Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Öyle canım hayırlısı:KK60:
Canım biz 1 aydır falan ev bakıyoruz.
Benim alt daire boş sıfır yani :)Adam bir ara satıyordu.Biz talip olduk o sıra krediler düştü adam fiyat artacak diye satmaktan vazgeçti.Bizde başka bakmaya başladık.Sonra 2 hafta önce falan fiyatı artırıp satmaya karar verdi.Anlaştık.Yüz yüze görüşmede fiyatı bir daha artırdı yine tamam dedik:)2 gün sonra vazgeçtim demesin mi :-)
Bizde dedik yok almayalım bir süre akışına bırakalım dedi.2 gün sonra aracı koyup bizi aradı.Çok vicdan azabı çekmiş.Size satacağım dedi ve anlaştık.Yarın expertiz gelecek sorun çıkmazsa aldık gibi:)Ama ben tapuyu görmeden inanmam:KK70:
AA hiç soylemedin:110:en son ben öğrendim galiba neyse:işsiz:
Hadi bakalım çok sevindim canım hayırlısi ile tamamına erdirsin Allah diyelim.
Allah sağlıkla,huzurla sevdiklerinle içinde oturmayı nasip etsin arkadaşım :KK74::KK60:

AA hiç soylemedin:110:en son ben öğrendim galiba neyse:işsiz:
Hadi bakalım çok sevindim canım hayırlısi ile tamamına erdirsin Allah diyelim.
Allah sağlıkla,huzurla sevdiklerinle içinde oturmayı nasip etsin arkadaşım :KK74::KK60:
Aslında ara ara burada konuşuldu canım sen denk gelmemişsin:)
Sağol canım benim:KK60:

Takılıyorum canım 😘 dogrudur bu ara pek katılmıyorum muhabbetlere ☺
Çok sevindim canım herşeyin en güzelini hak ediyorsun Rabbim hayırla sonuçlandırdı😘💓
Sağol canım benim:KK60:İşin özü sende iyi biliyorsun benim işim öyle kolay olmuyor.Biraz süründürüyor:)
Kardeşim taşınıyor.Onlar evi topladılar:)Gelinimiz diyor toplanıyor musun :)Diyorum taşınıyor muyum:)Dereyi görmeden paçaları sıvamam:KK70:

Sağol canım benim:KK60:İşin özü sende iyi biliyorsun benim işim öyle kolay olmuyor.Biraz süründürüyor:)
Kardeşim taşınıyor.Gelinimiz diyor toplanıyor muusn :)Diyorum taşınıyor muyum:)Dereyi görmeden paçaları sıvamam:KK70:
Oyle ama sonunda
Kardeşim taşınıyor.Onlar evi topladılar:)Gelinimiz diyor toplanıyor musun :)Diyorum taşınıyor muyum:)Dereyi görmeden paçaları sıvamam:KK70:
Neyse neticeye bakalım biz 😂
Sonunda olucak buda inşallah 😍
Aynen tapuyu alınca başla sen garanti olsun :KK48:

X