Herkes seninle benim gibimi canım,katıl demeyle katılsalar.Biz ne güzel hemen kırmadan laf dinledik,katıldık di miKatılım için son gün
Pazar kahvaltı sofralarını bekliyoruz
Haklısın Deynep'cimHerkes seninle benim gibimi canım,katıl demeyle katılsalar.Biz ne güzel hemen kırmadan laf dinledik,katıldık di mi
İşte geldim burdayım,ben bu işte ustayımmmyamukprenses .Ne oldu sesin soluğun çıkmıyor,uğramıyorsun daha buraya.Seni darıltacak birşey mi oldu?
@HanimKelesimiGetir .2 yumurta kırıp yarışmaya katılacaktın,mutfağı yakmamışsındır inşallah
Geldim kuzucuğumYamukprenses bize katılın dediBiz katıldık kendisi ortadan kayboldu
Hanım Ablam çok beceriklidiryapmaz öyle şey
Kız bu ne sabırsızlık.gece 12 den oncemi baslıcaak
Geldim kuzucuğumGördüm sofralarınızı,bayılddııııımmm,kime oy vereceğim ben yaaa
sonuncu olursam hic uyandırmayın amaKız bu ne sabırsızlık.Oylama sonunu nasıl bekleyeceksin. Bir süre seni uyutsak mı ,ne yapsak
Pehhh ,ayak yapmaya da bak.Öyle özenli bir sofra hazırladığın için,kendine güvendiğin için sabırsızlanıyorsun zatensonuncu olursam hic uyandırmayın ama
Ayyy o dişlerle nede sevimli görünüyorsunnn
Niye sonuncu olacakmışsın ki Memfis,senin sofranda harika,ona kalırsa bende pek ümitli değilim,kime sorsan herkes kendisinde bir kusur bulur canım.Hem önemli olan katılmaktı,bak tanıştık ne güzelsonuncu olursam hic uyandırmayın ama
valla degil yaPehhh ,ayak yapmaya da bak.Öyle özenli bir sofra hazırladığın için,kendine güvendiğin için sabırsızlanıyorsun zaten
12 civarı açarım anketigece 12 den oncemi baslıcaak
Bu kategori işimiz çok zorGeldim kuzucuğumGördüm sofralarınızı,bayılddııııımmm,kime oy vereceğim ben yaaa
Eşim evde değil biraz iş yapayım dedimEeeee ben geldimNevreste gitti Nevoşşşşş koşşşş Ben de sizlere bir bakayım diye geldim canlarım,dedim şimdi bizim kızlar hazırlamışlardır masalarını,yanılmamışım da,sabah sabah gözüm gönlüm açıldı Eşim içeride kitap okuyor,bir yere gideceğiz,giyindim kuşandım hazır kıta onu bekliyorum,heran çıkarsam kusuruma bakmayın.
Biri bitmeden diğerini düşünmeye başlayalımHeyecan dorukta sayin seyirciler
Oylaya az kaldiBakalim onumudeki kategori ne olcak