- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın canım,gerçektende eşler evdeyken iş yapılmıyor,yok canım gezmeye çıkmadık bir yerde kısa bir işimiz vardı hallettik geldik,şimdi de yemeğe girişeceğim,başlamadan önce bakayım dedimEşim evde değil biraz iş yapayım dedimİyi eğlenceler
İyi pazarlarTünaydınlar, iyi pazarlar herkese
Evet gece 12 gibi başlıyormuş evlaefeBugun oylama baslamiyor mu? sekerler
Hatun varya bu emeklerin için her ay sana ayrı ödül verilmeliHanımlar ilk mesajı düzenledim bakar mısınız?Değiştirmek isteyenlerin resimlerini değiştirebilirim
yamukprenses
N Nana
rofleli_kedi
@bilinmeyenfx
Wynonna
-VUSLAT-
B Be_Ni_1012
L lamelifAmine
Kakao ve Ben
deynepnaz
nuryolu
evlaefe
Feraceli
@pembebogurtlen
-Kristal-
Memnuniyetiniz benim için büyük bir ödül canımHatun varya bu emeklerin için her ay sana ayrı ödül verilmeli
Tam olarak aklımdan geçen istediğim resimleri eklemişsin Nevoşum Emeğine sağlık canımHanımlar ilk mesajı düzenledim bakar mısınız?Değiştirmek isteyenlerin resimlerini değiştirebilirim
yamukprenses
N Nana
rofleli_kedi
@bilinmeyenfx
Wynonna
-VUSLAT-
B Be_Ni_1012
L lamelifAmine
Kakao ve Ben
deynepnaz
nuryolu
evlaefe
Feraceli
@pembebogurtlen
-Kristal-
Canım zaten en güzellerini seçmeye çalışıyorum beğenmene memnun oldumTam olarak aklımdan geçen istediğim resimleri eklemişsin Nevoşum Emeğine sağlık canım
Bende aynı duygular içerisindeyimHepsi ne kadar güzel olmuşard arda hepsine bakınca acıktım cok guzel olmus fotolar
Ekledim prensesim ekledimyarışmaya yeni arkadaş eklendi ,onu da ekle Nevoş Nevreste
Ben bazı resimleri göremiyorum niye ki @ Nevreste?Hanımlar ilk mesajı düzenledim bakar mısınız?Değiştirmek isteyenlerin resimlerini değiştirebilirim
yamukprenses
N Nana
rofleli_kedi
@bilinmeyenfx
Wynonna
-VUSLAT-
B Be_Ni_1012
L lamelifAmine
Kakao ve Ben
deynepnaz
nuryolu
evlaefe
Feraceli
@pembebogurtlen
-Kristal-
Hangileri görünmüyor canımBen b
Ben bazı resimleri göremiyorum niye ki @ Nevreste?
Aaa valla görünmüyordu şimdi baktım hepsi varHangileri görünmüyor canım
Canım tarayıcıdan veya netin ağırlığından görünmüyor olabilirAaa valla görünmüyordu şimdi baktım hepsi var
Biri bitmeden diğerini düşünmeye başlayalımDur onun anketi açayım
Benim masamda yok,fakirmiyim acaba benFotoların hepsini aynı anda görünce birşey farkettim.
Maşallah herkes kahvaltıda çilek ve kivi yiyor
Benimde yokBenim masamda yok,fakirmiyim acaba ben
Sende kamkat koysaydın keşkeBenim masamda yok,fakirmiyim acaba ben
Hiç dikkat etmemişim,hepsine tek tek bakacağım şimdiBenimde yok