- 4 Kasım 2019
- 27.395
- 96.216
- 29
En güzeli daha ne olsunİnşaallah canımHem zamanla yakınlaşıyoruz ve aile gibi oluyoruz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En güzeli daha ne olsunİnşaallah canımHem zamanla yakınlaşıyoruz ve aile gibi oluyoruz:)
Haklısın canımAllah'a emanet olunAynen canım:)
Biliyorsun bayramlarda yazlığa gidiyorduk ama bu sene onuda istemiyorum çünkü orda çocukları Zap etmek daha zor olur kv kp de her dediklerinr tamam diyorlar parkı oyuncağı riske girmek istemiyorum o yuzden gitmek de istemiyorum ☺
Bakalım ne olacak
Sen istedin diye gelmedim içime doğduBen saat vermiştim gelseydin
Sen evli misin,çalışıyor musun:)En güzeli daha ne olsun
Sağol canım benim sizdeHaklısın canımAllah'a emanet olun
Şimdi neden geldinSen istedin diye gelmedim içime doğdu
Bizim yan sitede geçen hafta çıktı.Ne bileyim alıştık galiba eskiden olduğu kadar panik olmadık:)İlk dönem çok panik oluyorduk:)Sağol canım benim sizde
Ne yapmamı istiyorsunNevreste ailenin üyelerinden biriysek ikimiz miras kavgası yapan akrabalar gibiyiz mesela ben bulunduğun mevkide hala gözüm var 8 senedir
Uyumadan bakayım dedim şu sessizlik devam ediyor mu bakayım dedimŞimdi neden geldin
Ama baktın sayfalar ilerlemişUyumadan bakayım dedim şu sessizlik devam ediyor mu bakayım dedim
Bekledigim gibi değilAma baktın sayfalar ilerlemiş
İşte sen buna rağmen yerime göz dikiyorsunBekledigim gibi değil
Editör ben olayım meselaNe yapmamı istiyorsun
İste buuuuuuKendisi aradı canım :)Yoksa biz ev almaktan vazgeçmiştik:)
Ol seni tutan mı varEditör ben olayım mesela
Ablaciiiim napiyon nasılsın hayırlı olsun
Sağol canım benimİste buuuuuu
Gençlere yer ver artık tolin diye bir arkadaş vardı nerde yaa gelmiyor muİşte sen buna rağmen yerime göz dikiyorsun
Hani sen bir şey yapamıyorsun