Çok şükür canımÇok sağol canım benimBinlerce şükür,iyi olmak için de çok çalışıyorum:))
Ahretligin sevsin seniiiaferinn ahretlik olmak bunu gerektirir
Aynen öyle canımAynen canım,sağlık olunca gerisi geliyor
AA hiç soylemedinÖyle canım hayırlısı
Canım biz 1 aydır falan ev bakıyoruz.
Benim alt daire boş sıfır yani :)Adam bir ara satıyordu.Biz talip olduk o sıra krediler düştü adam fiyat artacak diye satmaktan vazgeçti.Bizde başka bakmaya başladık.Sonra 2 hafta önce falan fiyatı artırıp satmaya karar verdi.Anlaştık.Yüz yüze görüşmede fiyatı bir daha artırdı yine tamam dedik:)2 gün sonra vazgeçtim demesin mi
Bizde dedik yok almayalım bir süre akışına bırakalım dedi.2 gün sonra aracı koyup bizi aradı.Çok vicdan azabı çekmiş.Size satacağım dedi ve anlaştık.Yarın expertiz gelecek sorun çıkmazsa aldık gibi:)Ama ben tapuyu görmeden inanmam
İnsan beni nasıl sevmez kiAhretligin sevsin seniii
Aslında ara ara burada konuşuldu canım sen denk gelmemişsin:)AA hiç soylemedinen son ben öğrendim galiba neyse
Hadi bakalım çok sevindim canım hayırlısi ile tamamına erdirsin Allah diyelim.
Allah sağlıkla,huzurla sevdiklerinle içinde oturmayı nasip etsin arkadaşım
MaşaAllah hayırlı mübarek olsun abla ağız tadıyla oturunEv alıyoruz canım bir aksilik olmazsa almamızda :)Haftaya taşınırız diyoruz:)
Takılıyorum canımAslında ara ara burada konuşuldu canım sen denk gelmemişsin:)
Sağol canım benim
İnşaallah canım hayırlısı umarım aksilik çıkmazMaşaAllah hayırlı mübarek olsun abla ağız tadıyla oturun
Sağol canım benimTakılıyorum canımdogrudur bu ara pek katılmıyorum muhabbetlere ☺
Çok sevindim canım herşeyin en güzelini hak ediyorsun Rabbim hayırla sonuçlandırdı
Mutevazilikte bir dünya markasiİnsan beni nasıl sevmez ki
Mutevaziligim tuttu bak
Oyle ama sonundaSağol canım benimİşin özü sende iyi biliyorsun benim işim öyle kolay olmuyor.Biraz süründürüyor:)
Kardeşim taşınıyor.Gelinimiz diyor toplanıyor muusn :)Diyorum taşınıyor muyum:)Dereyi görmeden paçaları sıvamam
Neyse neticeye bakalım bizSağol canım benimİşin özü sende iyi biliyorsun benim işim öyle kolay olmuyor.Biraz süründürüyor:)
Kardeşim taşınıyor.Onlar evi topladılar:)Gelinimiz diyor toplanıyor musun :)Diyorum taşınıyor muyum:)Dereyi görmeden paçaları sıvamam
Aynen canım benim işim olur ama zor olur:)Sağlık olsun,ölümlü dünya gerisi mühim değilOyle ama sonunda
Neyse neticeye bakalım biz
Sonunda olucak buda inşallah
Aynen tapuyu alınca başla sen garanti olsun
Ta kendiisiyimMutevazilikte bir dünya markasi