- 28 Mart 2017
- 16.591
- 67.900
- 598
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Var ama lezzetsiz. Tcshibo nun kafeinsiz kahvesi daha lezzetli.kafeinsiz nerden bulabilirim şu meşhur starlı kahvecide var mıdır
Ay nasil yani... Bunu da simdi duydum. Hic duymadim okumadim ama oyle bisey varsa cok üzüldüm suan canim yaaa. Bence kirmizi ette de var o tip seyler ama zamanla çıkacak ortaya. Allah korusun.
Bence değil. Bir kupa sanirim 3 bardaga mi tekabül ediyor. Kupadan kupaya değişirgünde bi kupa kahve içiyorum çok mu?
Var ama lezzetsiz. Tcshibo nun kafeinsiz kahvesi daha lezzetli.
günde bi kupa kahve içiyorum çok mu?
ben çayı biraktimKahve değil ama çay bağımlısıyım
Başım ağrıyor içmezsem yani az içersem
Örneğin sabah içtim ama öğlen içmedi isem baş Ağrısı oluyor kahve içsem de kesmeyebiliyor
Hatta yıllar önce hamile olduğumu anlamıştı çaycı teyze sen çok çay içersin azalttın hamile misin demişti
Ben kahveyi bırakabiliyorum evdeysem içmesem de aramıyorum ofiste içiyorum arada
Kahve saatinde başka şey iç soda su vs
Yavaşça bırak
Kizz deme yaaa uzuldum ben cok severim kahveyi var yavalla ben de üzüldüm ama okuduğum kitaplarda sebeplerinde hep görüyorum pankreas böbrek mesane vs dedim kendi kendime neden zarar veriyorum belki seneler sonra ay tüh zararlıydı diyecekler. şimdi paramızı sömürmek için iyi iyi diyorlar sigaraya yaptıkları gibi. herkes de deli gibi içiyor yani ben dahil.
kahveyi aktardan aliyorum yeni çekilmiş mis gibi sicak kahve kokusu..bilemiyorum ki içtiğiniz kahve türüne vs göre değişiyor yanılmıyorsam günde 300 mg den fazla kafein tüketilmemesi öneriliyor
bitki çayı:)Kizz deme yaaa uzuldum ben cok severim kahveyi var ya
Esim de oyle diyor sigaranin zararlari eskiden bu kadar konusulmazdi eski senelerde herkes icerdi bilmezdi falan. O zaman kahve yerine ne icilir ki bilemedim
küçük fincan yetmiyorBence değil. Bir kupa sanirim 3 bardaga mi tekabül ediyor. Kupadan kupaya değişir
Ya ama o da keser mi ki :)bitki çayı:)
Kizz deme yaaa uzuldum ben cok severim kahveyi var ya
Esim de oyle diyor sigaranin zararlari eskiden bu kadar konusulmazdi eski senelerde herkes icerdi bilmezdi falan. O zaman kahve yerine ne icilir ki bilemedim
Ben cay bardaginda iciyorum. Yanina da lanet sigara.. Cevremde gundr 18-19 bardak kahve, 30 bardak çay içen insan varküçük fincan yetmiyor
ben bitki çayi denedim uykum açilsin diye.;evet aynen öyle hatta doktorlar öneriyor diye reklamlar çekmişler
bitki çayı ve yeşil çay öneriliyor yeşil çayda da kafein var ben ona geçiş yapmaya çalışıyorum ama sevdiğim markayı bulamıyorum onda da üretimi bitmiş üzüldüm valla
ben bitki çayi denedim uykum açilsin diye.;
yok anam gitmedi dahada uyku bastı
kahveye devam napalım
maşaallahBen cay bardaginda iciyorum. Yanina da lanet sigara.. Cevremde gundr 18-19 bardak kahve, 30 bardak çay içen insan var
Bunlardan kahve iceni 62 yasinda cok bakımlı zayif boyle cok tatli bir kadin. Digeri 43 44 yaslarinda bir erkek. Bir insan nasıl 30 bardak cay icer. Hani bir cayi 5 dakika da içse. 150 dakika eder yuuhciddi mesai bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?