Allah kolaylık versinEvde teog sınavına hazırlanan bir ergen var onun peşinde koşmaktan vakit bulsam çok şey yapıcam inşallah
Resimler hata mı veriyorMerhaba kızlar,uğraştım ama malesef yüklemeyi beceremedim.Masa hazırlamadan daha zormuş yüklemesi
Hamilelik çizelgesinde 32. Haftayı görünce bir hoş oldumBak yaa
Hoş buldum zeki olduğu kadar zekzi hemsomm
Evet.Diğer resimler açıldı ,bugünküler açılmadı.Açmak için diğer seçenekleri tıkla tuşundan birini yaptım,bilgisayar bu programı desteklemiyor dendi.Resimler hata mı veriyor
Aslinda 31+4 neden orda 32 yaziyo nevosHamilelik çizelgesinde 32. Haftayı görünce bir hoş oldum
Amin , teşekkür ederimAllah kolaylık versin
Bence onun güzel bir kahvaltıya ihtiyacı olabilir
Çok şükür canımAslinda 31+4 neden orda 32 yaziyo nevosnasipte bugünleri görmekte varmış binlerce şükür
Tamam bizde sizinle sohbet ederizAmin , teşekkür ederim
Ergenlik kısmıda burda başlıyor işte rejimde
Hmmm.Çok şükür canım
2 gün farkediyor
Ben işimi bırakmam biliyorsunHmmm.
Ee napiyon nevos mezar işlerine devam mi
Tabiki takipteyimTamam bizde sizinle sohbet ederiz
Bilmem miiiiiBen işimi bırakmam biliyorsun
Ama artık yalnız değilim ortaklarım var...
Siz yeni üyesiniz ama uzun zamandır üye gibi bir izlenim yaratıyorsunuzTabiki takipteyim
Körle yatan şaşı kalkarmış ne yapalımBilmem miiiii
Milleti de yoldan çıkardin demek helal sana ne diyeyim
Sizden de birşey kaçmıyor misafir sanatçıydım öncedenSiz yeni üyesiniz ama uzun zamandır üye gibi bir izlenim yaratıyorsunuz
Allah beni korudu senden şükürKörle yatan şaşı kalkarmış ne yapalım
Ben sizi buraya gelmeden siyasette gördümSizden de birşey kaçmıyor misafir sanatçıydım önceden
Allah beni korudu senden şükür
Nevos kusura bakmada senin büyüne kapilmak istemiyorum yani bu isler beni bozar biliyosunAaaaa niye öyle diyorsun
Sen ondan kaçtın gelmiyorsun yanıma
Aynı soruyu ben soracaktım vallaSizden de birşey kaçmıyor misafir sanatçıydım önceden