- 20 Mart 2009
- 5.905
- 38
- Konu Sahibi merakliii_
- #2.201
Kızlar ben kahve falı bakıyordum.. Gerçi nadiren bakardım Arkadaşlarım bak bakalım şunka aramız düzelecek mi gibi şeylerle geldiğinde bakmazdım mesela aman içimden gelmiyor falan derdim.. Fakat yaşça büyüğüm olan insanlara çok önemli şeyler söylemişim ve çıkmış , bu tamamen içten gelen birşey
Fakat bir gün , çok yakınım olan birinin falında kötü birşey gördüm Söylemedim, fincanı yıkadım Bir süre sonra o gördüğüm şey oldu Ve beni aylar boyu karabasanlar bastı, her gece ölümün eşiğine geliyor gibi boğuluyordum O faldan mı baska sıkıntılardan mı bilmem veya hepsi bir araya geldi O zamanları zor atlattım Bi daha da ne baktım ne baktırdım
Bunun üstünden 3-4 sene geçti Geçenlerde bize misafirliğe gelen bir kadının içinden bana fal bakmak gelmiş Benim içimden de aynı şey geçti Falıma baktı okudu okudu resmen İlk olacak dediği şey oldu üç gün sonra
Ben hala çook korkarım bakmaktan, normal zamanda bile fincana dokunurken elim titrer, ama bir gün aşarsam bunları bu konuya dönerim
Kimisi etkileniyor bakarken sanırım sende çok etkilenmişsin.Sana söylenilenlerin çoğu çıktımı peki?