Sende alıştın yemek yapmaya yeğenim doğsun sonra sahalara dönersinNevos kusura bakmada senin büyüne kapilmak istemiyorum yani bu isler beni bozar biliyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende alıştın yemek yapmaya yeğenim doğsun sonra sahalara dönersinNevos kusura bakmada senin büyüne kapilmak istemiyorum yani bu isler beni bozar biliyosun
Senden önce davrandımAynı soruyu ben soracaktım valla
Sizi alt sokakta gördüm gibi oldu Ben sizi buraya gelmeden siyasette gördümDikkatimi çekmiştiniz yaniAcaba tanışıyormuyduk
Aynen orası bizim bir alt sokak oluyorSizi alt sokakta gördüm gibi oldu 
Siyasetle burayı takip ediyordum bayadır
Herkesi tanıyor sayılırım
Napim el mahkum senin yeğen karnimdayken fıkır fıkır durmuyo yerinde,doğduğunda nasil olcak tahmin bile edemiyorum eccük tirsiyom bu oglandanSende alıştın yemek yapmaya yeğenim doğsun sonra sahalara dönersin
Beni de taniyon mu kizSizi alt sokakta gördüm gibi oldu 
Siyasetle burayı takip ediyordum bayadır
Herkesi tanıyor sayılırım
Maşaallah benim yeğenimeNe yaparsa yapsın biz kabul ediyoruzGerisi senin probleminNapim el mahkum senin yeğen karnimdayken fıkır fıkır durmuyo yerinde,doğduğunda nasil olcak tahmin bile edemiyorum eccük tirsiyom bu oglandan
Allah analı babalı, ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin yavrunuzunNapim el mahkum senin yeğen karnimdayken fıkır fıkır durmuyo yerinde,doğduğunda nasil olcak tahmin bile edemiyorum eccük tirsiyom bu oglandan
Tanımam mı gelinlikçiBeni de taniyon mu kiz
Sağol ya sen durrr gecenin bi yarısı arayip "nevosss bu oglan susmuyo napcamm" dedigim günlerde gelecek,seninde huzurunu kacircamMaşaallah benim yeğenimeNe yaparsa yapsın biz kabul ediyoruzGerisi senin problemin
İzmirde isen bana gelHer gün birinize kahvaltıya gelicimm hem bayağı karda olurum
Oğlanmı maşallah canım oğluş geliii haNapim el mahkum senin yeğen karnimdayken fıkır fıkır durmuyo yerinde,doğduğunda nasil olcak tahmin bile edemiyorum eccük tirsiyom bu oglandan
Tamam ben o günleri sabırsızlıkla bekliyorumSağol ya sen durrr gecenin bi yarısı arayip "nevosss bu oglan susmuyo napcamm" dedigim günlerde gelecek,seninde huzurunu kacircam
Oha lan sen nerden biliyosun resmen ajanTanımam mı gelinlikçi
Halil rıfatpaşa caddesi bildin miİzmirde isen bana gel
Şimdi daha çok merak ettimTanımam mı gelinlikçi
Evet bibim,babası kılıklı şişko bi oglan napiyosunn ozledim seniOğlanmı maşallah canım oğluş geliii ha
Giderken beni de çağırHer gün birinize kahvaltıya gelicimm hem bayağı karda olurum
2009 da orada oturuyordumHalil rıfatpaşa caddesi bildin mi