Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Fotoların hepsini aynı anda görünce birşey farkettim.
Maşallah herkes kahvaltıda çilek ve kivi yiyor
Ama benim çilek kivi ve muz yanında eritilmiş çikolata vardı, kürdanlı meyveleri o çikolatalı sosa banmak için di (onun adınıda orta direk fondü koymuştum)
Sende hem katılmadın hemde bahane buluyorsun

Ama benim çilek kivi ve muz yanında eritilmiş çikolata vardı, kürdanlı meyveleri o çikolatalı sosa banmak için di (onun adınıda orta direk fondü koymuştum)
Sende hem katılmadın hemde bahane buluyorsun
Bahane bulmadım ki , ne kadar sağlıklı besleniyor hanımlar diye bir tespit yaptım
Yırttım mı

Yırttın yırttın
Sayende kamkat diye bişey duyduk
Çilek kivi mütevazi kaldı şimdi
Baktım buldum şimdi neymiş diye,böyle minik portakal gibi birşey,hatta yedim ben bundan,ama ismini bilmiyormuşum meğerAma tadını sevmemiştim.

Bu arada bilinmeyen,nickinde ufak bir değişiklik yapmışsın,gözümden kaçtı sanmaNe oldu bizim imamnikahlırahibe

İmamnikahlırahibe çok marjinal değişiklik olurdu şimdi
Millet kim bu demesin diye 1 i kaldırıp sonuna fonksiyon denklemi gibi bi ilave yaptım

İmamnikahlırahibe çok marjinal değişiklik olurdu şimdi
Millet kim bu demesin diye 1 i kaldırıp sonuna fonksiyon denklemi gibi bi ilave yaptım
İlla bilinmez olucam diyorsun yani,ben zaten senin nicki hep 1bilinmeyenli denklem diye okuyordum,şimdi tam bütünleşti.İmamnikahlı rahibeye yazık oldu bu arada

İlla bilinmez olucam diyorsun yani,ben zaten senin nicki hep 1bilinmeyenli denklem diye okuyordum,şimdi tam bütünleşti.İmamnikahlı rahibeye yazık oldu bu arada
Eğer ilk üye olduğumda olsaydı kesin o olurdu
Hayatta aklıma gelmezdi çünkü, bazı nikler hep önünde ve sonunda bazı ilavelerle hep aynı.. Ama valla imamnikahlırahibe ilkin çok süper olurdu.. Bilinmezlik olayı yine soğuk ama napıyım şimdi kimki o olmayalım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…