Sağol canımYok canim cikarmam bisey bulacgim senin icinev iside hayirli olsun :)
Amin cümlemize canımAllah iyilik versin canım neler yapıyorsun
O gün vazgeçti ya :)2 gün sonra aradı vicdan azabı çekmiş alın dediÇok şükür
Nasıl ah ettiysek adam duramamis yerindeO gün vazgeçti ya :)2 gün sonra aradı vicdan azabı çekmiş alın dedi
Umarım bankada bir aksilik çıkmazYani bu sefer kendi teklif etti
Çok güzel yapıyorsun canım ara ara görüyorumFırsat buldukça yürüyüş,yeğenlerimle vakit geçiriyorum. Arada ailemi ziyarete gidiyorum ,öyle geçiyor günler:) Yarın yağış bekleniyor,inşallah yağar,heyecanliyim
Tamam canım sana kolay gelsin hayırlı gecelerBen kaçar bugünkü kk sürem burada sona ermiş bulunmakta,kalin sağlıcaklasofrada başka baharae artık
Sadece siz mi kimler kimler ah ettiNasıl ah ettiysek adam duramamis yerinde
Ellerine sağlık canım ev işi bitmiyorAmin cümlemize canım
Bir kaç gündür yogunlugum vardı bugun de temizlik falan öyle geçti ☺
Okullar da acilacakmis bakalım nasil olucak
Arada koyuyorum cektikce,akrabalar falan mutlu oluyor beni iyi gördukceÇok güzel yapıyorsun canım ara ara görüyorum
Hadi inşaallah hava çok sıcak:)
Ben bile mutlu oluyorum.Her seferinde daha iyi görünüyorsunArada koyuyorum cektikce,akrabalar falan mutlu oluyor beni iyi gördukce
Sağol canımEllerine sağlık canım ev işi bitmiyor
Sanmıyorum açılsın canım ya:)
Gorusuruz canımBen kaçar bugünkü kk sürem burada sona ermiş bulunmakta,kalin sağlıcaklasofrada başka baharae artık
Çok sağol canım benimBen bile mutlu oluyorum.Her seferinde daha iyi görünüyorsun
Gezenti oldu çıktı yattihi günlerin acısını çıkarıyorArada koyuyorum cektikce,akrabalar falan mutlu oluyor beni iyi gördukce
Ama rapor veriyorumGezenti oldu çıktı yattihi günlerin acısını çıkarıyor
Kukrim de evi beklesin
İstersen vermeAma rapor veriyorum
Öyle canım hayırlısıSağol canım
Öyle diyorlar bakalım bekleyip göreceğiz ☺
Hayırdır ev mı alıyorsunuz ☺