- 12 Haziran 2019
- 19.200
- 117.880
- 598
- 37
- Konu Sahibi esmergizmo
-
evet baktırdığımda sıkıntı çıkmamıştı. ama tekrar baktırayım dediğiniz gibi. muhtemelen o ilk verdiği enerjiyi seviyorum içince hadi hoppa moduna giriyorumkendime onu mihenk yapmışım dediğiniz gibi. ama fiziksel olarak da enerjik hissediyorum.
Allah cezasını o sigaranın zaten nasıl bir illetse tuvalete bile giriliyor onunla bırakamadık gittiSigara iciyor musunuz.ben de sigara icince hemen bi kahve yapiyorum.Gunde 3 4 sigra iciyorsam 3 4 kahve iciyorum
Ah sormayin.hep son paket diye aliyorum hic son olmuyorAllah cezasını o sigaranın zaten nasıl bir illetse tuvalete bile giriliyor onunla bırakamadık gitti
Aynen işin kötüsü bende rahim agzı kanseri yapan hücreler bulundu doktor en fazla 2 iç diyor ben hala sıfırlayamıyorum bi hafta hiç içmedim sonra yine cidden belaymış bu sigaraAh sormayin.hep son paket diye aliyorum hic son olmuyor
Ayy o zaman icmemeye calisin.Sakiz felan cigneyin.Hastaneye gidince doktor bi ilac yaziyot birakiyorsunuz bu forumda okumustum.ama cok birakmaya niyetim yok benim.Aynen işin kötüsü bende rahim agzı kanseri yapan hücreler bulundu doktor en fazla 2 iç diyor ben hala sıfırlayamıyorum bi hafta hiç içmedim sonra yine cidden belaymış bu sigara
Canim ictigin miktar cok değil ki? Hamilelere bile gunde 1 fincan kahve oneriyorlarmis. Internette listesini de gördüm ben,bir fincan kahvede atiiyorum 30 mg kafein 1 fincan nescafede 40 mg kafein gibi.azaltmaya çalışıyorum ama resmen aşırı başım ağrıyor sürekli ve kas ağrılarım oluyor.
kahve içmeyince resmen enerjim düşüyor ne berbat bişeymiş.
şimdi günde 2 kahve 1 yeşil çay 1 devasa bardak çaya düşürebildim tüketimimi.
hedefim sadece yeşil çay içebilecek hale gelebilmek ama resmen çok zorlanıyorum.
Canim ictigin miktar cok değil ki? Hamilelere bile gunde 1 fincan kahve oneriyorlarmis. Internette listesini de gördüm ben,bir fincan kahvede atiiyorum 30 mg kafein 1 fincan nescafede 40 mg kafein gibi.
2 bardak kahve cok degil
Defalarca da tv de gunde 3 bardak 2 bardak gibi seyler dinledim.
Eger uzmanlar yalancı değilse veya bu bilgiler yanlış degilse bu rakam cok değil. Zaten cayda tiin var kafein varmi bilmiyorum ama varsa kahveden daha azdir.
Bende hergun 2 bardak iciyorum.
Kan degerlerim de gayet normal cok sukur.
Gunde 10 bardak icersen o bağımlılık bence.
Once kafeinsize gecin. Sonra birakin.
Ay nasil yani... Bunu da simdi duydum. Hic duymadim okumadim ama oyle bisey varsa cok üzüldüm suan canim yaaa. Bence kirmizi ette de var o tip seyler ama zamanla çıkacak ortaya. Allah korusun.çok değil ama hiç içmemek istiyorum resmen içmek zorunda hissediyorum bu kötü.
bir de neden bilmem yazılmıyor ama kahve biçok kansere sebep olabiliyor o yüzden kendim bırakmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?