Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
O zaman süper dediğin gibi şans varsa neden olmasın benimde zaten paçalardan akıyor

Yok canım bir yere goturmuyorum daha öyle hep beraber:)
Ben çıkıyorum sadece alışverişe falan :)
İki arkadaşım ile görüşüyoruz genelde onlar geliyor evde oynuyorlar onların çocukları ile ☺
Yani yapacak bir şey yok:)Sizin orada daha çok en iyisi öyle yapmak:/
Benimkiler akşamları site bahçesine çıkıp bisiklet sürüyor.
Anneme gidiyoruz ,2 haftada bir kayınvalidemlerin bahçeye gidiyoruz.Başkada bir yere gitmediler:)Hiç gerek yok:)
Markete bu sıra annemle gidip bir şeyler alıp çıkıyorum.Oda haftada 1 falan:)

O zaman süper dediğin gibi şans varsa neden olmasın benimde zaten paçalardan akıyor
İşte acele etme:)Bizim çıta biraz yüksek:)Hanımlar araştırıyor neler yapsak vs....Öyle olunca devasal sunumlar çıkıyor.Ya ben kazanamam yapmayayım veya 1 sefer katılayım :)Yok olmadı ben gideyim olmuyor.Hepimiz ilk dönemler öyleydik zamanla geliştiriyoruz.1. olmasak bile inan o kadar çok şey öğreniyoruz ki :)

Aynen canım sizin gitriginiz gibi yerler olsa götüreyim ama burda insan kalabalığı her yer tıklım tıklım korkuyorum .
Mecbur oturuacagiz evde bitse gitsede rahat rahat çıksak bizde

Tabiki ablacım şaka bir yana kazanma odaklı değilim ben eğlence değişiklik anı olsun daha ne isterim hem kk bana iyi geliyor kazanmazsam çekilmem onuda söylüyeyim

Aynen canım sizin gitriginiz gibi yerler olsa götüreyim☺ ama burda insan kalabalığı her yer tıklım tıklım korkuyorum .
Mecbur oturuacagiz evde bitse gitsede rahat rahat çıksak bizde
Aynen canım :)
Allah yardımcınız olsun:)Çok şükür bizim açık hava gideceğimiz yerler var :)
Demek istediğim bizde gitmiyoruz bir yere :)Akraba ziyareti falan yok :)Yada,eğlence yerleri falan:)

Aynen canım :)
Allah yardımcınız olsun:)Çok şükür bizim açık hava gideceğimiz yerler var :)
Demek istediğim bizde gitmiyoruz bir yere :)Akraba ziyareti falan yok :)Yada,eğlence yerleri falan:)
Aynen canım:)
Biliyorsun bayramlarda yazlığa gidiyorduk ama bu sene onuda istemiyorum çünkü orda çocukları Zap etmek daha zor olur kv kp de her dediklerinr tamam diyorlar parkı oyuncağı riske girmek istemiyorum o yuzden gitmek de istemiyorum
Bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…