- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Teşekkür ederim,Allah razı olsunAllah analı babalı, ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin yavrunuzun
Ama her ihtimale karşı şu profil fotonuza çok bakmayın
Aynen görüşemiyoruz neden acabaEvet bibim,babası kılıklı şişko bi oglannapiyosunn ozledim seni
Giderken beni de çağır
1 bilinmeyene gidiyoruz hadi atla bacım2009 da orada oturuyordum
Şimdi bende Göztepede yim ..
Beni çok tanımıyosundurSizi alt sokakta gördüm gibi oldu 
Siyasetle burayı takip ediyordum bayadır
Herkesi tanıyor sayılırım
Sarı saçlarından sen suçlusunOha lansen nerden biliyosun resmen ajan
Bacım seni bdv yorumlarında fark etmeyen var mıdır acabaBeni de taniyon mu kiz
Beklerim, memnun olurumAynen görüşemiyoruz neden acabahoş 10 gün sürdüler beni yeni geldim
1 bilinmeyene gidiyoruz hadi atla bacım
7/24 uyudugum için foruma girmeye vaktim kalmiyoAynen görüşemiyoruz neden acabahoşm10 gün sürdüler beni yeni geldim
Tamam geliyorumAynen görüşemiyoruz neden acabahoş 10 gün sürdüler beni yeni geldim
Bilsem bi vıdı vıdı yapma dedim patron şutladı beni7/24 uyudugum için foruma girmeye vaktim kalmiyo10 gün ne bee müebbet verselerdi,naptin adam mi öldürdün bibi
Sen kesin eski uyesin,ne olduysa yeni üyelik aldin geldin demi uyanikSarı saçlarından sen suçlusun
Gayet seviyeli namusumla yorumlarimi yapip cikiyorum niye boyle dedin ki şimdiBacım seni bdv yorumlarında fark etmeyen var mıdır acaba
Aman boşver patron kimseyi sevmiyoBilsem bi vıdı vıdı yapma dedim patron şutladı benizaten beni pek sevmiyor kendileri üyelik iptali yaparsa şaşırmam
Sen bazlamaları yaptın nasılsa, eh çaylarda benden olur
Merhaba kızlar,uğraştım ama malesef yüklemeyi beceremedim.Masa hazırlamadan daha zormuş yüklemesi
Bu bandan öncede kendisine laf söyledim diye şutlamıştıAman boşver patron kimseyi sevmiyo
O bazlamalar şimdi midede.Yaptım da ne oldu,tek ben gördüm.Sen bazlamaları yaptın nasılsa, eh çaylarda benden olur
Dosya yukle kismi var konu acarken ordan da yuklenmedimi resimlerO bazlamalar şimdi midede.Yaptım da ne oldu,tek ben gördüm.
Ben pek zorlanmamştım.. Bu arada googlede foto düzenleyici yazıp, online düzenleme ile klasör aç, albüm yap, yükle, daha kolay.. Telefondan zor olabilir..
O zaman ,bugün kendine özel kahvaltı hazırladınO bazlamalar şimdi midede.Yaptım da ne oldu,tek ben gördüm.
Resim xekmedin miO bazlamalar şimdi midede.Yaptım da ne oldu,tek ben gördüm.