Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Eğer ilk üye olduğumda olsaydı kesin o olurdu :KK48:
Hayatta aklıma gelmezdi çünkü, bazı nikler hep önünde ve sonunda bazı ilavelerle hep aynı.. Ama valla imamnikahlırahibe ilkin çok süper olurdu.. Bilinmezlik olayı yine soğuk ama napıyım şimdi kimki o olmayalım dedim :KK45:
İlkide buda güzel canım,ben ikisinide sevdim,ikiside bana samimi ve sıcak geliyordu aksine,çünkü önemli olan nickler değil,kurduğumuz cümleler...Rahibe işin şakasıydı ama fena da nick sayılmaz hani,bence dışarıdan okuyan birisi varsa bu nicki alıp üye olsun:-)

Son düzenleme:
Screenshot_2016-03-20-22-00-40.png
Screenshot_2016-03-20-22-00-40.png

İsmini bilmiyormuşum nameaver,yedim ben bunu ama pek sevmedim tadını,portakalla mandalina arası ekşimsi değişik bir tadı vardı,birde çekirdeğiyle yedim.Ama kilosu çok pahalı diye biliyorum,çok faydalı bir meyveymiş.
Bende pek sevmem zaten..
Doğru pahalı saksıda küçük fidanı geçen sene 50 liraydı :)

Yeni kategori açılmış,Nevoş beni etiketlemişsin ama yeni gördüm,millet üstüne muhabbet bile etmiş.Ben sütlü tatlılara verdim:kk77:

Bende pek sevmem zaten..
Doğru pahalı saksıda küçük fidanı geçen sene 50 liraydı :)
Bilmiyorum tam fiyatını canım,dediğin gibi ben de abimlerde yemiştim,dediğin gibi orta boy bir saksının içinde minyatür ağaç gibi birşeydi,ismini bilmiyordum,öğrenmiş oldum sayende teşekkürederim.:KK36:

X