kahve bağımlılığı

şok oldum resmen 20 bardak kahve nedir su içmiyor mu bunlar tüm gün tuvalette geçiyordur ben kahve çay içince yarım saatte bir wc ye gidesim geliyor

şok oldum resmen 20 bardak kahve nedir su içmiyor mu bunlar tüm gün tuvalette geçiyordur ben kahve çay içince yarım saatte bir wc ye gidesim geliyor
Evet canim. Bir de yaninda sigara tabi. Icki icmez sevmez o isleri mesela.Dedigin gibi cay icince bende oyle hep vc.. hani mideleri de bulanmiyor. Zaten zayıf istahi kesiliyor herhalde. Kötü yaaa.

ben kahveyi evlendikten sonra çok içmeye başladim
bekardan içemezdim annem kızlar kahve içilmez arap baci olursun derdi arap baci olmak istemediğim için içmedim
ilk zamanda içmedim nebilim birden başladi.
işyerindede içiyorum
ama şu ki zihnimi canlandirmak için kahvaltidan 15 dk sonra bi kupa bardak kahve içiyorum gün içinde bana iyi geliyor:)

ya gormesem inanmazdim ben de,
bir is arkadasim var, adami su icerken hic gormedim, su ihtiyacini kahveden gideriyor, is yerinde en az 5-6 kupa iciyor, evde ne ile devam ediyor bilemicem ama su icmiyordur kesin

Evet canim. Bir de yaninda sigara tabi. Icki icmez sevmez o isleri mesela.Dedigin gibi cay icince bende oyle hep vc.. hani mideleri de bulanmiyor. Zaten zayıf istahi kesiliyor herhalde. Kötü yaaa.

zayıf kalmak için yapıyorlar işte ama çok yanlış ya. 20 tane kahve çok aşırı ne kahvesi bu nescafe mi

ya gormesem inanmazdim ben de,
bir is arkadasim var, adami su icerken hic gormedim, su ihtiyacini kahveden gideriyor, is yerinde en az 5-6 kupa iciyor, evde ne ile devam ediyor bilemicem ama su icmiyordur kesin
Canim oyle. Su icmeyen insan da taniyorum ben. Kiz komsumuz vardi içmezdi. Cocukken surup icermis suyla o geliyormus aklina. Haftada 1 bardak falan su içerdi. Nasil yasiyor bunlar ya valla sapasaglamlar da he masallah

Canim oyle. Su icmeyen insan da taniyorum ben. Kiz komsumuz vardi içmezdi. Cocukken surup icermis suyla o geliyormus aklina. Haftada 1 bardak falan su içerdi. Nasil yasiyor bunlar ya valla sapasaglamlar da he masallah

yaşıyolar da nereye kadar yani gençken belki bünye kaldırır ama bi yaştan sonra arıza çıkar bence çıkmaması mümkün değil su içmeden.

ya da abartıyorlar size içmiyoruz falan diyorlar öyle tipler de var yemek yemeyip dışarda çok yiyormuş gibi gösterenler misali. insanlar cins cins.

zayıf kalmak için yapıyorlar işte ama çok yanlış ya. 20 tane kahve çok aşırı ne kahvesi bu nescafe mi
Hayir kuzum türk kahvesi. Ama o kadinin yapısı oyle galiba ben 15 senedir taniyorum oyle ama bilmem eski halini. Ya alışmış elinde sigara kahve kahveee. Bir komsumuz vardi yine o da sigara icer o da 10 bardak icerdi cezve hic inmezdi ocaktan bide bisuru rahatsizligi vardi kiloluydu o. Bi torba ilac icerdi ama kahveden odun vermezdi

Evet bak dogru söyledin. Oyle de olabilir. Boyle hayat gecmez su icmeden olur mu yahu. Mesela kahve susatir. Beni susatiyor. O kiz hep ice tea kola gibi mesrubatlar icerdi.

Kizlar bu arada size bise dicem.
Bir rahatsızlık türü var. Birseyleri icme dürtüsü. Ama adını aradim taradim bulamadim internetten disto mani gibi biseydi. Sallamis olabilirim

Iste bu erkeklerde daha cok görülüyormuş
Mesela benim babam icki icer. Her gece. Ramazan ayinda oruc tutar icmez. O zaman da cay,su,kahve boyle seyler icer. Erkeklerde daha yayginmis bu bozukluk.
Acaba bizde mi oyleyiz. Sivi seyler tüketme konusunda
Bir tanidigm alkolu bıraktı ve limonlu buzlu 1 surahi su hazırlayıp onu iciyormus mesela. Onu anlatiyordu bana iste bazi bagimliliklar psikolojik

Ben de kahve bağımlısıyım.. İçmeden durduğum tek bir gün yok.. Ne yapacağım bilmiyorum.

yok benimki zihin açma ve enerji açısından yoksa sürekli birşey içeyim derdim yoktur

oral dönemle ilgili sorunları olabilir bişey içme yeme takıntısı olanların.

Bende günde bir nescafe içiyorum diye çok kahve tüketiyorum sanıyordum da bıraktım.

Kelin ilacı olsa başına sürermiş Ben de çok severim kahveyi. Özellikle Türk kahvesine tek kelimeyle bayılıyorum. Günde 8 fincan Türk kahvesi içmişliğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…