kahve bağımlılığı

Ben de çay tiryakisiyim. Biraz önce kahve içeyim ziyan olmasın dedim ama hiç sarmadı
Bence çay için. Açık ve şekersiz

Sigara iciyor musunuz.ben de sigara icince hemen bi kahve yapiyorum.Gunde 3 4 sigra iciyorsam 3 4 kahve iciyorum

Kafein bağımlılığı gerçek bir şey
Yıllar evvel ablamla birlikte sizin gibiydik
Sonra bir yerde okumuştum kahve böbreklere çok zararlı diye, mideme de dokunuyordu hafiften yerine yeşil çaya başladım, içine yaseminde koydum ve geçip gitti artık hiç içmiyorum, evde sadece misafirler için var, bazen durmaktan kötü oluyor döküp yenisini alıyorum.

Bende o bağımlilardan bir tanesiyim Türk kahvesi, filtre kahve veya latte vb. farketmez mutlaka içme ihtiyacı hissediyorum. Ama ozellikle sütsüz sadece nescafe (zift gibi simsiyah olacak) içmesi çok keyifli oluyor. Içmedigimde halsizlik olmuyor ama burnuma kokusu geliyor içmezsem olmuyo, mecbur içiyorum. Birakmakta istemiyorum ne bilim çok keyifli içmek hatta şuan bile kahve iciyorum

Ah sormayin.hep son paket diye aliyorum hic son olmuyor
Aynen işin kötüsü bende rahim agzı kanseri yapan hücreler bulundu doktor en fazla 2 iç diyor ben hala sıfırlayamıyorum bi hafta hiç içmedim sonra yine cidden belaymış bu sigara

Aynen işin kötüsü bende rahim agzı kanseri yapan hücreler bulundu doktor en fazla 2 iç diyor ben hala sıfırlayamıyorum bi hafta hiç içmedim sonra yine cidden belaymış bu sigara
Ayy o zaman icmemeye calisin.Sakiz felan cigneyin.Hastaneye gidince doktor bi ilac yaziyot birakiyorsunuz bu forumda okumustum.ama cok birakmaya niyetim yok benim.

Ben hazir cappucinolardan aldim karistirip gunde 2-3-4 iciyordum baktim olmadi biraktim.. azaltabilirsin ama oyle birakabilirsin. Cafeinsiz olanlardan icersen bagimlilik yapmaz diyolar ama bence o da yapiyor

Ablamın d vit ve kanı düşmüş kahve diye ölüyordu .
Vitaminleri alınca canım çekmiyor artık diyor.

Kafein bagimliligi zor ya. Ben universiteye giderken her sabah alirdim okuldan. Ama oyle agir kahve hic icmedim, hayatta icemem. Ben kahve icsem bile yaridan fazlasina sut veya sut tozu koyuyorum. O yuzden galiba hic bagimlilik durumu olmadi. Simdi aylarca icmesem aramam. Evde isem hic icmem. Turk kahvesi hayatimda bir sefer ictim nasil iciyor insanlar hic bilmiyorum ben icemedim. Agir geldi galiba. Demli cayda hayatta icemem. Turk usulu demli cayi yillar once icmisimdir onu da icemem. Aksamlari yesil cay icerim o kadar. Birde disleri sarartiyor acayip cay kahve. Ben dislerimin beyazligina cok dikkat ediyorum galiba bu da benim icmemi engelliyor iyi de oluyor. Tamamen birakmak zor olur durumunuzda azar azar birakabilirsiniz belki:)

Hamile kalmadan seninle hemen hemen ayniydim. Filtre kahve vs tuketmiyordum Ama deli gibi türk kahvesi iciyordum. Kan degerim inanilmaz düşüktü. Simdi kan ilaci kullanıyorum. Istesem de icemiyorum. Çünkü eskisi gibi canim istemiyor. (Daha onceki seneler de gebe kalmadan önce yani) yine kan ilacina baslamistim. O zaman da kahve icememistim. Kahveyi birdaha icemeyecegim diye korkup ilaci bırakmıştım. Kesinlikle kansizlikla alakali olduğunu düşünüyorum.

azaltmaya çalışıyorum ama resmen aşırı başım ağrıyor sürekli ve kas ağrılarım oluyor.

kahve içmeyince resmen enerjim düşüyor ne berbat bişeymiş.

şimdi günde 2 kahve 1 yeşil çay 1 devasa bardak çaya düşürebildim tüketimimi.

hedefim sadece yeşil çay içebilecek hale gelebilmek ama resmen çok zorlanıyorum.

Canim ictigin miktar cok değil ki? Hamilelere bile gunde 1 fincan kahve oneriyorlarmis. Internette listesini de gördüm ben,bir fincan kahvede atiiyorum 30 mg kafein 1 fincan nescafede 40 mg kafein gibi.
2 bardak kahve cok degil
Defalarca da tv de gunde 3 bardak 2 bardak gibi seyler dinledim.
Eger uzmanlar yalancı değilse veya bu bilgiler yanlış degilse bu rakam cok değil. Zaten cayda tiin var kafein varmi bilmiyorum ama varsa kahveden daha azdir.
Bende hergun 2 bardak iciyorum.
Kan degerlerim de gayet normal cok sukur.
Gunde 10 bardak icersen o bağımlılık bence.

çok değil ama hiç içmemek istiyorum resmen içmek zorunda hissediyorum bu kötü.

bir de neden bilmem yazılmıyor ama kahve biçok kansere sebep olabiliyor o yüzden kendim bırakmak istiyorum

Bir de kahvenin bazı faydalari da var yani bir sabah kahvaltisindan sonra 1 fincan,bir de aksam yemeginden sonra 1 fincan kahve sana ne gibi zarar verebilir ki? Sahsen ben sabah uyanir uyanmaz ac karna içiyorum

çok değil ama hiç içmemek istiyorum resmen içmek zorunda hissediyorum bu kötü.

bir de neden bilmem yazılmıyor ama kahve biçok kansere sebep olabiliyor o yüzden kendim bırakmak istiyorum
Ay nasil yani... Bunu da simdi duydum. Hic duymadim okumadim ama oyle bisey varsa cok üzüldüm suan canim yaaa. Bence kirmizi ette de var o tip seyler ama zamanla çıkacak ortaya. Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…