- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
- Konu Sahibi merakliii_
- #2.181
Benim fincanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok çok saol ...iki kişi arasında kalmadım öle bi durumum yok şuanda canıminşallah da olmaz amin...ama diğer dediklerin bayağa doğru kız helal sana...özgüven eksikliğimçok...buarada küçük görüyorum kendimi ezik falan yani...bi konuda beklemem mi gerekio öle mi gördün canım...
minecim iyi karakter analizi çıkarmışsın hee iyi aferin kız,Allah iyiliğini versin
dediğim gibi fincana pek bağlı kalmıorum ben içimden geçenleri söylüorum
Ben de eklesem bakar mısınız acabaa
Eki Görüntüle 135325 Eki Görüntüle 135324 Eki Görüntüle 135323
Çook teşekkür ediyorum şimdideennn
yaşım küçük bu yaz diyeblirim profesyonel değilim ama bu topiği gezerken bi kaç kişinin ki yorumlamak gelmişti içimden ve beğennilmişti.kişilik analizine gelince meela bn o arkadaşın falında kayıp düşmek üzere olduğunu gördüm ama bunu direk yazmadım bu ne olablir diye yazarak kendi yorumumuda getirdim.bu kadar ciddiye alınıcağımıda hiç tahmn etmiodum ama kalbim temiz herhalde :)anlıyorum seni ama,bu analize girmiş biraz canım benim.gerçi herkesin yorumu ayrı birşey diyemem.
sen içinden geldiğince bakmaya devam et...
bu arada merak ettim ne zamandır fal bakıyorsun?
yaşım küçük bu yaz diyeblirim profesyonel değilim ama bu topiği gezerken bi kaç kişinin ki yorumlamak gelmişti içimden ve beğennilmişti.kişilik analizine gelince meela bn o arkadaşın falında kayıp düşmek üzere olduğunu gördüm ama bunu direk yazmadım bu ne olablir diye yazarak kendi yorumumuda getirdim.bu kadar ciddiye alınıcağımıda hiç tahmn etmiodum ama kalbim temiz herhalde :)
kalbin temiz olmazsa bakamazsın canım zaten bence bu yolla hislerini iyice geliştirebilirsin.inan öyle bir an geliyor ki kişinin gözlerine bakarak ne olduğunu söylüyorsun.
bunun için bayağı geçmesi lazım tabi,öyle kolay değil :97:
ben senelerdir bakıyorum,bunun yaşla alakası pek yok,istekle alakalı
kalbin temiz olmazsa bakamazsın canım zaten bence bu yolla hislerini iyice geliştirebilirsin.inan öyle bir an geliyor ki kişinin gözlerine bakarak ne olduğunu söylüyorsun.
bunun için bayağı geçmesi lazım tabi,öyle kolay değil :97:
ben senelerdir bakıyorum,bunun yaşla alakası pek yok,istekle alakalı
senin falın çok ferah . öyle büyük sıkıntıların yok ama arada ufak tefek şeyler yaşıyosun.ayakkabı gördüm beğendiğin ayakkabı fln mı var ? yada yolculuğamı çıkıosun? hamile ve sigara içen birini gördüm bu kişi buna son versin çnkü kötü sonuçlar bekleyeblr bu kişiyi.yada illa kötüye yormayalım hamile kalan biri var diyelim biz buna.kuş kafilesi var büyük büyük haberlerin hallolucak hayırlı ilerin var.evlilik mi desem ne desem bilemedim.işlerine burnunu sokan ve seni delirten bir kişi var ve sen bu kişiye patlamak üzeresin büyük kavgalar çıkıcak ama kendini ezdirmemelisin.evlimisin bekarmısın bilemedimde önünde diz çökmüş erkek kıymetini bil
uygun bir zamanda bu topiğe geri döneceğim zaten