- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Ben cay bardaginda iciyorum. Yanina da lanet sigara.. Cevremde gundr 18-19 bardak kahve, 30 bardak çay içen insan var
Bunlardan kahve iceni 62 yasinda cok bakımlı zayif boyle cok tatli bir kadin. Digeri 43 44 yaslarinda bir erkek. Bir insan nasıl 30 bardak cay icer. Hani bir cayi 5 dakika da içse. 150 dakika eder yuuhciddi mesai bence
nane limon.:)bazıları uyku yapıyor ama ne içtiniz :) papatya ıhlamur falan dehşet uyku yapar
yeşil çay öneriririm
Evet canim. Bir de yaninda sigara tabi. Icki icmez sevmez o isleri mesela.Dedigin gibi cay icince bende oyle hep vc.. hani mideleri de bulanmiyor. Zaten zayıf istahi kesiliyor herhalde. Kötü yaaa.şok oldum resmen 20 bardak kahve nedir su içmiyor mu bunlar tüm gün tuvalette geçiyordur ben kahve çay içince yarım saatte bir wc ye gidesim geliyor
Ben cay bardaginda iciyorum. Yanina da lanet sigara.. Cevremde gundr 18-19 bardak kahve, 30 bardak çay içen insan var
Bunlardan kahve iceni 62 yasinda cok bakımlı zayif boyle cok tatli bir kadin. Digeri 43 44 yaslarinda bir erkek. Bir insan nasıl 30 bardak cay icer. Hani bir cayi 5 dakika da içse. 150 dakika eder yuuhciddi mesai bence
nane limon.:)
yeşilçayi sevmedim.
ben sigara içmiyorum :)Evet canim. Bir de yaninda sigara tabi. Icki icmez sevmez o isleri mesela.Dedigin gibi cay icince bende oyle hep vc.. hani mideleri de bulanmiyor. Zaten zayıf istahi kesiliyor herhalde. Kötü yaaa.
Evet canim. Bir de yaninda sigara tabi. Icki icmez sevmez o isleri mesela.Dedigin gibi cay icince bende oyle hep vc.. hani mideleri de bulanmiyor. Zaten zayıf istahi kesiliyor herhalde. Kötü yaaa.
Canim oyle. Su icmeyen insan da taniyorum ben. Kiz komsumuz vardi içmezdi. Cocukken surup icermis suyla o geliyormus aklina. Haftada 1 bardak falan su içerdi. Nasil yasiyor bunlar ya valla sapasaglamlar da heya gormesem inanmazdim ben de,
bir is arkadasim var, adami su icerken hic gormedim, su ihtiyacini kahveden gideriyor, is yerinde en az 5-6 kupa iciyor, evde ne ile devam ediyor bilemicem ama su icmiyordur kesin
ya gormesem inanmazdim ben de,
bir is arkadasim var, adami su icerken hic gormedim, su ihtiyacini kahveden gideriyor, is yerinde en az 5-6 kupa iciyor, evde ne ile devam ediyor bilemicem ama su icmiyordur kesin
Canim oyle. Su icmeyen insan da taniyorum ben. Kiz komsumuz vardi içmezdi. Cocukken surup icermis suyla o geliyormus aklina. Haftada 1 bardak falan su içerdi. Nasil yasiyor bunlar ya valla sapasaglamlar da hemasallah
Hayir kuzum türk kahvesi. Ama o kadinin yapısı oyle galiba ben 15 senedir taniyorum oyle ama bilmem eski halini. Ya alışmış elinde sigara kahve kahveee. Bir komsumuz vardi yine o da sigara icer o da 10 bardak icerdi cezve hic inmezdi ocaktan bide bisuru rahatsizligi vardi kiloluydu o. Bi torba ilac icerdi ama kahveden odun vermezdizayıf kalmak için yapıyorlar işte ama çok yanlış ya. 20 tane kahve çok aşırı ne kahvesi bu nescafe mi
Evet bak dogru söyledin. Oyle de olabilir. Boyle hayat gecmez su icmeden olur mu yahu. Mesela kahve susatir. Beni susatiyor. O kiz hep ice tea kola gibi mesrubatlar icerdi.yaşıyolar da nereye kadar yani gençken belki bünye kaldırır ama bi yaştan sonra arıza çıkar bence çıkmaması mümkün değil su içmeden.
ya da abartıyorlar size içmiyoruz falan diyorlar öyle tipler de var yemek yemeyip dışarda çok yiyormuş gibi gösterenler misali. insanlar cins cins.
Kizlar bu arada size bise dicem.
Bir rahatsızlık türü var. Birseyleri icme dürtüsü. Ama adını aradim taradim bulamadim internetten disto mani gibi biseydi. Sallamis olabilirim
Iste bu erkeklerde daha cok görülüyormuş
Mesela benim babam icki icer. Her gece. Ramazan ayinda oruc tutar icmez. O zaman da cay,su,kahve boyle seyler icer. Erkeklerde daha yayginmis bu bozukluk.
Acaba bizde mi oyleyiz. Sivi seyler tüketme konusunda
Bir tanidigm alkolu bıraktı ve limonlu buzlu 1 surahi su hazırlayıp onu iciyormus mesela. Onu anlatiyordu bana iste bazi bagimliliklar psikolojik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?