- 8 Kasım 2017
- 4
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi organikturuncuu
-
bence bi ev hediyesi gotur ilk defa gidiyorsan yiyecek bisey yapmaMerhaba hanımlar,
Pazar günü nişanlımım kuzeni bizi kahvaltıya çağırmış kendisi evli,
Bende eli boş gitmemek için birşey yapıym diyorum(hamur işi) kararsız kaldım sizlerin aklına ihtiyacım var. Kahvaltıya ne götürülür?
Yorum yapanlara şimdiden teşekkürlerr
Kahvaltı sonrası için yaş pasta alabilirsiniz yada yapabilirsiniz,börek,poğaça türünü zaten ev sahibi yapar,ev hediyesi alacaksanız saksı çiceği olabilir.Merhaba hanımlar,
Bende eli boş gitmemek için birşey yapıym diyorum(hamur işi) kararsız kaldım sizlerin aklına ihtiyacım var. Kahvaltıya ne götürülür?
Açıkcası kahvaltıya gidiyorsunuz ama ev sahibi yapmış olabilir biz mesela çocuklu bir arkadaşa gitmiştik geçenlerde simit poğaça aldık o tarz bir şey de olabilir ama daha çocuk yoksa yapması zor olmayacaksa hafif tatlı kurabiye de olur kahvaltı sonrası kahve çay yanında devam etmek adınaMerhaba hanımlar,
Merhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?