Sende alıştın yemek yapmayaNevos kusura bakmada senin büyüne kapilmak istemiyorum yani bu isler beni bozar biliyosun
Senden önce davrandımAynı soruyu ben soracaktım valla
Sizi alt sokakta gördüm gibi oldu Ben sizi buraya gelmeden siyasette gördümDikkatimi çekmiştiniz yani Acaba tanışıyormuyduk
Aynen orası bizim bir alt sokak oluyorSizi alt sokakta gördüm gibi oldu 
Siyasetle burayı takip ediyordum bayadır
Herkesi tanıyor sayılırım
Napim el mahkumSende alıştın yemek yapmayayeğenim doğsun sonra sahalara dönersin
Beni de taniyon mu kizSizi alt sokakta gördüm gibi oldu 
Siyasetle burayı takip ediyordum bayadır
Herkesi tanıyor sayılırım
Maşaallah benim yeğenimeNapim el mahkumsenin yeğen karnimdayken fıkır fıkır durmuyo yerinde,doğduğunda nasil olcak tahmin bile edemiyorum eccük tirsiyom bu oglandan
Allah analı babalı, ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin yavrunuzunNapim el mahkumsenin yeğen karnimdayken fıkır fıkır durmuyo yerinde,doğduğunda nasil olcak tahmin bile edemiyorum eccük tirsiyom bu oglandan
Tanımam mı gelinlikçiBeni de taniyon mu kiz
Sağol yaMaşaallah benim yeğenimeNe yaparsa yapsın biz kabul ediyoruz Gerisi senin problemin
İzmirde isen bana gelHer gün birinize kahvaltıya gelicimmhem bayağı karda olurum
Oğlanmı maşallah canımNapim el mahkumsenin yeğen karnimdayken fıkır fıkır durmuyo yerinde,doğduğunda nasil olcak tahmin bile edemiyorum eccük tirsiyom bu oglandan
Tamam ben o günleri sabırsızlıkla bekliyorumSağol yasen durrr gecenin bi yarısı arayip "nevosss bu oglan susmuyo napcamm" dedigim günlerde gelecek,seninde huzurunu kacircam
Oha lanTanımam mı gelinlikçi
Şimdi daha çok merak ettimTanımam mı gelinlikçi
Evet bibim,babası kılıklı şişko bi oglanOğlanmı maşallah canımoğluş geliii ha
Giderken beni de çağırHer gün birinize kahvaltıya gelicimmhem bayağı karda olurum
2009 da orada oturuyordumHalil rıfatpaşa caddesi bildin mi