Ben pek zorlanmamştım.. Bu arada googlede foto düzenleyici yazıp, online düzenleme ile klasör aç, albüm yap, yükle, daha kolay.. Telefondan zor olabilir..
IyimisBu bandan öncede kendisine laf söyledim diye şutlamıştıbidaha banlanırsam kaç gün olucak acaba off off bebiş doğana kadar anca gelirim heralde
Afiyet olsun, löp löp et, pıt pıt yağ olsunO bazlamalar şimdi midede.Yaptım da ne oldu,tek ben gördüm.
Yok üyelikte yeniyimSen kesin eski uyesin,ne olduysa yeni üyelik aldin geldin demi uyanik
Gayet seviyeli namusumla yorumlarimi yapip cikiyorum niye boyle dedin ki şimdi
Resimi çektim de,bilgisayar da göremiyorum.Bilgisayarın hoşuna gitti de yedi herhalde.Resim xekmedin mi
Sen bazlamaları yaptın nasılsa, eh çaylarda benden olur
Afiyet olsun, löp löp et, pıt pıt yağ olsun
Resimi çektim de,bilgisayar da göremiyorum.Bilgisayarın hoşuna gitti de yedi herhalde.
Mesleğime kadar bildiğine göre fanım olmalisin genç bayanYok üyelikte yeniyim
Siteyi takip etmekte sadığım o yüzden tanıyorum
Brunella sende siyasette yenisin
Yok üyelikte yeniyim
Siteyi takip etmekte sadığım o yüzden tanıyorum
Brunella sende siyasette yenisin
Çok geçmiş olsun canımBanada ya lıtfen bugün hep hastanedeydm.gozluk numaralarım yukselmiş.miyopum ben
Ameliyat önermiyor doctor
Oglusumda orta kulak iltihabı olmuş
Bi çayı hakkettim galiba
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.. Oğluna da çok geçmiş olsun, orta kulak iltihabı konusunda sakın tedavisini aksatmayın, benim kuzende oldu çocukken şimdi sağ kulağı duymuyor, yani çocukken zor anlaşılır, işitme durumlarını hep kontrol et ve ilaçlarına dikkat et..Banada ya lıtfen bugün hep hastanedeydm.gozluk numaralarım yukselmiş.miyopum ben
Bi çayı hakkettim galiba
Sende ne kadar popülersinMesleğime kadar bildiğine göre fanım olmalisin genç bayan
Uykun kaçar,otur oturduğun yerde.Bu saatte çay nerden aklına geldiBanada ya lıtfen bugün hep hastanedeydm.gozluk numaralarım yukselmiş.miyopum ben
Bi çayı hakkettim galiba
Diyordum ki kahvaltı sofrası,bardaklarda çay yok.Masayı hazırladım,fotoları çektim.Bilgisayara geçtim hazırladığımı söylemeye.Annem gelmişti,siz başlayın ,ben birazdan geliyorum dedim.Birde aklıma geldi ki bardaklara çay koymadan foto çekmişim.Hemen mutfağa koştum.Çoktan bozulmuştu görüntü
Oglusum dogsun onu da üye yapcam,tozu dumana katcaz.ana ogulSende ne kadar popülersinSarı saçların ve dişlerinden olabilir
Olsun ay bardaklarda cay olmamasıda kusur kalsın kız
Bak benim sırrım
Soframdaki yunurtalar haslanmıs değildi ciğdi mesela
Bütün kızları toplayacaksınız o zamanOglusum dogsun onu da üye yapcam,tozu dumana katcaz.ana ogul
Bana genç dediMesleğime kadar bildiğine göre fanım olmalisin genç bayan