Evet ya,sunumdan çok mobilya masa da çok dikkat çekiciydiBende baktikca gozum seyiriyor nevosHem son masa nereden cikti ki oyle son dakka golu gibi Gorunce fenalik gecirdigimi itiraf etmeliyim
Keklerde 32 veya 33 tarif vardıEn çok hangi kategoride yarışmacı çoktu.
Keklerde sanırım 30 u geçmiştiEn çok hangi kategoride yarışmacı çoktu.
Hayırlısı olsun canım, bakalım neler olacakBende baktikca gozum seyiriyor nevosHem son masa nereden cikti ki oyle son dakka golu gibi Gorunce fenalik gecirdigimi itiraf etmeliyim
Keklerde 32 veya 33 tarif vardıKurabiyelerde 30 tarif
Ben söz verdiğim gibi 31. tarifi eklemiştimKeklerde sanırım 30 u geçmişti
Hiç hatırlamıyorum kaçıncı oldum ama senden farkım yoktu galibaKekte sondan ikinci.mi ne olmustum ,hic unutmam nevos yaYazik bene
Fincanda kekti seninkiBen söz verdiğim gibi 31. tarifi eklemiştimBenden sonra eklenen oldu diye hatırlıyorum
Azmin gücü desene.Şimdi korkulan rakipsinKekte sondan ikinci.mi ne olmustum ,hic unutmam nevos yaYazik bene
32 tarif eklenmişFincanda kekti seninki
Hayırlısı olsun canım, bakalım neler olacakİlk 10'a girersek sevinelim
Keklerde sanırım 30 u geçmişti
O zaman yönlendirme yoktu çok fazla oy gelmiyordu..Azmin gücü desene.Şimdi korkulan rakipsin
Tabi canımBizde fena degiliz nevosumKatildik ,eglendik ,keyifli vakit gecirdik enn guzelli bu zaten.Sen varsin ,neseli ,tatli sozlu ,tatli ....En guzel hediye dostlugun nevoscum Elhamdulillah ,sen buradaysan ben de buradayim hep
Azmin gücü desene.Şimdi korkulan rakipsin
Yok bacım ben diyetle başladım, ama ilk geldiğimde koftelere katilcaktim nasıl oluyor diye incelerken gormustum, sebzeli köfte yapacaktım ama cesaret edip katilamadimSen keklerde varmiydin nanacim
Yok kiz , bi onceki pogaca kategorisinde 2 ciydim bi oncekinde birinciDiyette 2 Yoreselde 1 ,balikta 2 oldum :) Kekteki sunumu da cok ozenli yaptiydim ama begenilmedi demekki
Tabi canımBen bu heyecanı,eğlenceyi çok seviyorum Kendimi tutmasaydım her kategoriye katılırdım
Çok teşekkür ederim canım burası sizinle güzelSiz olmazsanız bende tek başıma birşey yapamam
Hep burda benimle,bizimle kal canım
Tabi canımBen bu heyecanı,eğlenceyi çok seviyorum Kendimi tutmasaydım her kategoriye katılırdım
Çok teşekkür ederim canım burası sizinle güzelSiz olmazsanız bende tek başıma birşey yapamam
Hep burda benimle,bizimle kal canım
Tesekkurler nevosummGuzel yurekli ,yardimsever arkadasim Sen buradaysan buralar dolar tasar Allah nasip ederse hwp.buradayim nevosum
Sağol canımsınTesekkurler nevosummGuzel yurekli ,yardimsever arkadasim Sen buradaysan buralar dolar tasar Allah nasip ederse hwp.buradayim nevosum
Kıskanma gel aramızaOoOo kıskandım len sizi