- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
anca beni bacağında pışpışlarsa biri belki uyurumSabah erken kalktığım halde senden farkım yokHep beraber uyumaya gidelim
Siz ikiniz gidin benim için gece daha yeni başlıyorSabah erken kalktığım halde senden farkım yokHep beraber uyumaya gidelim
aaaa vah vaahh , goruyomusun yellozu havada kapmış yağlı herifiişte adam meğerse iş yerinde ki diğer kızla işi pişiriyormuş bir de araba almazmı vay anaammm vayy,karısı da daha uyusun dursun mahalle çalkalanıyor ayolll
Kocana söyle sana ninni söylesinanca beni bacağında pışpışlarsa biri belki uyurumayhj bian gozumde canlandı da ne hoş,olur dimi hahaaaa
En iyisi bu güzel fikri unutmakanca beni bacağında pışpışlarsa biri belki uyurumayhj bian gozumde canlandı da ne hoş,olur dimi hahaaaa
Bende gece kuşuyum prensesim bilirsinSiz ikiniz gidin benim için gece daha yeni başlıyor
Yok kız konu değiştirdim,görümcemi severim aslında iyi kadındır özündeaaaa vah vaahh , goruyomusun yellozu havada kapmış yağlı herifibacım sahip çıkın heriflerinize ,guven olmaz bu devirde
ayy seside hoş ne uyunur o ninniye beeKocana söyle sana ninni söylesin
Yok kız konu değiştirdim,görümcemi severim aslında iyi kadındır özünde
Hiç bilmezmiyim Nevoşum yorganların altında az sabahlamadık beraberBende gece kuşuyum prensesim bilirsinAma hayat beni bu hale getirdi 3 ay sonra tüm yaz boyunca sabaha kadar burda olacağım söz veriyorum
Ben almiyim bacım,benim herif bana her gece ninni söylüyor zatenayy seside hoş ne uyunur o ninniye beegel kız sen yabancı değilsin bi bacaktada sen baş koy dinle ninniyi
Yok canım onlarda tatil olunca geç kalkıyorlarHiç bilmezmiyim Nevoşum yorganların altında az sabahlamadık beraberhey gidiii günler heyyy
Eeee sen yatınca çocuklar kalkacak o nasıl olacak?
valla benmki de soyluyo ,hiç sormaBen almiyim bacım,benim herif bana her gece ninni söylüyor zaten
Görümcemmi,yok Allah var severler beni,evliliğin ilk yılları biraz takıktık birbirimize ama şimdi kaynanamda görümcemde severler.Hem ben de mükemmel değilim ki,sinirlendiğim zaman içimden bir canavar çıkabiliyor bazen,sonradan çok pişman oluyorum,kendime çok kızıyorum ama o hale gelmem için birşeylerin birikmesi lazım.anladım zatii... Sen gibi gelini bulmuş opsun başına koysun dimii
Tamam o zaman 3 ay sonra seni daha fazla görmek istiyoruz buralarda canım ama ben nerelerde olurum kimbilir.Yok canım onlarda tatil olunca geç kalkıyorlarEn azından yat kalk olmadığı için yeterli geliyor
Tamam Nevoşum,iyigeceler canım,Allah rahatlık versin,tatlı rüyalarBen çıkıyorum hayırlı geceler
biriktirince hepimizden çıkıo o canavar yamığım, onmli olan alttan almayı bilmk bazı durumlarda.. Ne guzel bn boyle gelin gorumce ilişkilerine çok ozeniyorum. Benm hiç gorumcem yok daGörümcemmi,yok Allah var severler beni,evliliğin ilk yılları biraz takıktık birbirimize ama şimdi kaynanamda görümcemde severler.Hem ben de mükemmel değilim ki,sinirlendiğim zaman içimden bir canavar çıkabiliyor bazen,sonradan çok pişman oluyorum,kendime çok kızıyorum ama o hale gelmem için birşeylerin birikmesi lazım.
Sen ne diyorsun bacım,benimkisi tek kişilik orkestra,her dönüşe ayrı melodivalla benmki de soyluyo ,hiç sormahorlaması çatıyı uçuracak resmn bide kafasını oynatıyorum ya sussun diye benm oynatmamli horlamada ritim tutuyo
sizin ninnide bu tarz mı