin cnm aramıza senin bat ne zaman inşallah en kısa zamanda hayırla olur

Aynen bizde öyle düşünüyoruz verirse zaten hakkımızda hayırlı olan bu.Yeni evlendiğim zaman ilk başta bebek düşünmedik evliliğin tadını çıkarmak adına.Hap ile korunmak istedim ilk 1 ay içtim adetimi kesti adet olamadım doktor senin hormonlarla alakalı dedi ben sonra hamile kalırım diye bir kaç ay daha devam ettim içmeye.O yüzden ilk 5 ayy hamile kalamadim

Canım Dr bana 3 ay sürer demişti 5 ay oldu gelen giden yok sprialin etkisi. Aynı Ay yine gebe kalan da duydum hazır gitmişken folik asit vitamin takviye de yazdır bari önceden kullanım iyi oluyo.
Evet canım aklımda yazdıracağım inşallah sağlık ocağındaki hemşire ilede görüştüm gel biz yazarız dedi.Spirali taktirip çikarttirdiktan sonra hiç hamile kalamayani duydum ben tabiki spiralle bir alakası varmı bilmiyorum.Ayyy senin kızın olur inşallah dua ediyorum sana.O duyguyu çok iyi biliyorum canım.Eşimin tarafı hep erkek hatta kayinvalidemlerin 4 erkek torunu var benim kız tek. Bende o kadar çok istiyordum ki kız anlatamam tabiki önce sağlık Rabbimden gelen başımın üstünde yeri var ama insan gönlünden geçiriyor istiyor.

Canım maddi manevi kendini hazır hissediyorsan bencede yap çocuk benim içinde mucize birşey Rabbimin büyük nimeti ben çok seviyorum.Kayinvalidem çok kızıyor 1 kız 1 erkek yeter çok çocuğun çok derdi olur kızım bunlar büyüsün bunların geleceği var diyor.Arkadaş benim etrafımdakiler çevremdeki ınsanlar hep aynı fikirdeler bu zamanda iyi cesaret diyorlar.Kiz kardeşim bile abla şu zamanda 3. Çocuğu nasıl düşünürsün bunların bir geleceği var okulu var üniversitesi var dersanesi var deyip duruyor buda benim azda olsa düşünmeye sevkediyor.Kolay kolay kimsenin lafiyla haraket etmem ama nedense endişelenmiyor değilim.

Amin cnm Allah razı olsun senden benim spiral im hormonlu mirenaydı belki o yüzden olmuyordur bilmiyorum bir daha doktora gidemedim tabi senin ki normal olanlardansa normale dönmesi daha kolay olur bence. Bizim ailede kız da erkekte var şükür yeğenlerim var iyiki tadına bakmış oluyorum gördükçe elhamdülillah

Rızklarına Allah kefil zaten eşim çalışıyor ben ev hanımıyım yeter bize fazlasında gözüm yok cocuklarımı da oyle yetiştirmeye çalışıyorum. Tabiki eğitimleri var gelecekleri düşünmek lazım ama hepimiz de özel okullarda okumadık zaten normal şartlarda gücümüz yettiğince elimizden geleni yapacağız.
Cocuk düşünmeyenlerin coğunun 1 - 2 ya da 3 yasındaki cocuğun un elinde ıphone telefon var tüm gün cocuk youtube video izliyor oyun oynamaktan cocuğu oyalamaktan bile acizler kendi rahatlıklarını düşünüyorlar bence.
Ben daha dsiplinliyim çevreme göre asla telefon almazlar ellerine meydanda durur ellemezler alışmadıkları için mesela zamanı geldiğinde öğrenecekler zaten.
Cnm senin dediğin gibi benim cevremde de doğurma2 tane yeter diyen cok ama bana maddi manevi faydası olmayan kişiler o yüzden cokta umrumda değil bende kimseye söylemedim zaten istemiyoruz diyorum soran olursa hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…