Ama benim çilek kivi ve muz yanında eritilmiş çikolata vardı, kürdanlı meyveleri o çikolatalı sosa banmak için di (onun adınıda orta direk fondü koymuştum)Fotoların hepsini aynı anda görünce birşey farkettim.
Maşallah herkes kahvaltıda çilek ve kivi yiyor
Bak bana öyle zengin zengin cümleler kurma anlamıyorum,kamkat ne ya?Sende kamkat koysaydın keşke
Çoğunlukta var gibi  Ya da ben serap gördümHiç dikkat etmemişim,hepsine tek tek bakacağım şimdi
Ben hemen baktım kimlerde var diyeHiç dikkat etmemişim,hepsine tek tek bakacağım şimdi
Kamkatı bilmiyormusun Bak bana öyle zengin zengin cümleler kurma anlamıyorum,kamkat ne ya?
Bahane bulmadım ki , ne kadar sağlıklı besleniyor hanımlar diye bir tespit yaptımAma benim çilek kivi ve muz yanında eritilmiş çikolata vardı, kürdanlı meyveleri o çikolatalı sosa banmak için di (onun adınıda orta direk fondü koymuştum)
Sende hem katılmadın hemde bahane buluyorsun
Çilek koymadık onu nerden alıp koyacağız kilosu kaç liraKamkatı bilmiyormusun 
Cıkksssss olmadıBahane bulmadım ki , ne kadar sağlıklı besleniyor hanımlar diye bir tespit yaptım
Yırttım mı
Valla bilmiyorum,hemen bakacağım,utanmalımıyımKamkatı bilmiyormusun 
Yırttın yırttınBahane bulmadım ki , ne kadar sağlıklı besleniyor hanımlar diye bir tespit yaptım
Yırttım mı
Baktım buldum şimdi neymiş diye,böyle minik portakal gibi birşey,hatta yedim ben bundan,ama ismini bilmiyormuşum meğerYırttın yırttın
Sayende kamkat diye bişey duyduk
Çilek kivi mütevazi kaldı şimdi
İmamnikahlırahibe çok marjinal değişiklik olurdu şimdiBaktım buldum şimdi neymiş diye,böyle minik portakal gibi birşey,hatta yedim ben bundan,ama ismini bilmiyormuşum meğerAma tadını sevmemiştim.
Bu arada bilinmeyen,nickinde ufak bir değişiklik yapmışsın,gözümden kaçtı sanmaNe oldu bizim imamnikahlırahibe
1bilinmeyen'de güzeldiİmamnikahlırahibe çok marjinal değişiklik olurdu şimdi
Millet kim bu demesin diye 1 i kaldırıp sonuna fonksiyon denklemi gibi bi ilave yaptım
1 bilinmeyen bana soğuk geliyordu1bilinmeyen'de güzeldi
İlla bilinmez olucam diyorsun yani,ben zaten senin nicki hep 1bilinmeyenli denklem diye okuyordum,şimdi tam bütünleşti.İmamnikahlırahibe çok marjinal değişiklik olurdu şimdi
Millet kim bu demesin diye 1 i kaldırıp sonuna fonksiyon denklemi gibi bi ilave yaptım
Sevmeyince olmuyor1 bilinmeyen bana soğuk geliyordu
Hanımlar ilk mesajı düzenledim bakar mısınız?Değiştirmek isteyenlerin resimlerini değiştirebilirim
yamukprenses
@nananais
@rofleli_kedi
Brunella
Wynonna
@_VUSLAT_
@Be_Ni_1012
@lamelifAmine
@Kakao ve Ben
@deynepnaz
nuryolu
@evlaefe
@Feraceli
@pembebogurtlen
@Zelifme
Rica ederim canımSen bi denesin yardim melegimizsinEmegin icin cok sagol nevosum benim
Eğer ilk üye olduğumda olsaydı kesin o olurduİlla bilinmez olucam diyorsun yani,ben zaten senin nicki hep 1bilinmeyenli denklem diye okuyordum,şimdi tam bütünleşti.İmamnikahlı rahibeye yazık oldu bu arada