- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Gerçekten öyle,tam bir yardım meleği,iyi yürekli Nevoş,hiç sıkılmadan elinden geleni yapmaya çalışıyor her seferindeSen bi denesin yardim melegimizsin Emegin icin cok sagol nevosum benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten öyle,tam bir yardım meleği,iyi yürekli Nevoş,hiç sıkılmadan elinden geleni yapmaya çalışıyor her seferindeSen bi denesin yardim melegimizsin Emegin icin cok sagol nevosum benim
Ben severek yapıyorum canım biliyorsunuzÇok teşekkür ederim güzel sözleriniz içinGerçekten öyle,tam bir yardım meleği,iyi yürekli Nevoş,hiç sıkılmadan elinden geleni yapmaya çalışıyor her seferinde
İlkide buda güzel canım,ben ikisinide sevdim,ikiside bana samimi ve sıcak geliyordu aksine,çünkü önemli olan nickler değil,kurduğumuz cümleler...Rahibe işin şakasıydı ama fena da nick sayılmaz hani,bence dışarıdan okuyan birisi varsa bu nicki alıp üye olsunEğer ilk üye olduğumda olsaydı kesin o olurdu
Hayatta aklıma gelmezdi çünkü, bazı nikler hep önünde ve sonunda bazı ilavelerle hep aynı.. Ama valla imamnikahlırahibe ilkin çok süper olurdu.. Bilinmezlik olayı yine soğuk ama napıyım şimdi kimki o olmayalım dedim
Portakalla limon çiftleşmişler bu olmuş gibi
Yok daha çok portakalla turunçPortakalla limon çiftleşmişler bu olmuş gibi
İsmini bilmiyormuşum nameaver,yedim ben bunu ama pek sevmedim tadını,portakalla mandalina arası ekşimsi değişik bir tadı vardı,birde çekirdeğiyle yedim.Ama kilosu çok pahalı diye biliyorum,çok faydalı bir meyveymiş.Kamkat bu bayanlar..
Portakalın yavrusu olur
Bende pek sevmem zaten..İsmini bilmiyormuşum nameaver,yedim ben bunu ama pek sevmedim tadını,portakalla mandalina arası ekşimsi değişik bir tadı vardı,birde çekirdeğiyle yedim.Ama kilosu çok pahalı diye biliyorum,çok faydalı bir meyveymiş.
Bilmiyorum tam fiyatını canım,dediğin gibi ben de abimlerde yemiştim,dediğin gibi orta boy bir saksının içinde minyatür ağaç gibi birşeydi,ismini bilmiyordum,öğrenmiş oldum sayende teşekkürederim.Bende pek sevmem zaten..
Doğru pahalı saksıda küçük fidanı geçen sene 50 liraydı :)
Rica ederim ne demek..Bilmiyorum tam fiyatını canım,dediğin gibi ben de abimlerde yemiştim,dediğin gibi orta boy bir saksının içinde minyatür ağaç gibi birşeydi,ismini bilmiyordum,öğrenmiş oldum sayende teşekkürederim.
Bu gece 24 itibariyle başlayacakoylama yarın başlıyor değil mi kızlar ?
Aynen canımİşimiz çok zor olacakNevreste Yahu masalarin hepsi birbirinden.guzel nevosum , secim yapmak cok zor olcak
Aynen canımİşimiz çok zor olacak
Ben sürekli ilk mesaja bakıyorum sorun var mı diyeHer defasında fena oluyorum
En çok hangi kategoride yarışmacı çoktu.Ay durun gece 12 olmadan itirafimi yapayım; ben 6-7 den fazla sofra gelmez dedimdi
Bende bu kadar güzel bir kategori beklemiyordumAy durun gece 12 olmadan itirafimi yapayım; ben 6-7 den fazla sofra gelmez dedimdi